10 Najboljih Anti Aging Krema Protiv Bora

Bore i fine linije događaju se svima nama – čak i onima sa najstrožjim režimom wellnessa i njege kože.

Dobra vijest: tehnologija za njegu kože omogućila je izglađivanje njihovog izgleda iz udobnosti vlastitog doma.

Zahvaljujući sastojcima poput retinoida, hijaluronske kiseline i kolagena, kreme protiv bora mogu s vremenom dati koži mladalačkiji izgled i osjećaj.

Čitajte dalje i saznajte koje su najbolje anti aging kreme i kako mogu pomoći da uklonite bore i znakove starenja.

Ženska starija osoba stavlja ant aging kremu na bore i gleda se u ogledalo

Kako odabrati dobru anti aging kremu?

Tretmani protiv bora mogu biti previše obećavajući i nedovoljno isporučeni, pa je važno imati na umu sastojke i ono što je realno za vašu rutinu.

Na primjer, retinoidi imaju tendenciju nadraživanja kože, ali su vrlo učinkoviti i protiv starenja.

Ako ste posvećeni korištenju proizvoda sa retinolom ili retinoidima, budite spremni sa puno krema za sunčanje i znanjem da bi se vaša koža s vremena na vrijeme mogla oguliti. (Također, žene koje su trudne ili doje, ne smiju koristiti retinol, jer on može prijeći placentarnu barijeru i potencijalno dovesti do urođenih oštećenja djeteta.)

Zapamtite, SPF i hidratacija su ključevi za sprečavanje znakova starenja – ali kada je riječ o vraćanju sata na postojeće bore, ovi proizvodi imaju sve što je potrebno za postizanje rezultata.

10 najboljih krema protiv bora i starenja

1. Revitalift by L’Oréal Paris

Trostruko snažno hidratantno sredstvo protiv starenja. Plišana krema formulirana je sa retinolom, vitaminom C i hijaluronskom kiselinom za ozbiljne rezultate protiv starenja u samo tjedan dana.


2. Renergie Lift by Lancôme

Renergie Lift multi-action ultra krema za lice sa SPF 30. SPF 30 krema za sunčanje i osvjetljujuće hidratantna krema u jednom, ovo je jedina krema protiv starenja koja vam je potrebna za liječenje bora koje spriječite u budućnosti. To je čak odobrila fundacija za oboljenja raka kože.


3. Olay – Regenerist Retinol 24

Olay Regenerist Retinol24 noćni ovlaživač idealan je za nanošenje retinola upakiranog u energiju bez dodavanja dodatnog koraka.


4. Clinique – Repairwear Laser Focus

Noćna krema za izglađivanje kože za masnu i suhu kožu. Suha koža nije sama u stvaranju bora. Ova krema infuzirana kolagenom posebno je formulirana za masnu i kombiniranu vrstu kože.


5. Benefiance – Shiseido

Dnevna krema za izravnavanje bora SPF 23. Ima SPF 23 za zaštitu kože, a formulirana je sa brandom „KOMBU-bounce kompleks“, koji popunjava i liječi bore.


6. Chanel – The Lift Cream

Učvršćujuća krema protiv bora. Skupa je, ali ova super moćna, luksuzna krema sa razlogom je posvećena.


7. Protini ™ Polipeptidna krema

Polipeptidni ovlaživač. Sve što želite u hidratantnom kremu protiv starenja – bogata formula koja istodobno popravlja oštećenja od sunca, hidrate i nakupine – bez ijednog sastojka koji pokušavate izbjeći.


8. Powerful Wrinkle Reducing Cream by Kiehl’s

Snažna krema za smanjenje bora SPF 30. Ova se krema može pohvaliti SPF 30 i bakrenim PCA koji, osim što liječe bore, mogu pomoći kod hiperpigmentacije.


9. Estée Lauder

Napredna krema za povrat lica / bora protiv vremenskih zona. Zabavna činjenica: Naša koža prirodno proizvodi hijaluronsku kiselinu, ali mi sve starije izrađujemo sve manje i manje. Ova krema povećava proizvodnju hijaluronske kiseline dok spavate, tako da do jutra imate gipku, manje dehidriranu kožu.


10. Neutrogena Rapid Wrinkle Repair

Neutrogena krema za brzo uklanjanje bora protiv hijaluronske kiseline i retinola. Bez mirisa i u formulaciji sa retinolom i hijaluronskom kiselinom, plus ne možete prebiti cijenu.