Obavijest O Partnerstvu

Ažurirano: 6. kolovoza 2022

Partnerske web stranice

Web lokacija može sadržavati affiliate linkove na partnerske web stranice, a mi primamo malu proviziju za kupnju koju ste izvršili na povezanom web mjestu koristeći takve veze.

Naši affiliate linkovi mogu uključivati sljedeće partnerske podružnice:

  • Clickbank
  • ShareASale
  • Podružnica mreže Rakuten
  • CJ podružnica tvrtke Conversant
  • MaxBounty

Amazon

Sudjelujemo u programu Amazon Services LLC Associates, udruženom oglašavačkom programu namijenjenom za zaradu naknada za oglašavanje povezivanjem s Amazon.com i povezanim web lokacijama.

Više informacija pročitajte ovdje: https://affiliate-program.amazon.com/help/operating/agreement

Google Adsense

Za posluživanje oglasa koristimo treće oglasne kuće. Neki od njih, poput AdSensea, koriste kolačić DART za posluživanje oglasa na temelju interesa korisnika i prijašnjih interakcija. Korisnik uvijek može isključiti postavke kolačića DART posjetom Googleova pravila o privatnosti oglasa i sadržajne mreže.

Ova web stranica koristi Google Adsense, uslugu web oglašavanja tvrtke Google Inc., Sjedinjene Države (“Google”). Google Adsense koristi “kolačiće” (tekstualne datoteke) koji su pohranjeni na vašem računalu i omogućuju analizu vašeg web mjesta.

Google Adsense koristi i takozvane “web Beacons” (male nevidljive slike) za prikupljanje podataka. Korištenjem web beaconosa mogu se zabilježiti i prikupiti jednostavne radnje poput prometa posjetitelja na web mjestu. Podaci generirani kolačićem i / ili Web Beaconom su podaci o vašoj upotrebi ove web stranice (Url), uključujući vašu IP adresu i bit će preneseni na Googleov poslužitelj u SAD-u i tamo pohranjeni.

Google će te podatke upotrijebiti za procjenu vaše upotrebe web mjesta kako bi prikazao i sastavio izvješća o aktivnosti web mjesta i oglase za operatore web stranica i pružanje ostalih usluga s internetskim i internetskim uslugama. Google može također prenijeti te podatke trećim stranama gdje je to zakonski propisano ili gdje takve treće strane obrađuju podatke u Googleovo ime.

Google neće povezati vašu IP adresu s bilo kojim drugim podacima koje drži Google. Možete izbjeći pohranjivanje kolačića na tvrdom disku i prikaz web Beacon odabirom prihvaćanja u postavkama preglednika “kolačića” (u MS Internet Exploreru pod “Alati> Internetske mogućnosti> Privatnost> Postavke”, u Firefoxu pod Alati> Postavke > Privatnost> Kolačići), međutim, istakli bismo da vas to može spriječiti da koristite sve značajke ove web stranice.

Korištenjem ove web stranice pristajete na obradu podataka o vama od strane Googlea na opisan način i pristajete na gore navedenu svrhu.

Više informacija ovdje: https://www.google.com/policies/privacy/ads/

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s ovim Izricanjem odgovornosti, možete nas kontaktirati:

E-poštom: [email protected]