10 Najboljih Besplatnih Sportskih Streamova na Internetu

 Ova stranica koristi partnerske affiliate linkove. Kako to funkcionira

Gledanje sporta i omiljenih sportskih događaja već odavno nije ograničeno samo na televizore.

Zahvaljujući online stranicama za sportske streamove, entuzijasti i fanatici širom svijeta imaju obilje mogućnosti gledanja sporta preko interneta.

Postoji puno takvih web stranica i usluga za live prijenos sporta koje vam omogućuju da uhvatite svoje omiljene utakmice i ekipe u akciji gdje god se nalazili, i što je najvažnije, potpuno besplatno.

U nastavku članka saznajte koji su najbolji besplatni live sportski streamovi na internetu, kako bi mogli odmah započeti direktan prijenos vaše omiljene nogometne lige ili teniskog meča.

Dvije osobe gledaju sportski stream na televizoru

Najbolji besplatni live sportski streamovi online

Danas su sve relevantne sportske informacije jedan samo klik udaljene od vas. Od rasporeda utakmica i trenutnih prijenosa uživo do sportskih rasprava, sa web stranica za streaming sporta ništa se ne može propustiti.

Prije svega, pogledajmo 10 najboljih sportskih streamova za gledanje besplatnih sportskih događaja uživo na internetu.

1. Live Soccer TV

Live Soccer Tv online prijenos sporta
LiveSoccerTV

Live Soccer TV sjajna je stranica za besplatni sportski streaming koja nudi širok spektar sportskih aktivnosti za utaživanje žeđi mnogih sportskih fanatika.

Stranica pruža informacije o natjecanjima, predstojećim utakmicama, prošlim utakmicama, trenutačnim igrama uživo, prijenosima uživo i još mnogo toga, kako bi se osiguralo da ljubitelji sporta idu u korak s onim što se događa u svijetu sporta.

Pored svog intuitivnog korisničkog sučelja, Live Soccer TV nudi korisnicima i pristup sportskim prijenosima uživo bez potrebe da se prijave. Web lokacija ima Android i iOS aplikacije za lakši pristup sportskom sadržaju dok ste u pokretu.

Uključuju se sportovi koje možete besplatno gledati na TV Live Soccer; Nogomet, NFL, ragbi, kriket i još mnogo toga.

Kopiraj link: www.livesoccertv.com


2. Batmanstream

Batmanstream sportski internet streaming
Batmanstream

Kada su u pitanju najbolje besplatne web stranice za streaming sporta, Batmanstream mora biti dio popisa. Obično ćete ga pronaći među glavnim imenima jer je to usluga koja redovito prima maksimalan broj korisnika. To je zato što vam Batmanstream pomaže gledati bilo koji sport koji želite.

Svi su sportovi uredno kategorizirani, a možete ih potražiti ravno sa početne stranice. Možete tražiti određena natjecanja ili lige, što je veliki plus bod za nogometne navijače u cijelom svijetu.

Iako neke zrcalne veze nisu dostupne korisnicima u ograničenim zemljama, ne postoji ništa drugo zbog čega ćete dvaput razmisliti o odlasku na ovu web stranicu sljedeći put kada želite snimiti akciju uživo iz svog omiljenog sporta.

Kopiraj link: www.batman-stream.tv


3. Laola1.tv

Laola1 online streaming sportskih događaja
Laola1.tv

Laola1.tv je sportsko streaming mjesto sa sjedištem u Austriji i vrlo popularno u Njemačkoj. Stranica nudi dvije verzije sportskih sadržaja, jedna na njemačkom jeziku, a druga za stanovništvo engleskog jezika. Globalno je dostupan tako da nije ograničen na određene lokacije.

Pored besplatnih sportskih sadržaja, stranica također ima premium člansku uslugu koja nudi dodatne značajke, uz osnovne. Korisnici Laola1.TV-a ne dobivaju ništa od iskustva sa live streamingom visoke razlučivosti za sve dostupne sportove.

Laola1 također omogućuje korisnicima snimanje bilo koje utakmice i gledanje kasnije dok su izvan mreže. Postoje i forumi za razgovore koji govore o bilo kojim sportovima u koje se navijači bave.

Osim što je ljubitelj nogometnih streamova, laola1.tv također ugošćuje nekoliko drugih ugodnih sportova, uključujući hokej i NFL. Web lokacija je dostupna u Android i iOS aplikacijama.

Sport koji možete gledati na Laola1.tv uključuju; Nogomet, odbojka, badminton, rukomet, stolni tenis, nogomet, odbojku na pijesku, moto sportove i hokej na ledu, između ostalih.

Kopiraj link: www.laola.tv


4. Sony Liv

Sony Liv streaming nogometa
Sony Liv

Sony Liv jedno je od najboljih mjesta za streaming nogometa na tržištu. Podržan tehnološkim divom Sony, Sony Liv nudi obilje HD sporta visoke kvalitete. Stranica je potpuno besplatna kada je u pitanju streaming sportova sa ​​premium paketima za zabavne i filmske kanale.

