4 Koraka Kako Napraviti Blog Stranicu Besplatno i Zaraditi

Želite naučiti kako postati bloger i zaraditi? Pogledajte lagane korake kako napraviti blog stranicu besplatno za početnike.

Sve više ljudi danas je u potrazi za raznim načinima zarade na internetu. Očigledan način na koji većina individualaca lako zarađuje online je putem blogova.

Bloganje je jednostavno i besplatno, a najbolje od svega je što možete ostvariti zaradu uz malo ili bez dodatnog napora i ulaganja.

Postoji tisuće načina za zaradu novca na internetu, ali ako ste više kreativni tip ili imate zanimljiv ili duhovit pogled na život i ako ste jedan od onih koji želi maksimalno iskoristiti svoje slobodno vrijeme, trebali biste razmisliti kako pokrenuti svoj vlastiti blog i zaraditi.

Dakle, ako tražite načine kako postati bloger i zaraditi, ovaj detaljni vodič je za vas.

blog zarada

Kako pokrenuti svoj blog

Da bi napravili blog besplatno, preporučujemo vam da razmislite o upotrebi Besplatne Googleove Blogger platforme, jer ju je vrlo jednostavno postaviti i odmah možete početi zarađivati preko AdSense programa.

Evo vodiča na kako otvoriti blog stranicu besplatno na blogspot -u.

Korak 1: Prijavite se za Blogger.com

Prije svega, idite na početnu stranicu Blogger.com i prijavite se.

Nakon što se prijavite na svoj Google račun, vidjet ćete gumb “Novi blog” na lijevoj strani. Kliknite na njega da biste stvorili novi blog na Bloggeru.

Korak 2: Unesite naziv za svoj blog

U okvir Naslov upišite bilo koji naslov kojim želite imenovati svoj blog. I samo unesite bilo koju kratku adresu domene, ako je već zauzeta, vidjet ćete žuti okvir.

Obavezno smislite jedinstveni naziv i odaberite predložak među opcijama koje se nalaze u istom okviru. Možete odabrati mnogo više predložaka i kasnije prilagoditi svoj blog.

I to je to! Uspješno ste izradili blog na blogspotu za manje od 2 minute. svaka čast Sada ćemo proći kroz sljedeće korake.

Korak 3: Počnite stvarati nove postove na blogu

Kliknite gumb “Stvori novu objavu” na lijevoj strani za stvaranje nove objave na blogu. Unesite bilo koji naslov i počnite pisati sadržaj koji želite.

Korak 4: Google AdSense

Nakon što počnete dobivati ​​pristojan broj posjetitelja s tražilica na svoje blogspot blogove, možete se prijaviti za AdSense kako biste počeli zarađivati.

Nemojte se prijavljivati ​​za AdSense osim ako i dok ne dovedete najmanje 300-400 jedinstvenih posjetitelja svaki dan. U suprotnom, jako je teško dobiti odobrenje za svoj račun.

Kako ostvariti zaradu od bloga


Nakon što ste se potrudili stvoriti izvrstan sadržaj i promociju, zarađivanje ​​novca od bloga zapravo je lakši dio.

Blogovi imaju potencijal da budu iznimno unosni, ali nemojte pretpostavljati da ćete početi zarađivati ​​u prvom tjednu ili čak u prvom mjesecu. Moglo bi proći šest mjeseci do godinu dana da počnete vidjeti stabilan dotok prihoda.

Za pisanje bloga potrebni su rad i predanost, ali nakon što razvijete dovoljno veliku publiku, postoji nekoliko metoda koje možete upotrijebiti za unovčavanje svog bloga.

Kada imate popularan blog, oglašivači će vas progoniti tražeći priliku za oglašavanje.

Najbolji način da iskoristite ovu situaciju je da koristite Google Adsense. Google pronalazi oglašivače umjesto vas i sve što trebate učiniti je postaviti Google Adsense kod na svoj blog kako biste počeli prikazivati ​​oglase.

Google Adsense uklanja sav težak posao iz procesa i samo vam daje ček.