6 Najboljih Besplatnih TV Kanala za Gledanje Preko Interneta

 Ova stranica koristi partnerske affiliate linkove. Kako to funkcionira

Ako želite saznati koji su najbolji besplatni TV kanali za gledanje preko interneta uživo na vašem uređaju, došli ste na pravo mjesto!

Ovdje smo samo za vas napravili popis kanala koji se sastoje od besplatnih web mjesta za prijenos televizije online.

Internet je u pokretu sa ciljem uklanjanja svih web stranica koje besplatno prenose ilegalni sadržaj bez ikakvog licenciranja. Gledanje ilegalnih prijenosa koji nemaju nikakvu autorizaciju je zakonski kažnjivo.

Međutim, postoji dobar broj internetskih stranica koje omogućuju gledanje TV kanala besplatno bez ikakvih pravnih komplikacija i bez ikakvih pitanja kršenja autorskih prava.

Dakle, u nastavku članka saznajte koji su najbolji TV kanali za besplatno gledanje televizijskog prijenosa online.

Osoba sjedi u kauču i gleda besplatne tv kanale preko interneta

Najbolje stranice za gledanje TV kanala online besplatno

Evo najboljih besplatnih TV lokacija za streaming i gledanje sadržaja na bilo kojem uređaju koji podržava web preglednik.

1. USTVGO

Ako želite ekskluzivno gledati TV uživo iz američkog televizijskog programa, onda će vam se svidjeti USTVGO. Za razliku od mnogih drugih web lokacija s nespretnim korisničkim sučeljem i teškim oglasima, USTVGO je vrlo čisto web mjesto s manje oglasa ili bez njega.

Stranica nudi preko 80 premium TV kanala poput Cartoon Network, ESPN, Fox Sports, Discovery, NGC, History, ABC, Showtime, Science, NBC, TCM, CBS, CMT, Cinemax, CNN, Disney, WWE Network, Fox, HBO , truTV i drugi popularni kanali.

Najbolji dio aplikacije je što nudi vrlo jednostavan video player koji se brzo učitava i nudi streaming bez međuspremnika s pristojnim internetom. USTVGO je popularna platforma za streaming ako želite bilo koji TV prijenos uživo iz SAD-a besplatno.

Značajke USTVGo

 • Preko 80+ kanala uživo
 • Jednostavan video player
 • Nema preusmjeravanja ili skočnih prozora
 • Glatko sučelje i jednostavna navigacija.

2. Free TV

Free TV je internetska besplatna i legalna platforma za gledanje koja njeguje sve besplatne TV kanale uživo iz cijelog svijeta. Web lokacija traži sve otvorene izvore za prijenos uživo na YouTubeu, odnosne web stranice ili druge izvore iz 3. dijela.

Ovdje nećete dobiti nijedan premium kanal, ali ako tražite izvor za gledanje FTA kanala bez ikakvog računa ili pretplate, Free TV je pravi izbor.

Dobivate sve žanrove kanala od zabave, djece, vijesti, filmova, glazbe, sporta i više. Dobijate kanale iz Afrike, SAD-a, Kanade, indijskog potkontinenta, SEA-e, Bliskog Istoka, Kine, Istočne Azije, Latinske Amerike i europskih zemalja.

Ako tražite besplatni pravni izvor Live Streaming najbolje je Free TV.

 • FTA kanali širom svijeta
 • Svi žanrovi
 • Jednostavna navigacija
 • Vrlo malo oglasa
 • Nema Premium kanala

3. Wizler TV

Zaljubit ćete se u ovu web stranicu. Nema registracije, nema glupih oglasa, nema skočnih prozora. Jednostavno odaberite kanal koji želite gledati i kliknite gumb za reprodukciju. Glatki videoplayer sličan onom YouTubea prilično će brzo reproducirati željeni kanal.

Web stranica također nudi raspored izvođenja i nadolazeće emisije. Većina kanala je iz SAD-a i Velike Britanije, dobivate vijesti, sport, zabavu, djecu, filmove i druge emisije o zabavi i to sve besplatno, bez ikakvih reklama i preusmjeravanja.

Ako tražite ozbiljan streaming televizije uživo na svojim uređajima, toplo preporučamo Wizler TV.

Značajke Wizler TV-a

 • Besplatni Premium TV kanali uživo
 • Nema pretplate
 • Nema oglasa, preusmjeravanja ili skočnih prozora.
 • Jednostavan video player koji se brzo učitava.

4. Time4TV

Time4TV.net je internetska platforma koja omogućuje gledanje TV kanala iz cijelog svijeta. Bez problema možete gledati britanske kanale, američke, sportske kanale, vijesti i hindu kanale. Samo potražite TV stanicu koju želite i dobro idete. Ova stranica je raj za ljubitelje sporta.

