10 Najboljih Anti Age Krema Protiv Bora u 2023.

Bore i fine linije događaju se svima nama – čak i onima sa najstrožjim režimom wellnessa i njege kože.

Dobra vijest: tehnologija za njegu kože omogućila je izglađivanje njihovog izgleda iz udobnosti vlastitog doma.

Zahvaljujući sastojcima poput retinoida, hijaluronske kiseline i kolagena, kreme protiv bora mogu s vremenom dati koži mladalačkiji izgled i osjećaj.

Čitajte dalje i saznajte koje su najbolje anti aging kreme i kako mogu pomoći da uklonite bore i znakove starenja.

Ženska starija osoba stavlja ant aging kremu na bore i gleda se u ogledalo

Kako odabrati dobru anti age kremu?

Tretmani protiv bora mogu biti previše obećavajući i nedovoljno isporučeni, pa je važno imati na umu sastojke i ono što je realno za vašu rutinu.

Na primjer, retinoidi imaju tendenciju nadraživanja kože, ali su vrlo učinkoviti i protiv starenja.

Ako ste posvećeni korištenju proizvoda sa retinolom ili retinoidima, budite spremni sa puno krema za sunčanje i znanjem da bi se vaša koža s vremena na vrijeme mogla oguliti.

Također, žene koje su trudne ili doje, ne smiju koristiti retinol, jer on može prijeći placentarnu barijeru i potencijalno dovesti do urođenih oštećenja djeteta.

Zapamtite, SPF i hidratacija su ključevi za sprečavanje znakova starenja – ali kada je riječ o vraćanju sata na postojeće bore, ovi proizvodi imaju sve što je potrebno za postizanje rezultata.

10 najboljih krema protiv bora i starenja

1. Revitalift by L’Oréal Paris

Trostruko snažno hidratantno sredstvo protiv starenja. Plišana krema formulirana je sa retinolom, vitaminom C i hijaluronskom kiselinom za ozbiljne rezultate protiv starenja u samo tjedan dana.

2. Renergie Lift by Lancôme

Renergie Lift multi-action ultra krema za lice sa SPF 30. SPF 30 krema za sunčanje i osvjetljujuće hidratantna krema u jednom, ovo je jedina krema protiv starenja koja vam je potrebna za liječenje bora koje spriječite u budućnosti. To je čak odobrila fundacija za oboljenja raka kože.

3. Olay – Regenerist Retinol 24

Olay Regenerist Retinol24 noćni ovlaživač idealan je za nanošenje retinola upakiranog u energiju bez dodavanja dodatnog koraka.

4. Clinique – Repairwear Laser Focus

Noćna krema za izglađivanje kože za masnu i suhu kožu. Suha koža nije sama u stvaranju bora. Ova krema infuzirana kolagenom posebno je formulirana za masnu i kombiniranu vrstu kože.

5. Benefiance – Shiseido

Dnevna krema za izravnavanje bora SPF 23. Ima SPF 23 za zaštitu kože, a formulirana je sa brandom „KOMBU-bounce kompleks“, koji popunjava i liječi bore.

6. Chanel – The Lift Cream

Učvršćujuća krema protiv bora. Skupa je, ali ova super moćna, luksuzna krema sa razlogom je posvećena.

7. Protini ™ Polipeptidna krema

Polipeptidni ovlaživač. Sve što želite u hidratantnom kremu protiv starenja – bogata formula koja istodobno popravlja oštećenja od sunca, hidrate i nakupine – bez ijednog sastojka koji pokušavate izbjeći.

8. Powerful Wrinkle Reducing Cream by Kiehl’s

Snažna krema za smanjenje bora SPF 30. Ova se krema može pohvaliti SPF 30 i bakrenim PCA koji, osim što liječe bore, mogu pomoći kod hiperpigmentacije.

9. Estée Lauder

Napredna krema za povrat lica / bora protiv vremenskih zona. Zabavna činjenica: Naša koža prirodno proizvodi hijaluronsku kiselinu, ali mi sve starije izrađujemo sve manje i manje.

Ova krema povećava proizvodnju hijaluronske kiseline dok spavate, tako da do jutra imate gipku, manje dehidriranu kožu.

10. Neutrogena Rapid Wrinkle Repair

Neutrogena krema za brzo uklanjanje bora. Bez mirisa i u formulaciji sa retinolom i hijaluronskom kiselinom, plus ne možete prebiti cijenu.