2 Super Lagana Načina Kako Napraviti Novi Facebook Profil

U slučaju da ste jedan od rijetkih koji nemaju otvoren FB račun, ovdje ćete naći 2 super jednostavna načina kako napraviti potpuno novi Facebook profil.

Facebook je popularna društvena mreža koja je osmišljena da olakšava povezivanje sa prijateljima i obitelji na internetu, te omogućava druženje, komunikaciju i dijeljenje informacija.

Izvorno dizajniran za studente, FB je pokrenut 2004. godine i od tog vremena baza korisnika neprestano raste, a korisničko sučelje često mijenja i unaprjeđuje svoj izgled, dizajn i značajke.

Također, ova socijalna mreža može biti vrlo korisna kao platforma za privlačenje prometa i upoznavanje potencijalnih klijenata za vaše poslovanje ako se bavite mrežnim marketingom ili nekom drugom vrstom online promocije.

Dakle, u nastavku članka pogledajte kako napraviti novi Facebook profil korak po korak na 3 lagana načina.

Kako napraviti novi profil na Facebooku

1. Otvaranje profila na računalu

 1. Idite na www.facebook.com
 2. Unesite svoje ime, e-adresu ili broj mobitela, lozinku, datum rođenja i spol. Ako sustav pokaže da vaša lozinka nije dovoljno sigurna, pokušajte dodati više znakova ili kombinirati velika i mala slova.
 3. Kliknite Stvori račun (imajte na umu da za to morate imati najmanje 14 godina).

Napokon, morat ćete potvrditi adresu e-pošte ili broj mobitela koji ste ranije unijeli.

Da biste potvrdili e-poštu, kliknite vezu ili dodirnite vezu u potvrdi koju primite. Da biste potvrdili broj mobitela, u okvir za potvrdu morate unijeti kod koji ste dobili SMS-om koji će se pojaviti kad se prijavite.

2. Otvaranje FB računa na telefonu

Prvo što ćete morati napraviti da biste stvorili Facebook račun je instaliranje aplikacije na vaš mobitel.

Da biste to učinili, idite u odgovarajuću trgovinu aplikacija (App Store za iPhone i Google Play za Android telefone), pronađite Facebook aplikaciju i preuzmite:

Ako imate problema s prostorom na mobitelu, možete preuzeti Facebook Lite, što je smanjena verzija Facebook aplikacije. Instalacija zahtijeva mnogo manje vremena, ali zadržava iste osnovne funkcije kao i uobičajena aplikacija.

Nakon što preuzmete i instalirate aplikaciju, otvorite ju:

 1. Na početnom zaslonu kliknite Stvori Facebook račun.
 2. Zatim kliknite Dalje.
 3. Unesite svoje ime i prezime.
 4. Unesite svoj datum rođenja.
 5. Unesite svoj spol.
 6. Unesite svoj broj mobitela za potvrdu.
 7. Odaberite lozinku.
 8. Na kraju, kliknite Registriraj se. Ako postoji problem s vašom lozinkom, sustav će zatražiti da se vratite i promijenite ju.

I to je to! Program će se automatski prijaviti. Možete mu reći da zapamti lozinku kako bi se mogao prijaviti dodirivanjem aplikacije, bez da svaki put mora zapisivati ​​svoje podatke.

Sada znate kako otvoriti novi FB račun

Sad kada ste obavili instaliranje aplikacije i napravili novi Facebook profil, možete započeti pratiti vaše prijatelje.

Dijelite trenutke, video zapise i fotografije, družite se s prijateljima i ostanite povezani sa zajednicama koje su vam važne.