9 Najboljih Aplikacija za Slušanje Muzike BEZ Interneta

Besplatne aplikacije za slušanje muzike omogućuju pohranjivanje glazbenog sadržaja u liste koje su spremne za stream ako se zateknete bez interneta.

Ne morate se više zamarati oko skidanja i prebacivanja vaše omiljene muzike na svaki uređaj koji posjedujete posebno.

Vjerojatno već znate o mrežnim uslugama streaminga koje vam nude beskonačne popise pjesama vaših omiljenih umjetnika iz cijelog svijeta.

Pomoću online streama možete ovog trenutka odmah slušati sve što vam se sviđa – od najnovijih hitova do bezvremenskih klasika.

Ženska osoba sa slušalicama ima aplikaciju za slušanje muzike bez interneta
Najbolje Aplikacije za Slušanje Muzike Offline

No jeste li znali i da postoje određene aplikacije koje vam ne samo da omogućuju streamanje sa takvih web stranica već i pohranjivanje muzike za kasnije preslušavanje ako se zateknete bez interneta?

Besplatne mobilne aplikacije za muziku

Neke od najpopularnijih aplikacija za slušanje muzike offline za koje ste možda i čuli su Spotify, Deezer, Soundcloud i Napster, a u nastavku Ispod ćete pronaći cijeli popis najboljih glazbenih aplikacija koje rade bez WiFi konekcije.

Poznato vam je kako frustracija nastaje kada preuzmete igru ​​od 100mb + da bi nakon instalacije otkrili da morate igrati on-line kako biste je igrali.

Sigurno ne želite da vam se dogodi to isto sa aplikacijama za slušanje mjuze.

Iako je nekim aplikacijama potrebna aktivna internetska veza za live streaming muzike, podcasta i radijskih postaja, bilo bi zgodno biti u mogućnosti preuzeti svoj omiljeni sadržaj i slušati ga bilo kad i bilo gdje bez spajanja na mrežu.

Slušanje muzike preko mobitela off-line

Internet streaming glazbe u današnje je vrijeme vrlo popularan. No ponekad jednostavno nemate pristup WiFi mreži ili podatkovnom prometu, kao recimo, kada ste u teretani ili možda vani na đogiranju, planinarenju, vožnji biciklom ili na putu.

Mnoge stranice za streaming sada omogućuju predmemoriranje audio zapisa preko svojih aplikacija kada ste spojeni na net, ali kasnije ih možete reproducirati kada ste off-line.

Međutim, za većinu ovih aplikacija potrebna je pretplata. Ipak, možete uživati u besplatnom slušanju muzike bez interneta, ali doduše sa ograničenim značajkama ili sa uključenim reklamnim sadržajem.

Savjetujemo vas da pročitate naš popis besplatnih aplikacija za puštanje muzike bez spajanja sa WiFi-jem.

Najbolje besplatne aplikacije za glazbu bez interneta

Naša glavna preokupacija ovdje je lista najboljih besplatnih appova za reprodukciju i slušanje pjesama bez internetske veze, te još poneke bitne značajke kao što su kvaliteta zvuka.

Pa krenimo redom …

1. Pandora

Cijena: Besplatno s oglasima / dostupan IAP

Pandora mobilna aplikacija za muziku

Pandora je jedna od vodećih aplikacija za usluge streaminga glazbe s milijunima pjesama dostupnih na njenoj platformi. Također djeluje kao središte za umjetnike i ljubitelje glazbe.

Iako je besplatna verzija Pandore mnogo ograničenija, i dalje možete uživati ​​u slušanju muzike besplatno. Aplikacija će za vas stvoriti listu izvođaća na temelju vaših osobnih preferenci kao što su omiljeni izvođači, pjesme i žanrovi.

Tada možete slušati muziku izvanmrežno i na zahtjev ili prilagoditi vlastiti popis za reprodukciju.

Većina značajki ipak zahtijeva internetsku vezu, da bi imali mogućnost stvaranja vlastite radio stanice prema vašem omiljenom žanru muzike.