Dobivate pristup do 60+ sportskih kanala koji uključuju Sky Network, BT Sports, Sony Network, Star Network, Fox Network, ESPN, MU TV, NFL Network, MLB Network, WWE Network, NBA TV i još mnogo toga. Svakom kanalu pruža se više veza u slučaju da se bilo koja od veza ne učita. Najbolji je izvor za gledanje TV kanala uživo bez ikakvih ograničenja u državi i računu.

Jedino što smeta u vezi s ovom web stranicom je to što nudi nametljive skočne prozore i oglašavanje. Ali ako vam to ne predstavlja problem, onda ste u redu. Možda će vam trebati proxy / VPN u slučaju da web mjesto ne radi u vašoj zemlji.


5. Stream2Watch

Stream2Watch je besplatna web stranica za streaming uživo na televiziji koja domaćin linkova iz različitih resursa na svojoj platformi.

Možete gledati televizijske kanale uživo iz Velike Britanije, SAD-a, Kanade, Italije, Rusije, Španjolske i više europskih županija. Na web mjestu također postoji opcija prelaska na sportske kanale.

Budući da web lokacija ugošćuje kanale uživo iz nepouzdanih izvora, mnogi potoci možda neće raditi. Ali web mjesto pruža više veza za jedan tok.

Na ovoj stranici možete naići na agresivne reklame. Ali ovu malu bol vrijedi podnijeti s obzirom na broj kanala koji nudi besplatno bez ikakve pretplate ili računa.


6. TVPlayer

TV Player omogućuje gledanje više od 80 TV kanala uživo na vašim mrežama besplatno na webu ili bilo kojoj mobilnoj aplikaciji. Možete dobiti pristup do 60+ besplatnih kanala koje možete gledati bez ikakvog plaćanja. Premium verzija (9 USD / mj.) Aplikacije podržava tražene kanale kojima se može pristupiti plaćanjem određenog iznosa.

Trenutno usluga služi samo na tržištu Velike Britanije, ali tim radi na širenju mreže na SAD, Kanadu i druge europske županije. Možete uživati ​​u televizijskoj emisiji uživo sa značajkama nadopune i snimanja uživo što ga čini dobro urađenom TV uslugom.

Značajke TVPlayer App:

 • Gledajte sve najbolje kanale u Velikoj Britaniji.
 • Snimite svoje omiljene programe za gledanje u bilo kojem trenutku
 • Koristite svoju TVPlayer plus pretplatu na najviše 5 uređaja odjednom

Sigurnost vaših podataka i privatnost

Web stranice za besplatne TV kanale koje nisu davatelji legalnog sadržaja uvijek su kritične zbog kršenja podataka i problema sa narušavanjem vaše privatnosti.

Korištenje besplatnih nelegalnih usluga streama također može biti ilegalan u vašoj regiji zbog zakonskih sporova. Možda će vam trebati VPN u slučaju da web mjesto ne radi ili je blokirano.

Što ako TV kanal ne radi?

Ako utvrdite da se web mjesto ne učitava ili je ograničeno, možete isprobati VPN ili Proxy web mjesto za učitavanje sadržaja. To će zaobići bilo kakva ograničenja ili mrežna ograničenja ako postoje, i omogućiti vam pristup web mjestu i sadržaju.

Što je VPN?

VPN je vrsta mrežnih usluga koja skriva vaše podatke slanjem vaše web upotrebe na drugo sigurno mjesto. Formira siguran tunel za zaštitu krajnjeg do kraja. Prema tome, vaš davatelj internetskih usluga neće znati što namjeravate.

Drugim riječima, on šalje vaše podatke u treću zemlju, što pružatelju usluga otežava određivanje internetskog ponašanja korisnika. Također možete pristupiti web mjestima koja su ograničena u zemlji pomoću proxy usluga.

Ostali detalji online TV prijenosa

Ako web stranice želite anonimno koristiti, možete isprobati bilo koje VPN usluge poput Hola VPN-a koje su dostupne u Google Play trgovini.

U slučaju da bilo koji od potoka tijekom učitavanja pokaže neku pogrešku ili probleme, možete isprobati bilo koji proxy poslužitelj poput VPN-a za strujanje sadržaja.

Ako web mjesto ne radi ili uzrokuje neke probleme, onda vam preporučam da očistite podatke i predmemoriju preglednika da biste ga riješili.

Zaključak

Ovaj članak sastavlja neke od najboljih web stranica za gledanje TV kanala uživo besplatno, bez ikakvog računa ili pretplate. Web lokacije su legalne za upotrebu i možete ih koristiti bez problema sa privatnošću ili curenjem podataka.

Također, niste bombardirani sa svim jezivim oglasima s kojima se susrećete dok ste na web stranicama za streaming. Navedene usluge mogu se besplatno koristiti i ugostiti velik broj filmova na njihovim web lokacijama koje možete gledati.

Napomena: Nadamo se da je ovaj članak bio od pomoći. A sada, zavalite se udobno i krenite sa gledanjem nekog zanimljivog besplatnog sadržaja preko interneta.

Sviđa Vam se Članak?! Podijelite ga s Drugima! #ribizlamagazin