Kako Smršaviti u Struku

U potrazi ste da saznate kako smršaviti u struku?

Onda će vam ovaj članak otkriti 5 jednostavnih i laganih načina kako izgubiti težinu i smršaviti vaš struk.

5 Savjeta Kako Smršaviti u Struku

#1.Najvažnije je da su promjene koje napravite u vašem načinu prehrane dugotrajne. Biti ćete daleko bolje čineći manje promjene s kojima možete živjeti, a ne radikalno žrtvovanje za samo tjedan ili dva.

Rezultat će biti dugoročna kontrola tjelesne težine, gubitak viška tjelesne masnoće i poboljšanje cjelokupnog  zdravlja!

kako smrsaviti u struku

#2.Održavanje vaše niske tjelesne težine zavisi o kontroli, a ne odricanju – tko želi ići kroz život bez čaše vina ili piva, nekoliko komada čokolade ili nekog ukusnog sira?

No, mršavljenje bez odricanja znači stvaranje razumnog izbora – to jest, znajući gdje povući crtu sa onim što jedete i povećati povremene vježbe kako bi se nadoknadilo izgubljeno.

#3.Gubitak centimetara oko struka je misija u kojoj morate uravnotežiti unos hrane i održavati kontrolu težine – tako da dugoročni pristup u ovim područjima je najbolji način da se zajamče trajni rezultati.

#4.Smanjite brzu hranu i štetne dodatke prehrani  kako bi oslobodili trbuh od masnoća. Nemojte nasjest i biti prevareni od strane jeftinih prehrambenih tvrdnji – naljepnica na stražnjem dijelu proizvoda. Nikad ne kupujte proizvode koje navode šećer za saharozu i fruktozu među prva 3 sastojka. A ako ste oduvijek bili veliki fan junk hrane – pokušajte smanjiti, ne jedite više od  jednog pakovanja čipsa dnevno – budite umjereni.

Jedan od najboljih načina da to učinite je da – kupujete manje tih namirnica i zamijenite ih sa zdravijim alternativama kao što su sirovi orasi, voće ili niskomasni jogurt!

#5.Prijelaz na cjelovite žitarice može rastopiti vaš trbuh. Istraživači su usporedili dvije skupine koje su bile na različioj dijeti – 1 grupa zamijenila je bijeli kruh i tjesteninu za cjelovite pšenične proizvode, dok je druga grupa jela isti broj kalorija kao i prva skupina, ali bez cijelovitih žitarica.

Iako su svi na dijeti izgubili oko 10 kg u 3 mjeseca, ona grupa koja je jela cijelovite žitarice je izgubila dvostruko više abdominalne masnoće.

Autori istraživanja daju kredit ekstra vlaknima i antioksidantima u cjelovitim žitaricama, što pomaže u kontroli upala i inzulina (hormon koji govori vašem tijelu da pohrani masnoće u trbuh). Poanta je, da vam mora ući u naviku jesti cjelovite pšenične proizvode, te voće i povrće zbog vlakana!

Ako stvarno želite znati kako smršaviti u struku, kratko i jasno! Ovo je druga polovica jednadžbe kod gubljenja masnoća.

Najbolji način za kontroliranje svoje težine trajno je kombinirati program aerobnog vježbanja s treninzima snage (plus uravnotežena dijeta).

Kako se vaša razina fitnessa poboljšava, prijeđite na vježbe visokog intenziteta jer ćete trošiti mnogo više kalorija ukupno, a to znači i više masnoće ukupno. Radite treninge snage, oni će imati pozitivan učinak na vaše tijelo i tako možete smršaviti u struku.