Najveća Kolekcija Original Swarovski Nakita za Prodaju Online

 Ova stranica koristi partnerske affiliate linkove. Kako to funkcionira

Swarovski je jedna od najpoznatijih svjetskih marki za nakit i postoji već više od jednog stoljeća. Njihov logotip labuda poznat je u cijelom svijetu, kao i njihov nakit, kristali, minijature i lusteri.

Swarovski postoji na vrlo dobro odabranom mjestu na tržištu nakita. Nude izvrsnu kvalitetu umjetnih kristala i dragog kamenja koji vrlo dobro oponašaju prirodne dijamante i drago kamenje, a dolaze u djeliću cijene.

I umjesto da svoje kristale prodaju kao imitacije po niskim cijenama, Swarovski ih je pretvorio u brend i sebe etablirao kao globalni lider u „visokokvalitetnom, ali cjenovno pristupačnom“ asortimanu nakita.

Pitanje je: koliko je toga povezano sa njihovom kvalitetom, a koliko samo brandingom?

Pogledajmo.

Što je Swarovski nakit?

Swarovski je luksuzni brend za sitno izrezane kristale. Tvrtka je osnovana prije stotinu godina, kada je Daniel Swarovski, čovjek koji je izumio strojeve za rezanje kristala, razmišljao o izradi nakita.

Tvrtka je započela sa uspjehom nakon nekoliko godina, a danas je ime Swarovski poznato širom svijeta po svojim prekrasnim draguljima i izvanrednom dizajnu.

Swarovski izrađuje vintage nakit sa nevjerojatnim modelima i dizajnom, modernim nakitom i mnogim drugim predmetima.

Swarovski nakit uključuje narukvice, naušnice, ogrlice, prstenje, satove, igle, gumbe, manžete, broševe, ukosnice za kosu itd. Swarovski je objavio mnoge kolekcije, koje su s vremenom postale vrlo popularne.

Kvaliteta nakita Swarovski

Swarovski kristali nude kristale za nakit i ukrase svih raspona cijene i kvalitete. To je jedan od mnogih razloga zašto je marka toliko popularna – ima ponešto za gotovo sve.

Što je još važnije, svaki Swarovski komad ima izvrstan omjer kvalitete i cijene, kako u pogledu njihove ljepote i sjaja, tako i njihove trajnosti.

Budući da Swarovski proizvodi svoje kristale iz različitih materijala kao što su kvarc, pijesak, minerali i olovo, oni su u stanju održavati stalno prisutnu iskru i izdržljivost koja nedostaje mnogim prirodnim kristalima.

Osobito uključivanje olova obično iznenađuje mnoge ljude – prosječni Swarovski kristal zapravo uključuje oko 32% olova. Svrha olova nije samo dati kristalima potrebnu trajnost, već i povećati refrakciju kristala. Međutim, danas oni imaju manje od 0.09 % olova u svojim kristalima, zbog čega se mogu smatrati bezolovnim.

Boje u Swarovski kristalima obično se stvaraju kemijskim premazima koji su također impresivno izdržljivi i uz pravilnu njegu mogu preživjeti cijelu vječnost.

Cirkonij ili kristali?

Ako ste se odlučili za Swarovski, možda niste sigurni želite li potražiti njihove klasične kristale i kamenje cirkonija. Oboje čine dobar izbor, ali su ipak prilično različiti. Evo kratkog raščlanjivanja kristala i cirkonija koji se međusobno uspoređuju:

  1. Cirkonij je tvrđi od kristala. – Swarovski cirkonij sjedi na tvrdoći 8/10 po Mohsovoj ljestvici (dijamanti su 10/10), dok se Swarovski kristali kreću između 6 i 7 od 10. To znači da su kristali više skloni ogrebotinama i mogu vremenom postati pomalo zamućeni bez odgovarajuće njege.
  2. Swarovski cirkonij jedan je od najboljih imitacija dijamanata na tržištu. Nakit, kao što je ovaj, ne može se razlikovati od dragocjenih dragulja. Swarovski je nedavno počeo primjenjivati ​​idealne dijamantne standarde na svojim draguljima od cirkonija i kao rezultat toga, Swarovski Pure Brilliance Cut cirkonij će ponuditi isti sjaj kao i Tolkowski idealni rez od dijamanata – jedan od najsavršenijih svjetskih dijamantskih rezova. Swarovski kristali, s druge strane, dolaze u puno različitih rezova. Iako mogu postići prilično impresivne standarde sjaja, oni nisu na nivou Swarovski cirkonija – premaz Swarovski kristala jednostavno obučenom oku olakšava prepoznavanje razlike.
  3. Swarovski cirkonij ima viši indeks loma od Swarovski kristala. Drugim riječima – cirkonij nudi više svjetlucanja od kristala.
  4. Cijena je također ključna razlika između ova dva proizvoda – dok je cirkonij znatno jeftiniji od dijamanata drugih marki, što ih čini odličnom alternativom, skuplji je i od standardnih kristala Swarovski.

Ukratko, Swarovski cirkonij bolji je od Swarovski kristala gotovo na bilo koji drugi način, a ne u “prijateljskoj dostupnosti”. Ipak, to ne mora nužno biti i bolje jer dvije vrste nakita čine prikladnim za različite svrhe.