Sony Liv također nudi relevantne sportske informacije kako bi vam pomogao da budete u korak sa onime što se događa u svijetu sporta. Postoji stranica posvećena prikazivanju nadolazećih rasporeda igara sa ostalim stranicama posvećenim istaknutim naglascima, razgovorima, vijestima, rasporedima, itd. Na platformi postoji čak i tabla sa rezultatima uživo.

Sony Liv sportskom sadržaju može se pristupiti putem njihovih Android i iOS aplikacija, čineći ga dostupnim gdje god i kad god.

Sportski sadržaji koje možete gledati na Sony Liv uključuju; Kriket, tenis, UFC, WWE, nogomet, MotoGP, Redbull Air Race i NBA.

Kopiraj link: www.sonyliv.com


5. Stream2watch

Stream2watch besplatni sportski streamovi
Stream2watch

Stream2Watch je web mjesto za streaming uživo u sportu koje je popularno u SAD-u, a 35% od 5 milijuna mjesečnih posjetitelja dolazi iz SAD-a. Web lokacija okuplja stream sa raznih drugih web mjesta što čini invazivne skočne oglase uobičajenim na web mjestu.

Na raspolaganju je obilje sporta s tamnoplavim sučeljem stream2watch super za gledanje u zatvorenom prostoru. Višestruke zrcalne veze i velike brzine streaminga pomažu nadoknaditi nedostatke stream2watch-a, koji uključuju nedostatak mobilnih aplikacija. Web-lokacija nije prilagođena mobilnim uređajima.

Sportovi koje možete gledati u programu Stream2Watch uključuju; Nogomet, kriket, košarka, pikado, biciklizam, golf, američki nogomet, snooker, hokej, rukomet, ragbi, tenis, bejzbol, tenis, odbojka, hrvanje, UFC i moto sport.

Kopiraj link: www.stream2watch.ws


6. LiveTV

LiveTV prijenos sporta online uživo
LiveTV

LiveTV je jedno od najboljih mjesta za sportski prijenos zahvaljujući ogromnom nizu sportskih aktivnosti i prijenosu uživo na više jezika kako bi se zadovoljila raznolika svjetska publika. Jezici uključuju španjolski, talijanski, ruski i engleski.

LiveTV je podijeljen u tri pododjeljka, sa jednom stranicom u kojoj se nalaze rezultati uživo i jedan za video arhive u slučaju da propustite vašu igru. Web-lokacija ima sjajno korisničko sučelje, što omogućava čak i novom korisniku lako kretanje do svog željenog toka.

Stranica za streaming dostupna je i na Androidu i iOS-u za poboljšane sportske zabave dok ste u pokretu.

Sportski sadržaji koje možete gledati na LiveTV uključuju; NBA, NHL, NFL, košarka, nogomet, Formula 1, utrke konja, tenis, odbojka, hokej na ledu, bejzbol, rukomet, boks.

Kopiraj link: www.liveru.sx


7. Streamwoop

Streamwoop sportska streaming stranica
Streamwoop

Streamwoop je popularno sportsko streaming mjesto među sjevernoameričkim gledateljima sa puno američkih sportova poput NFL, NBA i NHL. Postavljanje web mjesta je izvrsno, a uključuje događanja, ponavljanja, natjecanja uživo i današnje igre.

Streamwoop ima sučelje koje se jednostavno koristi i jednostavan je za nove korisnike. Navigacija na platformi je također izvrsna sa brzim i jednostavnim pristupom sportskom meču.

Osim višestrukih veza za izvrsnu isporuku sportskog sadržaja, Streamwoop također pruža društveni element kroz svoj chatroom za korisnike. Nažalost ova stranica za streaming nije prilagođena mobilnim uređajima.

Sport koji možete gledati na Streamwoopu uključuju; Tenis, Baseball, hokej na ledu, nogomet, košarka, nogomet.

Kopiraj link: www.streamwoop.live


8. MamaHD

MamaHD direktni prijenos sportova
MamaHD

MamaHD je među najboljim web stranicama za besplatni sportski streaming koji se hvali širokim izborom sportskih aktivnosti. Web mjesto je izuzetno cijenjeno u Velikoj Britaniji i SAD-u sa 40 posto svojih 5 milijuna mjesečnih posjetitelja koji dolaze iz Europe.

Osim što vas povezuje sa sjajnim sportskim aktivnostima, MamaHD vam omogućava i razgovor sa milionima sportskih obožavatelja širom svijeta. MamaHD nije naklonjen mobilnim uređajima, što je loše u eri pametnih telefona.

