Top 8 Besplatnih Aplikacija za Slušanje Glazbe Offline u 2024.

Nemate pristup Internetu a želite slušati muziku? Ovdje nađite 8 najboljih aplikacija za slušanje muzike bez Interneta za Android/iPhone.

Imati glazbu na telefonu vjerojatno je jedan od uobičajenih načina na koji iskorištavamo prednosti tehnologije pametnih telefona.

Bilo da trčite ili hodate, slušate putem zvučnika u automobilu ili čak i dok učite, vaša omiljena glazba lako dostupna čini vaš dan boljim.

Ali čak ni danas nemamo uvijek dostupnu internetsku vezu, zbog čega je offline glazbena aplikacija toliko korisna.

Bez obzira imate li Android ili iOS uređaj, pomoći ćemo vam pronaći najbolju besplatnu aplikaciju za slušanje muzike bez Interneta koja će vam pomoći da uživate u svojim pjesmama gdje god bili.

Nasmijana ženska osoba sluša glazbu bez interneta i gleda u mobitel
Aplikacija za Slušanje Glazbe Offline

8 najboljih besplatnih offline glazbenih aplikacija za Android/iPhone

Naši najbolji odabiri – pregled najboljih besplatnih offline aplikacija za slušanje muzike bez Interneta.

1. Musify

Android&iOS

Ako nemate vlastitu glazbenu kolekciju, Musify nudi offline reprodukciju bez troškova.

Nema glazbeni izbor koji bi mogli ponuditi Spotify ili čak Amazon Music, ali to je najbolja opcija za pristup pjesmama za strujanje ili preuzimanje bez ikakvih troškova.

Posjeti Musify

2. Pulsar

Android&iOS&Chrome

Pulsar se integrira u Last.FM, glazbenu društvenu mrežu, također ima ekvilajzere i sveobuhvatne alate za reprodukciju.

Prikazat će tekstove za pjesme koje slušate i čak imati glasovne naredbe za upravljanje bez ruku.

Posjeti Pulsar

3. AIMP

AIMP- Android

AIMP je među najboljim offline glazbenim playerom za Android, dostupan je samo na toj platformi, pa ako koristite iOS uređaj, morat ćete potražiti negdje drugdje.

Posjeti AIMP

4. Jet Audio HD

Jet Audio HD glazbeni player – Android&iOS

Jet Audio HD Music Player dobro se nosi s velikim bibliotekama i ostaje brz. Ako želite player koji najbolje zvuči, ovo je vjerojatno to.

Posjeti Jet Audio HD

5. Poweramp

Android

Ovaj je izravni konkurent Pulsaru. Međutim, iako većinom odgovara tom playeru po značajkama, Poweramp se može smatrati među najboljima samo kao aplikacija za slušanje muzike bez Interneta za Android, budući da ne postoji verzija za iOS.

Posjeti Poweramp

6. Vox

iOS

Ako imate kolekciju FLAC datoteka i niste zabrinuti zbog dodatnog kapaciteta za pohranu koju koriste, onda je Vox daleko najbolja glazbena aplikacija za iPhone.

Posjeti Vox

7. Rocket Music Player

Android&iOS

To je vrlo brza aplikacija, uvijek djeluje brzo i sve radi glatko. Tu je odlično korisničko iskustvo, a i glazba zvuči fantastično.

Posjeti Rocket Music Player

8. Offline Music Player – Izvanmrežni muzički player

iOS

Najbolji dio ovog Offline Music Playera je jednostavno sučelje. Vrlo je jednostavno pokrenuti se, postaviti popis za reprodukciju itd.

Posjeti Offline Music Player

Koristite aplikacije za izvanmrežno slušanje muzike

Uz toliko sjajnih opcija, koja je najbolja offline glazbena aplikacija ovisit će o vrsti uređaja koji imate i što želite od aplikacije.

Općenito, najbolja opcija za iOS i Android je Pulsar; to je aplikacija jednostavna za korištenje koja uključuje sve alate i značajke koje bi vam mogle zatrebati.

Međutim, možete ih zanemariti ako želite, a i dalje vam ostaje izvrsna aplikacija koja nudi fantastičan zvuk. Može biti sve što vam treba, od osnovnog glazbenog playera do audiofilskog alata, i može rasti s vama i vašom audio kolekcijom.