7 Koraka Kako Vratiti Izgubljenu Ljubav Svog Života Natrag

Dakle, nedavno ste se razdvojili i sada želite saznati kako vratiti izgubljenu ljubav svog života natrag.

Naravno, kao i kod svakog prekida, uključeno je puno povrijeđenih osjećaja, ali napokon ste shvatili da vam vaš bivši partner nedostaje više nego što ste mislili da je moguće i samo želite da ponovno budete zajedno.

Prekidi se događaju iz više razloga. Ponovno osvajanje vaše djevojke ili dečka ne uključuje puzanje i moljenje za ljubav.

Ako želite svog bivšeg natrag, onda pretpostavljamo da biste ga/ju željeli vratiti što prije. U tom slučaju trebat ćete nešto napraviti, ali ništa što nije moguće.

Zaljubljeni par sjede na livadi i grle se
Savjeti Kako Vratiti Izgubljenu Ljubav Svog Života Natrag

Dobra vijest je da se većina odnosa može popraviti, sve dok slijedite ispravne korake i spremni ste raditi na tome. Ovaj članak vam daje nekoliko savjeta kako vratiti bivše partnera natrag u svoj život.

Provjerite ih u nastavku!

7 Laganih savjeta kako vratiti izgubljenu bivšu ljubav

Možete koristiti ove jednostavne savjete o odnosima kako biste svojoj vezi dali drugu priliku.

Pa krenimo redom.

1. Kontrolirajte vaše emocije

Prekidi često mogu osobe ispuniti ljutnjom, depresijom, anksioznošću i usamljenošću.

Skloni smo reći ili učiniti stvari koje nismo htjeli, pa kasnije žalimo. Tuga i osjećaj ranjivosti koji prate situaciju u kojoj ste raskinuli s nekim koga volite boli kao ništa drugo.

Očaj da budete sa osobom koju volite tjera vas da ju vratite nazad k sebi i još jednom zapalite staru iskru. Međutim, ova oštra i velika potreba da vratite izgubljenu ljubav može vas natjerati da učinite brojne neobične stvari, koje su, naravno, u potpunosti pogrešne!

Iako vaša ideja pokazivanja ljubavi može biti stalno slanje poruka, poklona i cvijeća, ili još gore, uhođenje ili presretanje bivšeg partnera, na kraju vas samo može učiniti da izgledate poput manijaka.

Dakle, za početak, ne postupajte očajno, ohladite glavu i držite svoje emocije pod kontrolom.

2. Razmislite koji su bili razlozi prekida

Razumijevanje problema i onoga što je pošlo po zlu može vam pomoći razraditi plan kako tu osobu vratiti u svoj život. Problemi će se ponovno pojaviti ako ih sada ne razumijete i ne riješite ih.

Dakle, ako je vaša posesivnost natjerala vašeg partnera da vas napusti, tada morate shvatiti možete li, te kako to promijeniti.

Samim uvjeravanjem partnera da ćete se promijeniti, a zapravo to ne želite, može kasnije ponovo stvoriti katastrofu u vašoj vezi. Shvatite što želite i budite iskreni prema sebi.

Otklonite vlastite mane, oprostite sebi i krenite prema svom novom životu korak po korak. Zapitajte se da li zaista želite opet tu osobu ili tu vezu.

Razmislite želite li tu osobu natrag zato što ju volite ili jednostavno samo zato jer ste usamljeni. Ovo je stvarno važno!

3. Pustite i krenite dalje sa životom

Ovaj vam savjet vjerojatno može zvučati vrlo čudno, ali kad pustite osobu, možete ju navesti da vam se ponovno vrati.

Dajte drugoj osobi malo vremena i prostora, i neka se ona pomiri sa svojim osjećajima. Nemojte samo očekivati ​​da će se druga osoba vratiti, već ju obasipajte sa ljubavlju i pažnjom.

