Pravila Privatnosti

Opće odredbe i promjene

ReebizlaREEBIZLA.COM (u daljnjem tekstu: Reebizla ) poštuje Vašu privatnost i sigurnost Vaših osobnih podataka. Prikupljanje, korištenje i obrada Vaših osobnih podataka provodi se u skladu s ovim pravilima o privatnosti koji uređuju zaštitu osobnih podataka.

Ovim pravilnikom privatnosti uređuje se način postupanja s osobnim podacima kojima Reebizla pristupa putem kontakt obrasca odnosno pojedinih usluga Reebizla.com.

Obujam usluga koje nudi Reebizla je u stalnom razvoju te stoga bilo koje promjene okolnosti koje se mogu dogoditi, mogu izmijeniti ovu izjavu o privatnosti podataka u bilo koje vrijeme i bez prethodne obavijesti. Primjenjivat će se izjava o privatnosti podataka prema posljednjim izmjenama kako je objavljeno na Internet stranici www.reebizla.com.

Izmjene ove izjave o privatnosti i zaštiti podataka stupaju na snagu odmah nakon objave na navedenoj stranici. Korisnike se upućuje da povremeno provjere promjene ovog dokumenta.

Dozvola korisnika

Pristupanjem Reebizla stranici te pregledavanjem bilo kojeg dijela Reebizla stranice pristajete na sva pravila privatnosti navedena u ovom dokumentu. Ukoliko se ne slažete sa bilo kojim dijelom ovih pravila o privatnosti molimo Vas da odmah prekinete sa korištenjem i pregledavanjem Reebizla stranica.

Koja vrsta podataka se prikuplja?

Reebizla prikuplja sve osobne podatke navedene u daljnjem tekstu, uz dodatak podataka na čije prikupljanje možda nismo u mogućnosti direktno utjecati (podaci koje prikuplja treća strana kao npr. Google, Google AdSense, Google Analytics, E-Mail servisi itd.)

Podatci koje Reebizla direktno prikuplja:

  • Internetski kolačići
  • Google Analytics podaci o ćemu više možete saznati na ovoj stranici
  • Google AdSense podaci o ćemu više možete saznati na ovoj stranici
  • Jetpack podaci o ćemu više možete saznati na ovoj stranici

Kolačići

Reebizla koristi internetske kolačiće u svrhu poboljšanja rada naših stranica i usluga. Korištenjem Reebizla stranica pristajete na korištenje internetskih kolačića. Više informacija o kolačićima saznajte ovdje.

Svrha prikupljanja podataka

Sve podatke koje prikupljamo koristimo isključivo u svrhu boljeg rada Reebizla stranice. Reebizla čuva Vaše podatke te ne dozvoljava trećoj strani da dolazi do Vaših podataka osim u slučajevima gdje smo (Reebizla) zakonom primorani predati Vaše osobne podatke nadležnim institucijama.

Reebizla zadržava pravo na korištenje Vaših podataka u svrhu izrade statistika te boljih ciljanih oglasa. To ne uključuje osjetljive podatke poput prezimena i datuma rođenja a može uključivati podatke poput kontakt informacija, imena i sl.

Ukoliko se ne slažete s ovim dijelom pravila o privatnosti, sukladno GDPR odredbi o zaštiti podataka imate pravo odbiti koristiti naše usluge u potpunosti. U protivnom,  nastavkom korištenja naših stranica i usluga slažete se sa svim pravilima navedenim u ovom dokumentu.

Odricanje od odgovornosti

Reebizla nudi određene usluge čiji će obujam u budućnosti samo rasti. Ovim putem Reebizla te svi Administratori, Vlasnici, Urednici itd. vezani za rad Reebizla stranice u potpunosti se odriču odgovornosti od posljedica nastalih korištenjem te pregledavanjem naših stranica, objava, usluga, savjeta i sl.

Korištenje Reebizla.com stranica, usluga i svega direktno povezanog sa Reebizlom ISKLJUČIVO JE NA VLASTITU ODGOVORNOST.

Koristite sve naše usluge, savjete, ideje i sl. s oprezom. Reebizla stranica je ISKLJUČIVO ZA EDUKATIVNE SVRHE.

Kontakt

Ukoliko imate pitanja vezana za pravila o privatnosti, pišite nam na E-Mail naveden u daljnjem tekstu.

Datum zadnje izmjene dokumenta

15.01.2019.

Izmjene ove Izjave o privatnosti

Sadržaj ove izjave može biti izmijenjen u bilo koje vrijeme, po vlastitom nahođenju.
Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi politike o privatnosti na web stranici Reebizla možete nas kontaktirati na info@reebizla.com