Besplatna HBO GO Aplikacija za Smart TV, Android ili PC

Ako ste obožavatelj TV-a, serija ili filmova, postoji dobra šansa da bi vas mogla zanimati popularna HBO GO aplikacija.

Nekada vam je bila potrebna pretplata za kablovsku ili satelitsku televiziju za premium kanale poput HBO-a, ali ovih dana na usluzi postoji stotine kanala kojima možete pristupiti u samo nekoliko klikova na vaš Android, smart TV ili laptop.

Za početak preuzmite svoju besplatnu HBO GO aplikaciju, a u nastavku članka pročitajte sve ostale detalje koji bi vas mogli zanimati.

HBO GO aplikacija besplatni download

HBO GO logo
HBO GO Aplikacija

Uživajte u omiljenim originalnim emisijama HBO-a, hit filmovima, TV serijama, komedijama, dokumentarnim filmovima i još mnogo toga. To je svaka epizoda svake sezone najboljeg HBO-a.

Napravite prilagođeni popis za praćenje i uhvatite se u blizini omiljenih emisija i filmova HBO-a. HBO GO® je HBO-ova usluga provjere autentičnosti.

Na raspolaganju je više od 2000 sati sadržaja, uključujući:

 • Sve sezone kritički aktualnih HBO serija: Game of Thrones, Westworld, Chernobyl i još mnogo toga.
 • Najnoviji holivudski hit filmovi.
 • Revolucionarni dokumentarni filmovi.
 • Najbolje originalne serije i miniserije.

Preuzmi aplikaciju: Android / IOS

TV zaslon od HBO-a

Što je HBO GO?

HBO GO je usluga video prijenosa koji dolazi zajedno sa vašom HBO kabelskom ili satelitskom pretplatom.

Omogućuje vam prijenos HBO-a na mreži kad niste daleko od televizora – kako biste mogli uspostaviti kontakt sa vašom omiljenom serijom u sekundi.

Kako otvoriti korisnički račun?

U ovom trenutku postoje dva glavna načina na koje možete aktivirati svoj novi HBO GO račun. Ako ste pretplatnik plaćene televizije u svojoj zemlji i uključili ste u svoj TV paket paket HBO / Cinemax, tada možete pristupiti HBO GO sa svojih mobilnih uređaja kao dodatnu uslugu vašem TV paketu.

Neće se naplaćivati ​​dodatni troškovi i za pristup HBO GO morate samo koristiti svoje vjerodajnice (korisnika i lozinku) svog davatelja usluga. Samo slijedite korake ispod za otvaranje svog HBO GO računa. Pregledajte popis ovlaštenih TV / internetskih pružatelja usluga u vašoj zemlji.

Trebat će vam valjana kreditna kartica, neki osobni podatci i trebat ćete stvoriti vlastiti HBO GO ID. Nakon dovršetka svih koraka od vas će se zatražiti da počnete besplatno uživati ​​u probnom razdoblju. Nakon završetka probnog razdoblja, naplatit će vam se mjesečno.

Prijava za besplatno probno razdoblje

Slijedite ova 4 koraka:

 1. Preuzmite aplikaciju HBO GO iz Apple App Store ili Google Play Store na svoj telefon, tablet i / ili pametni televizor.
 2. Odaberite “Start Your Free Trial” i slijedite korake za registraciju.
 3. Provjerite jeste li prijavljeni na svoj iTunes ili račun Google Play Store i da imate postavljen način plaćanja.
 4. Potvrdite pretplatu i spremni ste za početak uživanja u besplatnoj probnoj verziji HBO GO. Kada se probno razdoblje završi, automatski će vam se naplatiti sljedeći ciklus naplate.

Trajanje besplatnog probnog postupka može se razlikovati ovisno o državi / vrsti ponude. Posavjetujte se s uvjetima, automatskom obnavljanjem, opcijama pretplate i otkazivanjem u aplikaciji.

Koji uređaju podržavaju HBO GO aplikaciju?

Za gledanje sadržaja HBO GO aplikacije trebat će vam pretplata na HBO putem platnog tv operatora, pružatelja usluga ili se možete pretplatiti izravno putem App Store-a ili Google Play Store-a.

 • Android telefon, tablet ili televizor: Na Android uređaju otvorite aplikaciju Trgovina Google Play i potražite HBO GO. Nakon što ga pronađete, odaberite “Install”.
 • Apple TV (četvrta generacija i novije): S televizora s jabukama idite u App Store i potražite HBO GO. Nakon što ju pronađete, dodirnite HBO GO, a zatim dodirnite “Get”.
 • Računalo: Preuzimanje HBO GO aplikacije za PC ili Mac računala još uvijek nisu dostupne.
 • iPhone, iPad ili iPod Touch: otvorite aplikaciju App Store na svom iOS uređaju i potražite HBO GO. Nakon što ju pronađete, dodirnite HBO GO, a zatim dodirnite “Get”.
 • LG TV: Aplikaciju HBO GO možete dobiti iz LG Content Store-a. Pod aplikacijama i igrama potražite HBO GO i instalirajte besplatnu aplikaciju.
 • SAMSUNG TV: Aplikaciju HBO GO možete dobiti na Samsung Market Placeu. U aplikacijama i videozapisima potražite HBO GO i instalirajte aplikaciju.
HBO GO banner

Trebam li HBO pretplatu?

Da. Da biste mogli gledati emisije na HBO GO-u, trebat će vam pretplata na HBO putem davatelja usluga kabelske ili internetske usluge.

HBO GO dostupan je i putem sudionika davatelja internetskih usluga koji imaju pretplatu na odgovarajući internetski paket (za dodatne informacije obratite se svom davatelju internetskih usluga) ili se možete pretplatiti izravno putem App Store-a ili Google Play Store-a.

Cijena za preuzimanje aplikacije

Što se tiče cijene, HBO GO je tehnički besplatna aplikacija, ali za upotrebu vam je potrebna postojeća pretplata HBO od vašeg davatelja kablovskih ili satelitskih usluga.

HBO kao premium kanal može koštati od 5 do 20 USD mjesečno, ovisno o vašem davatelju i promocijama dostupnim prilikom naručivanja.