Dosađivanje pozivima ili slanjem poruka, pisanjem ljubavnih pjesama ili slanjem cvijeća može samo proširiti razdor. Dakle, zaustavite potjeru i obavijestite svog bivšeg da ste se krenuli dalje u životu.

Ponekad, pokazujući drugoj osobi da niste nimalo zabrinuti zbog ishoda veze i da ste sretni, možete učiniti da druga osoba shvati koliko joj nedostajete u njihovom životu.

Pokušajte da im ne budete uvijek dostupni, osim ako ne želite da vas iznova počinje uzimati zdravo za gotovo.

4. Usredotočite se na sebe

Umjesto da se cijelo vrijeme motate i tugujete, usredotočite se na sebe. Nijedan momak ili djevojka ne žele ludo zaljubljenog, mahnitog ljubavnika. Budite cool, izlazite s prijateljima i obitelji i uživajte u životu i zabavljajte se. Ukratko, ostanite zauzeti!

To ne znači da se ponašate poput snoba ili da budete nepristojni prema bivšem partneru. Budite pristojni i prijateljski raspoloženi svaki put kada se sretnete.

Učinite sve što ste željeli učiniti dok ste bili u vezi i nosite se sa više samopouzdanja. Krenite na samostalna putovanja, bavite se svojim hobijima, krenite u teretanu, upišite plesni tečaj ili si priuštite makeover.

To će vam pomoći da se pomladite i steknete bolje razumijevanje stvari u vašem životu. Češće se družite s prijateljima koje ste ignorirali da biste bili sa svojim bivšim.

5. Komunicirajte sa svojom bivšom ljubavi

Ostanite u kontaktu i razgovarajte jednom ili dva puta. Ponekad, kada se pretvarate da ste teško dostupni i nezainteresirani može navesti suprotnu osobu da shvati koliko joj trebate u njihovom životu.

To ne znači da prohodate sa svojim najboljim prijateljem kako biste postigli poantu, već se pretvarajte da ste “cool”.

Nazovite ili pošaljite SMS ponekad i pokažite da vam je i dalje stalo. Ali još jednom, nemojte pretjerivati ​​sa pozivima i slanjem poruka. Ne želite zvučati ili izgledati previše očajno.

6. Izgladite sve međusobne nesporazume

Ako ste se posvađali a osjećate potrebu da se čujete, nastavite i mirno razgovarajte. Također, dajte mu / joj priliku da kaže i iznese svoje misli naprijed.

Ne raspravljajte se ovaj put!

Ne želite da se stvari dodatno pogoršavaju, zar ne? Nemojte igrati igru traženja krivca; ovo bi moglo samo pogoršati situaciju. Neka shvati da i dalje imate osjećaje prema njima i koliko vam oni znače. Neka vjeruju da oboje možete opet raditi sve zajedno.

Krenite polako ovaj put i ne očekujte da će vas dočekati otvorenih ruku. Budite pažljivi i držite se podalje od bilo koje teme koja može potaknuti raspravu.

7. Provedite ponekad vrijeme jedno s drugim

Nakon što počnete redovito razgovarati, pitajte bivšeg partnera za dejt. Što se tiče djevojaka, pričekajte da vas on pita. Ako on / ona prihvati, tada imate zeleni signal da nastavite i ponovo započnete vezu.

Međutim, ne brzajte s tim stvarima. Radite sve postepeno korak po korak. Kad mislite da je dobar trenutak, pitajte bivšu ljubav o vezi i nadajte se najboljem! Jednom kada poradite na tim stvarima, povratak će biti lakši.

Zapamtite, nestrpljenje je vaš neprijatelj, pa iako izgubiti nekoga može biti grubo, postavite sebi neka teška i iskrena pitanja, razmislite o tome, a zatim pokušajte vratiti vašu staru ljubav natrag.

Dosljednost i strpljenje ovdje su ključni. Dakle, ako se ozbiljno bavite svojim odnosom, obnovite povjerenje i ponovo oživite ljubav koju ste nekada imali.