7 Najboljih Besplatnih Aplikacija za Zaradu Novca Online

Jeste li znali da možete zaraditi dodatni novac izravno sa aplikacija na svom pametnom telefonu?

Bilo da se radi o punom radnom vremenu, honorarnom poslu ili samo o nečemu što želite raditi u slobodno vrijeme, postoje deseci aplikacija za zarađivanje novca napravljenih za dodatni prihod preko interneta.

Vjerujemo da ste svjesni da vas ove aplikacije za zarađivanje vjerojatno neće obogatiti. Ali još uvijek možete staviti nešto ekstra novaca u džep obavljajući prilično jednostavne zadatke.

Ako već koristite svoj telefon za pristup svojim bankovnim računima i plaćanju računa, zašto ne biste iskoristili svoj mobilni uređaj da zaradite nešto dodatnog novca sa strane?

U nastavku članka pročitajte koje su najbolje aplikacije za zaradu novca online u 2022. godini koje rade na području EU.

aplikacije za zaradu novca
Najbolje Aplikacije za Zaradu Novca

Što je mobilna aplikacija za zaradu novca online?

Mobilne aplikacije za zaradu novca pomažu korisnicima da lako zarade novac na različite načine, od dopune vašeg prihoda do rada po ugovoru s punim radnim vremenom.

Također vam omogućuju vam da:

Sve odabrane aplikacije dostupne su za iOS i Android u Apple i Google Play trgovinama.

Najbolje aplikacije za zaradu novca preko interneta

1. Payback

Payback je mobilna aplikacija za zaradu novca koja vam omogućuje povrat novca za kupnje u više od 70 različitih trgovina. Osim toga, možete zaraditi bodove, dobiti pristup ekskluzivnim popustima i zaraditi kreditne nagrade, sve unutar aplikacije.

Payback možete koristiti za povrat novca za sve, od namirnica i maloprodaje do rezervacija letova i hotelskih boravaka.

Jednostavno preuzmite aplikaciju Payback Pay na svoj telefon, upotrijebite je za beskontaktna plaćanja i zaradite povrat novca kada kupite nešto od jednog od Paybackovih partnera!

Posjetite Payback

2. Fiverr

Fiverr je digitalno tržište za freelancere. Bilo da ste copywriter, programer, osobni asistent, grafički dizajner ili praktički bilo što drugo, to je odlično mjesto za početak unosnog hobija.

Za početak jednostavno navedite svoje usluge i cijene. Ako vas klijent (poznat kao “kupac”) želi angažirati za posao, poslat će vam narudžbu.

Nakon što završite posao, bit ćete plaćeni i vaš će rad ocijeniti kupac. Što je vaša ocjena bolja, to ćete više poslova vjerojatno osigurati u budućnosti, pa se pridržavajte tih rokova.

Posjetite Fiverr

3. Swagbucks

Swagbucks je i aplikacija za povrat novca i aplikacija za nagrade. Aplikaciju možete koristiti za traženje povrata novca za kupnje u partnerskim trgovinama i unovčavanje na raznim popustima i ponudama.

Swagbucks radi tako da vas potiče da zaradite bodove ispunjavanjem određenih zadataka.

“Zadatak” može značiti bilo što, od ispunjavanja ankete do igranja igrica online ili čak gledanja kratkog videa. Svaki od zadataka vrijedi različitu količinu bodova i bit ćete nagrađeni u skladu s tim.

Nakon što iskoristite bodove, primit ćete uplatu putem darovne kartice ili PayPala u roku od 10 radnih dana.

Posjetite Swagbucks

4. Upwork

Slično Fiverru, Upwork je također tržište slobodnih poslova. Međutim, dok se Fiverr brine za manje projekte koji se odvijaju u hodu, Upwork se fokusira na veće projekte.

Na oba se možete besplatno prijaviti, ali naplaćuju troškove provizije za projekte. Za Upwork ti troškovi čine 5–20% vaše zarade; za Fiverr, to je fiksna naknada od 20%.

Freelanceri na Upworku licitiraju za projekt koji klijent objavi. Upwork je više usmjeren na vještine nego Fiverr, pa ćete biti potaknuti da otkrijete više informacija o svojim vještinama i iskustvu.

Kao rezultat toga, Upwork bi mogao biti bolji način za ostvarivanje dodatnog prihoda ako već imate neko iskustvo u slobodnom radu.

Posjetite Upwork

5. Foap

Ako ste talentirani fotograf, Foap nudi sjajan način da svoj posao pretvorite u unosnu sporednu gužvu.

Foap funkcionira na način da prenosite svoje fotografije i videozapise na profil i ako se brendu, agenciji ili pojedinačnom klijentu svidi vaš rad, platit će vam da ga koriste.

Podijelit ćete svoju zaradu 50/50 s platformom, ali ćete također imati priliku prodavati isti rad opetovano – stvarajući dobar tok pasivnog prihoda!

Posjetite Foap

6. Groupon

Groupon je najveća svjetska platforma za online ponude, tako da je to aplikacija za kupovinu online. Groupon nudi lokalne ponude za restorane, trgovine, zubare, kiropraktičare, i još mnogo toga.

Postoji dnevna ponuda koja je dostupna samo 24 sata, ali postoje i sjajne ponude koje su dostupne nekoliko dana ili više. Jednostavno odaberite svoj grad i počnite listati kroz posebne ponude u vašem području.

Posjetite Groupon

7. LetyShops

S LetyShopom možete dobiti povrat novca za proizvode ili usluge u gotovo 4000 partnerskih trgovina! Veliki izbor partnera za povrat novca u aplikaciji uključuje Etsy, Adobe, Levis, AliExpress, Microsoft i Booking.com.

Prije nego što preuzmete aplikaciju LetyShop, otvorite PayPal račun. To je jedini način na koji možete povući novac iz ove aplikacije.

Posjetite LetyShops

Jesu li aplikacije za zarađivanje sigurne?

Većina aplikacija za zarađivanje daje samo mali iznos gotovine u zamjenu za izvršavanje jednostavnih zadataka poput ispunjavanja anketa, gledanja videa ili kupnje.

Legitimne aplikacije također će imati obilje dostupnih informacija o tome kako plaćaju i štite korisnike. Ako ste u kojem slučaju skeptični, istražite tvrtku.

Prije davanja osobnih podataka, pročitajte recenzije drugih korisnika na mreži ili u trgovini aplikacija. Ako se aplikacija čini predobra da bi bila istinita, vjerojatno i jest.

=> Saznajte Više o Zaradi Novca Preko Interneta

Kako odabrati najbolje mobilnu aplikacije za zaradu?

Kada odabirete aplikacije za zaradu novca važno je provjeriti kakve mogućnosti zarađivanja one nude.

Razmotrite prednosti i nedostatke svake aplikacije u usporedbi s konkurencijom. Također, procijenite imaju li korisnici priliku zaraditi više nastavljajući koristiti aplikaciju tijekom vremena.

Koliko košta aplikacija za zarađivanje novca online?

Aplikacije koje zarađuju novac neće koštati ništa unaprijed; većinu je besplatno preuzeti i koristiti.

Međutim, neki mogu naplatiti korisničke naknade, koje se obično odbijaju od zarade. Ako pronađete aplikaciju za zarađivanje novca koja se plaća, istražite kako biste potvrdili njezinu legitimnost prije kupovine.