Kako Stvaramo Povjerenje Čitatelja

Znamo da je povjerenje zasluženo, pa rado dijelimo našim čitateljima više o tome kako Ribizla Magazin stvara isključivo sadržaj sa vezama na provjerene proizvode i usluge.

Pronalaženje podataka o zdravlju i životu je jednostavno. To je svugdje. Ali pronalaženje pouzdanih, relevantnih, korisnih informacija može biti teško, pa čak i neodoljivo.

Ribizla Magazin sve to mijenja. Donosimo visokokvalitetne podatke utemeljene na dokazima, tako da su razumljive i dostupne kako biste mogli donositi najbolje odluke za sebe i ljude koje volite.

Također se zalažemo za stvaranje iskustava koja će vam pomoći da poduzmete korake prema životu vašeg najjačeg i najboljeg života. Kao dio postupka izrade članka, mi ćemo povremeno uključivati ​​veze do relevantnih proizvoda za koje smatramo da bi mogli biti korisni našim čitateljima.

Mi vodimo sa integritetom

Linkove na proizvode dodajemo samo kada prepoznamo potrebu ili ako ona doda vrijednost vama, našim čitateljima. Budući da se zdravlje i dobrobit sve više komentiraju, nastojimo razumjeti granicu između proizvoda, usluga i alata koji pružaju stvarnu opipljivu vrijednost u odnosu na one koji nemaju.

Kao i svi naši sadržaji, recenzije proizvoda i članci s vezama za kupovinu urednički su neovisni o poslovnim inicijativama. Naš sadržajni tim neovisno odabire proizvode i održavamo zdravu razdvojenost između našeg uredničkog i poslovnog tima tijekom procesa stvaranja sadržaja.

Također provodimo robusnu reklamnu politiku koja osigurava da sponzori i poslovni partneri nikada ne utječu na naš sadržaj.

Kako biramo proizvode

Naš urednički tim provodi sate analizirajući podatke i češljajući povratne informacije čitatelja kako bismo razumjeli što naši čitatelji traže – je li to dobro CBD ulje za spavanje, najbolje tenisice za ravna stopala ili čak neophodna oprema za nove roditelje. Zatim zaronimo u istraživanju i provjeri proizvoda i marki prema vlastitim kriterijima kvalitete, pristupačnosti, troškova i dostupnosti kako bismo vam donijeli preporuke za ono što mislimo da nude dobru vrijednost za vaš novac.

Naš je cilj stvoriti uravnotežen i objektivan sadržaj, jasno naglašavajući i prednosti i nedostatke proizvoda koje uključujemo, zajedno sa transparentnim informacijama o cijenama.

Tek nakon objavljivanja našeg sadržaja procjenjujemo te preporuke za partnerske odnose s potencijalnim poslovnim partnerima. Ako kupite na web lokaciji prodavača nakon što kliknete na jednu od naših veza, možda ćemo dobiti mali udio prihoda od te kupnje. Taj prihod podržava naš neovisni urednički proces i pomaže nam ostvariti našu misiju stvaranja snažnijeg, zdravijeg i boljeg svijeta.

Jednostavno, mi radimo teške radove – tako da vi ne morate. Tako da se možete osjećati sigurni u svoje izbore za svoje zdravlje i dobrobit.