2 Jednostavne Metode za Skidanje Muzike sa YouTube

 Ova stranica koristi partnerske affiliate linkove. Kako to funkcionira

Skidanje pjesama sa YouTube videozapisa prilično je uobičajena praksa, a zahtjev za olakšavanjem postupka potaknuo je proizvodnju nebrojenih web stranica, softvera i aplikacija.

Ali ne može se svaka usluga smatrati sigurnom ili čak potpuno pouzdanom. U stvari, neke od tih usluga mogu zaraziti vaše računalo zlonamjernim softverom ili jednostavno proizvesti audio datoteke loše kvalitete.

Prilikom preuzimanja YT glazbe prvo morate biti sigurni da web stranice ili aplikacije koje koristite za to neće naštetiti vašem uređaju.

U skladu s tim, za vas smo napravili vodič od nekoliko jednostavnih koraka za skidanje muzike sa YouTube-a kako bi postupak bio sigurniji i lakši.

Pametni telefon na stolu sa aplikacijom za skidanje muzike sa YouTube

Dali je skidanje pjesama sa YouTubea legalno i sigurno?

Kopiranje zvuka sa YouTubea krši uvjete korištenja web mjesta za streaming videozapisa, što bi moglo dovesti do problema.

Ali postoje načini za uživanje u glazbi sa YouTubea bez kršenja njegovih uvjeta upotrebe, primjerice putem Googleove nove usluge YouTube Music – zato preporučujemo da prvo razmislite o isprobavanju zakonitih opcija.

Također je važno znati da neki od programa za skidanje muzike sa YouTubea mogu sadržavati zlonamjerni softver i / ili koristiti načine zarađivanja poput kriptominiranja.

Iako se trudimo preporučiti sigurne usluge i ne baviti se takvim aktivnostima, ako primijetite da vam sustav radi sporije ili teže nego inače tijekom posjeta ovim web lokacijama, trebali biste se osigurati da na njima ne ostanete duže nego što je potrebno.

A ako se odlučite preuzeti software za skidanje pjesama sa YouTube, svakako ga skenirajte antivirusom prije nego što ga instalirate ili koristite.

Dva načina za preuzimanje muzike sa YouTube

U nastavku pogledajte dva različita načina kako možete skinuti pjesme sa YouTubea u MP3 formatu na vaš pametni telefon ili osobno računalo.

1. Desktop metoda: 4K YouTube u MP3

Iako možda ne želite preuzeti aplikaciju, korištenje instalirane aplikacije čini se sigurnijom i pouzdanijom metodom kada je u pitanju skidanju audio zvuka tj. MP3 sa YouTube videozapisa.

Činjenica je da većina web-lokacija za ripanje YouTubea videa, čak i one koja se isprva čine sigurnim, može postati žrtva hakera i zlonamjernog softvera, pa je možda najbolje da koristite namjenski softver na radnoj površini za potrebe kopiranja zvuka.

Čak i prilikom preuzimanja softvera uvijek trebate biti oprezni prije nego što ga instalirate, obavezno ga skenirajte sa pouzdanim antivirusnim softverom.

No preuzimanje i instaliranje nove aplikacije ne mora biti muka. U stvari, 4K Downloader posvećena aplikacija 4K YouTube za MP3 sadrži bezbolnu instalaciju i prilagođenost korisnicima koja je konkurent većini internetskih YouTube servisa za ripanje.

Dostupan je i za više operativnih sustava, uključujući Windows, MacOS (10.13 i noviji) i Ubuntu.

Besplatan je i 4K YouTube u MP3 za preuzimanje i upotrebu. Možete nadograditi i na premium verziju koja uključuje značajke poput “neograničenog preuzimanja popisa za reprodukciju” i nema oglasa. Ali besplatna verzija trebala bi biti dovoljna većini ljudi.

Preuzmite besplatno: 4K YouTube to MP3

1. korak: preuzmite i instalirajte 4K YouTube u MP3

Dođite do web stranice, kliknite plavu tipku Get 4K YouTube to Mp3 na lijevoj strani zaslona.