  • Swarovski Cirkonij je idealna zamjena za dijamante jer je jednako djelotvoran u djeliću cijene.
  • Swarovski kristali, s druge strane, još su povoljnija, ali još uvijek vrlo lijepa opcija za kostim ili svakodnevni nakit.

Kako održavati i čistiti Swarovski nakit?

Kao i svaki prirodni kristal, Swarovski kristali također su podložni trošenju – mora ih se čuvati od bilo kakvih fizičkih oštećenja, ne smiju biti izloženi prevelikim izravnim sunčevim zrakama duže vrijeme, te ih treba pažljivo i često čistiti.

Ovo, međutim, nije neobično, jer bi i svaki drugi kristal trebalo pravilno održavati.

Ono što je različito kod Swarovski kristala je njihov kemijski premaz koji može erodirati lakše od nekih prirodnih kristala ako je izložen previše znoju ili ako se često prska parfemima ili ispere jakim deterdžentima. Isto vrijedi i za puno druge kozmetike, pa i losione za sunčanje.

Držanje Swarovski kristala daleko od klora također je preporučljivo, ali vjerujemo da ionako ne biste plivali s vašim nakitom u moru.

Ukratko, držite Swarovski nakit daleko od svih vanjskih kemikalija i čistite ih često, ali pažljivo toplom i blagom sapunicom.

Možete li se istuširati uz nakit Swarovski? Ukratko – to nije dobra ideja. S obzirom na sve o čemu smo gore govorili, izlaganje vašeg Swarovski nakita tuš-sapunima ili šamponima jednostavno je nepromišljeno, kao i pranje vodom bogatom klorom.

Što je bolje; Swarovski ili Pandora nakit?

Za usporedbu između Swarovski i druge slične marke, Pandora je vjerojatno ona koju gledate. Pandora je mnogo novija marka jer je osnovana 1982. u Danskoj. Pandora također ima više prodavaonica od Swarovski u svijetu – otprilike 7.700 prodavaonica u ~ 100 zemalja.

U pogledu onoga što nude, Pandora obično nudi veći izbor nakita i stilova u svojim trgovinama, dok se Swarovski više fokusira na vlastiti nakit s potpisom. Cijene Swarovskog također su u prosjeku više, ali to je cijena njihove marke i kvalitete.

Općenito, ako tražite razliku pri kupnji, Pandora bi vam vjerojatno trebao biti prvi izbor. Ako znate da želite specifičan Swarovski stil, ipak će vam Swarovski prodavaonice ponuditi upravo to.

Postoji li lažni Swarovski?

Uz popularnost marke Swarovski, prirodno je da ima dosta imitacija kako u internetskim, tako i u lokalnim prodavaonicama nakita. Čak i veliki trgovački lanci neće oklijevati ponekad ponuditi varalice svojim kupcima, stoga je važno da uvijek kupujete ne samo od velikih i poznatih, već i od uglednih dobavljača.

Dakle, osim kupovine izravno iz Swarovski prodavaonica ili nekog drugog pouzdanog prodavatelja, kako možete lažirati pravi Swarovski komad nakita?

Najlakši je način pogledati sa klasičnog logotipa Swarovski lasera koji je prisutan u velikom broju njihovih kristala. To je logotip trapezoidnog oblika ugraviran u neke Swarovski kristale i kamenje poput Swarovski cirkonija, svih Swarovski Strass kristala i drugih.

Međutim, neki kristali Swarovski kao što su Bordeaux i Emerald Swarovski kristali nemaju ovu gravuru zbog njihove površinske prevlake. Za te kristale možete provjeriti službeni pečat Swarovski na nakitnoj naljepnici ili naljepnici. To je 16-znamenkasti identifikacijski kod koji se može provjeriti na web mjestu Swarovski.

Zašto odabrati brand Swarovski?

Tvrtka također izrađuje nakit u obliku čari i drugih sitnica koje izgledaju sjajno. Tinejdžeri i djeca također imaju puno proizvoda od kojih odabrati. Swarovski je razmislio o svemu zašto je ova etiketa tako velik uspjeh.

Ljudi vole kupovati od Swarovskog iz više razloga. Prije svega cijene su jeftinije, a kvaliteta je ista. Swarovski je poznat po kvalitetnim proizvodima pa stoga kupnja od Swarovski znači da ste napravili dobru ponudu.

Osim nakita, Swarovski se proširio i na druge domene. Kako su kristali bili toliko popularni, modni dizajneri i druge tvrtke započele su kupovati kristale Swarovski u velikim količinama. Dizajneri su smislili nove kolekcije u kojima su ovi kristali nužni.

Kupite original Swarovski nakit online uz popuste

Swarovski pokušava udovoljiti svakom kupcu, pa čak i to zahtijeva posebne zahtjeve. To je brand koji ima sve motive koje treba cijeniti.

Zaključak

Kao zaključak, Swarovski je jedna od najpopularnijih marki nakita na svijetu. U svakom gradu svijeta postoji trgovina Swarovski, a oni koji žele kupiti putem interneta, mogu posjetiti online shop i naručiti jedan od mnogih modela nakita.

Swarovski je predstavljen kroz logotip, labudom. Labud simbolizira eleganciju, stil i ljepotu. Odličan je logo za brend nakita, a njegov dizajn oduševio je mnoge ljude. Na kraju, uspjeh dolazi sa puno rada i sa strašću.

Sviđa Vam se Članak?! Podijelite ga s Drugima! #ribizlamagazin