Sportski sadržaji koje možete gledati na MamaHD-u uključuju; utrke konja, kriket, boks uživo, UFC, WWE, fakultetska košarka, nogomet, NFL, NHL, tenis i gimnastika.

Kopiraj link: www.mamahd.best


9. ESPN

ESPN streaming sportova preko interneta
ESPN.com

ESPN jedno je od najpopularnijih dostupnih mjesta za sportski streaming sa jednom od najvećih kolekcija sportskih aktivnosti. ESPN pruža čisto sučelje i bolje korisničko iskustvo. Nema pogrešnih i neugodnih pop-up oglasa, a video prijenosi su visoke razlučivosti.

ESPN nudi i besplatne i premium pakete sa besplatnim sportovima na raspolaganju za gledanje bez potrebe da se prijavite ili platite dodatnu pretplatu. S druge strane, za premium igre bit će potrebna prijava i plaćanja.

ESPN nije dostupan samo na webu, već i na Android i iOS platformi. Korisnici mogu lako gledati svoje omiljene igre kad god i gdje god.

Sport koji možete gledati na ESPN-u uključuju; Nogomet, košarka, baseball, tenis, kriket, hrvanje, konjske utrke, golf, sportski fakulteti, NFL, F1, WWE i MMA, između ostalih.

Kopiraj link: www.espn.com


10. FromHots.com

FromHots besplatni sportski streamovi live
FromHots.com

FromHot je jedno od vodećih web mjesta za sportski stream. FromHot ima vrlo elegantno i čisto sučelje koje vam pruža izvrsno iskustvo prilikom prvog slijetanja na web mjesto.

Za razliku od većine ostalih web lokacija za streaming sporta uživo, FromHot ne sadrži toliko neugodnih oglasa na početnoj stranici. Umjesto toga, dizajn početne stranice je vrlo uredan, a kombinacija boja web stranice je također vrlo privlačna.

Čak i za stariju populaciju, razumijevanje sučelja FromHota samo je pitanje minute.

FromHot nudi streaming većine popularnih sportova uključujući košarku, bejzbol, tenis, nogomet, hokej, golf, biciklizam i još mnogo toga.

Kopiraj link: www.fromhots.com


Koja su ograničenja sportskih internet prijenosa?

Kao i za svaki besplatni mrežni sadržaj, ove web stranice za gledanje sportskih streamova preko interneta mogu imati određena ograničenja.

Geo-ograničenje je obično prva blokada puta koju morate zaobići. Najvjerojatnije je u vašoj zemlji blokirano nekoliko ovih web lokacija i ukoliko ne promijenite svoju IP adresu kako biste sakrili svoju stvarnu lokaciju, nećete imati pristup sadržaju.

Još jedna stvar koju biste trebali uzeti u obzir je da se mnoge besplatne web stranice za streaming sportova uživo mogu povezati sa ilegalnim resursima. Stoga je i gledanje ovih sadržaja nezakonito.

Uvijek je preporučljivo aktivirati VPN za streaming prije nego što se povežete s tim besplatnim sportskim web lokacijama uživo.

Zašto vam je potreban VPN za sportske streamove?

VPN dolazi u obzir kad želite privatno i sigurno pristupiti sadržaju na mreži. Pouzdani VPN-ovi omogućavaju jednostavan pristup sadržaju sa geološkim zaključavanjem iz bilo koje točke svijeta. Sadržaj koji nije dostupan zbog vaše lokacije postaje dostupan.

Kada su u pitanju sportske streaming platforme, mnogi LiveTV, ESPN, Streamwoop i Stream2watch imaju sadržaj blokiran. To znači da nisu dostupni svima. Ostale veze koje se oslanjaju na usluge treće strane za prijenos sportskih sadržaja možda nisu toliko sigurne.

Pouzdan VPN ulazi u rješavanje takvih problema pružajući sigurnost i privatnost i pomažući zaobići geo-blokove.

Sigurnost

VPN-ovi kriptiraju podatke koji ulaze i izlaze iz vašeg uređaja osiguravajući da nitko ne zna što radite na mreži. Vaša je lokacija također skrivena zahvaljujući IP maskiranju, čime se eliminira svaka sljedivost.

Privatnost

Maskiranjem vaše IP adrese VPN-ovi omogućavaju anonimnu internetsku povezanost. Nitko ne može znati odakle pregledavate i vaše aktivnosti pregledavanja.

Zaobiđite geo blokirani sadržaj

VPN omogućuje vam pristup blokiranom sadržaju sa bilo kojeg mjesta na svijetu. Razmjenom IP adrese vašeg uređaja s onom VPN poslužitelja, čini se da se vaš uređaj nalazi na mjestu gdje je dopušten geo-blokirani sadržaj. S VPN serverom, IP adresa prolaskom geo-blokiranog sadržaja šetnja je parkom.

Sviđa Vam se Članak?! Podijelite ga s Drugima! #ribizlamagazin