2 Super Lagana Načina Kako Napraviti Novi Facebook Profil

U slučaju da ste jedan od rijetkih koji nemaju otvoren FB račun, ovdje ćete naći 2 super jednostavna načina kako napraviti potpuno novi Facebook profil.

Facebook je popularna društvena mreža koja je osmišljena da olakšava povezivanje sa prijateljima i obitelji na internetu, te omogućava druženje, komunikaciju i dijeljenje informacija.

Izvorno dizajniran za studente, FB je pokrenut 2004. godine i od tog vremena baza korisnika neprestano raste, a korisničko sučelje često mijenja i unaprjeđuje svoj izgled, dizajn i značajke.

Također, ova socijalna mreža može biti vrlo korisna kao platforma za privlačenje prometa i upoznavanje potencijalnih klijenata za vaše poslovanje ako se bavite mrežnim marketingom ili nekom drugom vrstom online promocije.

Dakle, u nastavku članka pogledajte kako napraviti novi Facebook profil korak po korak na 3 lagana načina.

Kako napraviti novi profil na Facebooku

1. Otvaranje profila na računalu

 1. Idite na www.facebook.com
 2. Unesite svoje ime, e-adresu ili broj mobitela, lozinku, datum rođenja i spol. Ako sustav pokaže da vaša lozinka nije dovoljno sigurna, pokušajte dodati više znakova ili kombinirati velika i mala slova.
 3. Kliknite Stvori račun (imajte na umu da za to morate imati najmanje 14 godina).

Napokon, morat ćete potvrditi adresu e-pošte ili broj mobitela koji ste ranije unijeli.

Da biste potvrdili e-poštu, kliknite vezu ili dodirnite vezu u potvrdi koju primite. Da biste potvrdili broj mobitela, u okvir za potvrdu morate unijeti kod koji ste dobili SMS-om koji će se pojaviti kad se prijavite.


Vezano:


2. Otvaranje FB računa na telefonu

Prvo što ćete morati napraviti da biste stvorili Facebook račun je instaliranje aplikacije na vaš mobitel.

Da biste to učinili, idite u odgovarajuću trgovinu aplikacija (App Store za iPhone i Google Play za Android telefone), pronađite Facebook aplikaciju i preuzmite:

Ako imate problema s prostorom na mobitelu, možete preuzeti Facebook Lite, što je smanjena verzija Facebook aplikacije. Instalacija zahtijeva mnogo manje vremena, ali zadržava iste osnovne funkcije kao i uobičajena aplikacija.

Nakon što preuzmete i instalirate aplikaciju, otvorite ju:

 1. Na početnom zaslonu kliknite Stvori Facebook račun.
 2. Zatim kliknite Dalje.
 3. Unesite svoje ime i prezime.
 4. Unesite svoj datum rođenja.
 5. Unesite svoj spol.
 6. Unesite svoj broj mobitela za potvrdu.
 7. Odaberite lozinku.
 8. Na kraju, kliknite Registriraj se. Ako postoji problem s vašom lozinkom, sustav će zatražiti da se vratite i promijenite ju.

I to je to! Program će se automatski prijaviti. Možete mu reći da zapamti lozinku kako bi se mogao prijaviti dodirivanjem aplikacije, bez da svaki put mora zapisivati ​​svoje podatke.

Sada znate kako otvoriti novi FB račun

Sad kada ste obavili instaliranje aplikacije i napravili novi Facebook profil, možete započeti pratiti vaše prijatelje. Dijelite trenutke, video zapise i fotografije, družite se s prijateljima i ostanite povezani sa zajednicama koje su vam važne.


Možda vas zanima: