Kako Prirodno i Efikasno Skinuti Salo sa Stomaka za 10 Dana

Mučite li se da smršavite oko struka? Bez obzira koliko naporno radili, ako ne slijedite određena pravila, ne možete dobiti rezultate koje bi ste možda htjeli.

U ovom članku ćemo vas uputiti kako skinuti to dosadno salo sa stomaka u narednih 10 dana koristeći jednostavne i prirodne savjete.

Ako ih se budete pridržavali, možete postići ne samo mršaviji struk, već i zdravije tijelo.

Prije nego što prijeđemo na temu, prvo moramo razumjeti korijenski uzrok problema.

Trbušna mast je uzrokovana masnim naslagama u tkivima koji se nalaze u području oko struka.

Mnogi faktori poput loših prehrambenih navika, poremećaja spavanja, nedostatka vježbanja i probavnih smetnji doprinose stvaranju viška sala u trbuhu.

djevojka sa tankim strukom

Vrijeme je da napravite jednostavne promjene u svom načinu života kako biste se riješili ovog mučnog problema.

=> VIŠE O MRŠAVLJENJU

Kako smanjiti opseg trbuha u deset dana

Razjasnimo detaljnije ove savjete za topljenje abdominalnog sala:

1. Napravite plan

Da bi se vaša želja za gubitkom masnoće u trbuhu pretvorila u stvarnost, morat ćete napraviti realan plan i držati ga se čvrsto.

To je vrlo lako napraviti. Samo znajte da kada napravite plan nakon što pročitate ove savjete, veća je vjerojatnost da ćete uspjeti.

2. Odstranite “junk” hranu

Postoji dobar razlog zašto se određena hrana naziva „bezvrijedna“. Ona ne sadržava nikakvu prehrambenu vrijednost, a također je nutricijski deficitna.

Hrana poput deserta, pržene hrane, gaziranih sokova ili peciva puna je štetnih trans masti koje završavaju u struku.

Dakle, preporučljivo je suzdržati se od konzumiranja ove hrane u potpunosti, ne samo radi postizanja dobrog izgleda, već i zbog vašeg općeg blagostanja.

3. Obogatite prehranu proteinima

Postoji stara izreka: “Ono si što jedeš”!

To je zapravo sasvim točno. Zdrava prehrana je neophodna za prirodno gubljenje trbušnih masnoća.

Morate se prebaciti na obroke koje sadržavaju malo ugljikohidrata i puno proteina, kao i obilje vlakana.

Uključite zdravu mješavinu voća, povrća, salata i cjelovitih žitarica kako biste zadovoljili svoje dnevne potrebe u prehrani.

4. Fokusirajte se na vježbanje

Usmjereni trening za gubitak trbušne masti sastoji se od kardiovaskularnih vježbi i specifičnih vježbi za tonus trbušnih mišića. Možete odraditi brzu šetnju ili ići na plivanje da biste to postigli.

Da biste ciljali trbuh posebno, možete raditi vježbe pritiska poput iskoraka, čučnjeva ili sklekova za poboljšanje mišićnog tonusa na tim područjima.

Pokušajte raditi barem 30 minuta vježbanja dnevno tijekom sljedećih 10 dana.

5. Jedite često

Manji obroci su najbolji za probavu. Dakle, rastavite svoje velike porcije na sitne obroke koji mogu jednostavno zasititi vašu glad. Izbjegavajte prejedanje ili konzumiranje viška hrane.

Jedan trik je da poslužite hranu u tanjirima male veličine kako biste zavarali svoj um da jedete više.

Ovo je jedan od načina da smanjite unos kalorija za skidanje sala sa stomaka u slijedećih 10 dana.

6. Detoksikacija tijela

Unutarnje čišćenje je vrlo važno za uklanjanje masnih naslaga u tijelu. Da biste uklonili neželjeni otpad iz tijela i olakšali sustav, morate redovno vršiti detoks.

Stručnjaci preporučuju konzumiranje tople vode s limunom dva puta dnevno, najbolje na prazan želudac. Poznato je da ovaj napitak potiče vaš probavni sustav i potiče dobar rad crijeva.

7. Izbjegavajte višak soli

Zadržavanje vode uzrokuje napuhavanje, što povećava struk. Smanjite unos soli i izbjegavajte prerađenu hranu koja ima skrivenu sol i kalorije.

Međutim, ne preporučuje se potpuno smanjivanje sadržaja soli, jer to može smanjiti razinu natrija i uzrokovati ozbiljne probleme.

8. Smanjite stres

Anksioznost i depresija mogu dovesti do “stresnog jedenja”, što može dodatno pogoršati vašu masnoću.

Kontroliranje svojih emocija i negativnosti ključ je uspjeha. Stoga se smirite i isprobajte meditaciju koja vam može dati mir.

Obavite kvalitetan san najmanje 7-9 sati i vježbajte tehnike sporog i dubokog disanja kako biste se oslobodili stresa. Ovo definitivno može podržati vaše napore u skidanju sala oko struka.

9. Pratite svoj napredak

Ako slijedite ove dragocjene savjete, trebali biste vidjeti i osjetiti neke ohrabrujuće rezultate u sljedećih 10 dana ili manje.

Pratite svoj napredak. Možete voditi dnevnik gdje svakodnevno bilježite svoje vježbe, prehranu i svoju težinu.

Također će biti sjajno napisati svoja zapažanja. Kako se osjećate drugačije nakon što izvršite ove promjene? Zapamtite kako se osjećate prema sebi i svom napretku prema svom cilju.

10. Nemojte odustati

Jednom kada iskusite kako lako možete brzo izgubiti trbuh ako postavite ciljeve i poduzmete ciljane akcije, nećete htjeti prestati.

To je odlično! Samo napravite još 10-dnevni plan i nastavite dalje! Osjetit ćete još veće poboljšanje tijekom dužeg razdoblja, a vaše cjelokupno zdravlje i raspoloženje bit će mnogo bolje.

Možete smršaviti u 10 dana prirodno

Ovo su neki od djelotvornih trikova za mršavljenje u struku, međutim, rezultati u potpunosti ovise o trenutnom zdravstvenom stanju, dobi i životnom stilu pojedinca.

Ako i možda ne primijetite rezultate odmah, nemojte se razočarati. U životu ništa nije lako, pogotovo gubljenje težine!

Sljedećih 10 dana nastavite pokušavati s strpljenjem i samoodređenjem i sigurno ćete postići svoje ciljeve skidanja sala sa stomaka.