2. Deezer

Cijena: Besplatno s oglasima / dostupan IAP

Deezer music player app za slušanje glazbe

Deezer Music Player će vam pružiti trenutni pristup svoj glazbi koju volite bilo gdje u bilo kojem trenutku.

Bez obzira za čim žudite, bili to neprestani popisi za reprodukciju glazbe s omiljenim izvođačima ili radio postaja s neograničenom podrškom za koliko god kanala želite.

Također se možete odlučiti za izradu vlastitih vlastitih popisa za reprodukciju i prilagođavati ih po svojoj želji. Možda najbolja značajka ove aplikacije jest mogućnost prilagodbe pretraživanja, pa dobijate prijedloge o tome što slušati na temelju svojih osobnih preferenci.

Pomoću ove aplikacije uštedite na troškovima interneta vašeg mobilnog operatera, a glazbu usmjeravate i spremate samo dok ste povezani sa Wi-Fi mrežama.

3. SoundCloud

Cijena: Besplatno s oglasima

Soundcloud aplikacija za izvan mrežno slušanje

Kao jedna od najboljih izvanmrežnih aplikacija za glazbu, SoundCloud je idealan za spremanje glazbe za slušanje bez interneta sa pristupom neprekidnim popisima pjesama.

Već samo to čini ovu aplikaciju puno korisnijom od većine ostalih aplikacija za android. Uz to, app SoundCloud daje prijedloge temeljene na onome što volite i što je novo na tržištu.

SoundCloud također ima društvenu platformu na kojoj možete stvarati vlastitu glazbu i popularizirati je tako da vaši obožavatelji mogu slušati i dijeliti na platformama društvenih medija.

Za mlade i buduće umjetnike ova bi aplikacija mogla pružiti savršenu platformu za veću publiku i distribuciju muzike.

4. Spotify

Cijena: Besplatno s oglasima / dostupan IAP

Spotify android glazbene aplikacije

Spotify besplatni app za slušanje muzike ne samo da će vam omogućiti neograničen pristup glazbi iz cijelog svijeta, već će vam omogućiti i pristup vašoj glazbi na računalu.

Pokrenut u Švedskoj, još 2008. godine, Spotify postoji već dobar niz godina i imao je nekoliko ažuriranja super lagane i fluidne aplikacije koju danas imamo.

Aplikacija ima prilično pristojne popise za reprodukciju, ali vi slobodno možete kreirati i prilagoditi svoj izbor. Pomoću ove aplikacije možete također pregledavati videozapise, muziku, slušati podkaste, te ih možete spremati za reprodukciju u izvanmrežnom načinu rada.

Spotify app vam pruža pristup bezvremenskom zastoju kao i najnovijim hitovima, sve na jednoj platformi i trenutnim neograničenim pristupom.

Za razliku od drugih aplikacija, Spotify je izvanredan u svojoj kvaliteti zvuka za koju se može očekivati ​​da će vas ostaviti oduševljene.

5. Napster

Cijena: Besplatno / dostupan IAP

Napster aplikacija za pjesme i streaming

Napster je nevjerojatna aplikacija. Nudi vam beskonačnu količinu audio zapisa i radio streaminga sa apsolutno nimalo oglasnog materijala zbog kojih poželite razbiti svoj pametni telefon.

Vjernost ovdje nije ugrožena, a možete očekivati ​​da ćete slušati kvalitetne zvukove iz Napsterovog oblaka.

Ako imate dijete koje voli slušati glazbu, možete im dopustiti da komuniciraju s prekrasnom i sigurnom Napster KIDS značajkom aplikacije.

Zabavno je to što ga možete koristiti na gotovo bilo kojem uređaju koji se sjetite. I naravno, ova aplikacija također vam omogućuje slušanje muzike bez aktivne internetske veze.

6. Google Play Music

Cijena: Besplatno s oglasima / dostupan IAP

Google Play Music mobilna aplikacija za muziku

Google Play Music je zadana aplikacija za reprodukciju glazbe za Android od tvorca OS-a, i prilično je dobra prema većini standarda. Aplikacija automatski čita glazbene datoteke sa unutarnje SD kartice vašeg uređaja.

Google nudi app za upravljanje glazbom na stolnom računalu koja omogućava korisnicima da prenose do 50000 pjesama iz vlastite kolekcije.

Pjesme su tada dostupne na svim uređajima koji koriste taj Google račun. Korisnici mogu streamati glazbu u bilo kojem trenutku bez povezivanja sa Wifi mrežom.

Korisne značajke uređaja su njegova mogućnost odabira pjesama koje će se pojedinačno dodati u red čekanja i odabir pjesme koja će se sljedeća reproducirati.

Nedostatak ove aplikacije su ograničene značajke glazbenih ekvilajzera i stoga se neće možda svidjeti onima koji vole kvalitetan zvuk, a ne samu glazbu.

7. Apple Music

Cijena: Besplatno / dostupan IAP

Apple Music app za slušanje muzike bez internet veze

Apple Music za Android za slušanje muzike bez spajanja na internet.

Srećom, kao i mnoge druge stvari, Apple je odlučio ne ograničavati glazbu samo na korisnike iOS-a.

Android verzija Apple Musica također nudi tri mjeseca besplatno probno razdoblje, što je izvrsna opcija za svakoga tko želi uživati ​​u tisućama besplatnih pjesama narednih nekoliko mjeseci.

Apple Music omogućava strimanje video zapisa, glazbe i slušanje podcasta u izvanmrežnom načinu rada bez interneta. Pronađite sve svoje omiljene umjetnike poput Justina Beibera i drugih.

Još jedna zanimljivost često je što Apple Music emitira live stream poznatih glazbenika poput DJ Khaleda i drugih.

8. Amazon Music

Cijena: Besplatno / dostupan IAP

Amazon Music app za slušanje i gledanje izvan mreže

Kada je riječ o zabavi, Amazon Music nudi sve vrste sadržaja. Prime Video i Amazon Music dva su od najpopularnijih Amazonovih proizvoda, te nude milijune pjesama svojim pretplatnicima.

Iako Amazon Music player nije dostupan za besplatno slušanje, u premium inačici možete uživati ​​u mjesec dana probnog razdoblja.

Aplikacija ne dopušta prijenos pjesama u oblak, ali s ogromnom bibliotekom pjesama, gotovo svaka pjesma dostupna je za slušanje bez interneta.

9. LiveXLive

Cijena: Besplatno / dostupan IAP

LiveXLive radio aplikacija za muziku bez wifi mreže

Slično kao kod Pandore, LiveXLive, također poznat kao Slacker Radio, omogućava vam izgradnju vlastitih radio stanica.

Možete stvoriti vlastite popise pjesama na temelju svojih omiljenih glazbenih umjetnika i žanrova.

Glavna atrakcija ovdje je vrhunska kvaliteta zvuka. Pomoću ove radio aplikacije možete se odmah prilagoditi svom omiljenom izvođaču.

S pomalo ograničenim značajkama poput nemogućnosti preskakanja pjesama i malo reklamiranja, loš radio je i dalje sjajna opcija za glazbu bez interneta.

Zaključak

Konačno, gotovo svi pametni telefoni dolaze s vlastitim izvornim plejerima za slušanje muzike koji su prilično sigurni i stabilni.

Glazbeni playeri poput bum playera za novije Tecno uređaje imaju mnoštvo uzbudljivih i prilagođenih značajki koje se mogu podudarati s većinom glavnih muzičkih playera u trgovini google play.

Unatoč tome, većini njih nažalost nedostaje mogućnost strimanja i spremanja sadržaja za kasnije gledanje bez interneta.

U tom slučaju trebate koristiti neke besplatne aplikacije za preuzimanje glazbe da biste skinuli željene pjesme i držali ih na svom uređaju za slušanje dok niste spojeni na Internet.

=> VIŠE O MOBILNIM APLIKACIJAMA