Web-lokacija bi trebala automatski otkriti koja je verzija kompatibilna sa vašim sustavom i preuzeti je, ali ako ne, možete pronaći verziju koja vam je potrebna klikom na Drugu verziju? ispod plavog gumba.

Slijedite upute na zaslonu da biste instalirali 4K YouTube u MP3.

2. korak: kopirajte URL odabranog YouTube videozapisa

Dođite do YouTube videa čiji audio želite kopirati. Zatim istaknite URL iz adresne trake preglednika i kopirajte ga u međuspremnik.

Također možete desnom tipkom miša kliknuti na sam videozapis i odabrati “Kopiraj URL videozapisa” sa izbornika koji se pojavi.

3. korak: zalijepite URL video zapisa u 4K YouTube u MP3

Najbolja stvar u vezi sa 4K YouTube-om u MP3-u je ta da vam nije potrebno mnogo za početak kopiranja zvuka.

Nakon što je veza kopirana u međuspremnik, sve što trebate učiniti je zalijepiti ju u aplikaciju klikom na zeleni gumb “Zalijepi vezu” u gornjem lijevom kutu zaslona. Nakon toga, aplikacija odmah započinje sa konvertiranjem zvuka.

Da bih vam dali predodžbu o brzini aplikacije za stvaranje MP3 datoteke: za obradu 10-minutnog videozapisa na YouTubeu trebalo vam je manje od nekoliko minuta.

Korak 4: Pronađite datoteku

Nakon što se MP3 datoteka stvori, aplikacija je automatski sprema na radnu površinu.

Da biste pronašli datoteku, samo možete mišem preko naziva zapisa koji se prikazuje na sredini aplikacije i pojavit će se gumb “Prikaži u mapi”. Kliknite taj gumb i bit ćete usmjereni na prozor File Explorer koji prikazuje vaš novi MP3.

2. Internet metoda: YouTube u MP3 konverter

Ako radije ne želite preuzmete namjensku aplikaciju za skidanje muzike, i dalje možete koristiti internetske usluge poput YouTubea u MP3 konverter, a to je web mjesto koje ima besplatni pretvarač za YouTube videozapise.

>> Posjeti YtMP3

Ali, moramo vas ponovno upozoriti: mrežne usluge YouTube-a prvo mogu biti sigurne, a kasnije mogu zaraziti vaše računalo zlonamjernim softverom. Zato obavezno upotrijebite svoj antivirusni softver za skeniranje ovih web lokacija i datoteka koje preuzimate preko njih.

Od srpnja 2020. čini se da je YouTube to MP3 Converter sigurno mjesto za automatsko kopiranje zvuka, u smislu da naša virusna pretraga nije otkrila bilo kakve zlonamjerne programe ili pokušaje krađe identiteta kada smo testirali web mjesto.

U skladu s tim, čini se da YouTube u MP3 djeluje slično kao naša istaknuta radna površina: Samo kopirajte i zalijepite URL vašeg željenog videozapisa i dopustite web mjestu da video pretvori u MP3 audio datoteku.

Ovom uslugom ne morate ništa instalirati i ona nudi mogućnost prijenosa nove MP3 zapise u Dropbox, umjesto da je samo spremite na svoje računalo.

Napomena: Kada preuzmete MP3 datoteku na svoje računalo, web lokacija YouTube u MP3 može otvoriti drugu karticu za prikaz skočnog oglasa. Čini se da je oglas bezopasan, ali može se pojaviti.

Kada smo testirali YouTube na Mp3 stranicu, naš antivirusni softver nije upozorio. Čini se da je ova web lokacija još uvijek sigurna za upotrebu, ali uvijek trebate biti oprezni pri korištenju web-lokacija poput ove i obavezno pokrenite skeniranje virusa nakon što ih upotrebljavate.

Sviđa Vam se Članak?! Podijelite ga s Drugima! #ribizlamagazin