10 Najboljih Stranica za Zaradu Preko Interneta Klikanjem

Jeste li ikada razmišljali o tome da počnete zarađivati novac na internetu, ali umjesto da to činite najuobičajenijim načinima, kao što su affiliate programi ili pokretanjem vlastite internetske trgovine, to radite klikanjem oglasa na web stranicama?

Iako možda ne želite da vam to bude jedini izvor prihoda, “plati po klikovima” zarada jedan je od načina da počnete prikupljati pristojan iznos novca.

Ne samo da možete zaraditi novac od ovih programa, oni su također besplatni za pridruživanje i dokazano su uspješni.

Osim toga, postoje čak i web stranice na kojima možete biti plaćeni za igranje igrica, ispunjavanje anketa online, gledanje oglasa, klikanje na sadržaj i više.

To je doista održiv način da počnete zarađivati pristojan iznos novca preko interneta!

Kako bismo vam pomogli da bolje razumijete kako te web stranice PTC (Pay to Click) i GPT (Get Paid To) funkcioniraju i što su one, izradili smo popis koji uključuje sve najbolje opcije za zarađivanje klikom na oglase.

U nastavku saznajte kako zaraditi novac online klikanjem, koje su mogućnosti i i što svaku od ovih stranica čini jedinstvenom.

zarada online klikanjem

=> PROČITAJTE VIŠE O ZARADI PREKO INTERNETA

Kako zaraditi preko interneta klikanjem na reklame

1. Neobux

Neobux je odlična opcija za one koji žele zaraditi klikanjem. Iznos novca koji možete primiti ovisit će o vašoj vrsti prijave na platformu, kao i o kvaliteti i vrsti oglasa na koji klikate.

S druge strane, Neobux nema ograničenja u pogledu toga koliko možete kliknuti svaki dan ili koliki prihod možete ostvariti.

Minimalni iznos povlačenja za prvu uplatu je 2 USD, a za to prvenstveno koriste platforme Skrill i Neteller.

2. ScarletClicks

Scarlet Clicks je web stranica koja plaća do 0,01$ po kliku i jedan je od najboljih načina za zaradu klikanjem oglasa na internetu. Minimalni iznos za isplatu je 2 USD, što se može učiniti putem Netellera, AirTM, Srkilla i drugih platformi poput ovih.

Usluga nudi platformu koja vam detaljno prikazuje sve što ste napravili te vam također nudi podršku.

3. Get-Paid

Get-Paid je izvrsna opcija među web-stranicama za zarađivanje klikanjem na oglase. Postavljen je i radi od 2005. godine i radi na temelju sustava “novčića” za korisnike koji izvrše određene zadatke.

Oni uključuju klikanje na oglase, ispunjavanje obrazaca, sudjelovanje u nekim online anketama, pa čak i nudi nekoliko nasumičnih natjecanja.

Get-Paid šalje uplate na vaš PayPal račun.

4. GPTplanet

Uz GPTplanet možete zaraditi do 0,01$ po kliku na oglase ili sudjelovanjem u anketama i ispunjavanjem online obrazaca.

Osim toga, platforma također nudi affiliate program, gdje možete dovesti više korisnika da počnu koristiti ovu uslugu i primati na temelju toga koliko dobro rade.

Sve što trebate da počnete klikati na oglase kako biste zaradili online na GPTplanetu je slijediti poveznicu do njihove web stranice i besplatno se prijaviti!

5. InboxDollars

InboxDollars je GPT stranica i nudi mnogo različitih načina zarade.

Možete dobiti isplatu putem Paypal isplate ili zaraditi darovne kartice radeći razne zadatke.

InboxDollars funkcionira tako da vam šalje e-poštu za koju ste plaćeni da je pročitate. Mnogi dolaze iz velikih tvrtki i velikih marki u potrazi za promocijom. Inboxdollars vam također plaća za igranje igara, ispunjavanje marketinških anketa i klikanje na pridružene oglase.

6. Offernation

Još jedna nevjerojatna alternativa među web stranicama za zarađivanje klikom na oglase, Offernation će vam dati 0,25 $ od samog početka, čim se prijavite.

Za razliku od drugih platformi, imaju web stranicu posvećenu isključivo dokazivanju da stvarno plaćaju svojim korisnicima. Ovo je web stranica koja radi po GPT (Get Paid To) modelu. To jest, korisnici će biti plaćeni za izvođenje određenih radnji, kao što su klikanje na oglase, ispunjavanje obrazaca i još mnogo toga.

7. ySense

Smatra se globalnom zajednicom za zarađivanje na internetu, ySense je također vrlo dobra opcija za zaradu klikanjem na oglase. Djeluju uglavnom u područjima upitnika i online obrazaca.

Međutim, oni također plaćaju korisnicima da isprobaju određene usluge i proizvode, preuzmu aplikacije, prijave se na web stranice ili čak da gledaju videozapise.

Ako tražite opciju s nekoliko alternativa za zaradu, ovo je pravo mjesto za vas!

8. Bux Inc

Završavajući naš popis, tu je Bux Inc, koji također ima nekoliko zgodnih prednosti. Svojim korisnicima plaćaju isključivo za aktivnosti koje uključuju klikanje oglasa ili navigaciju na stranici oglašivača u trajanju od najmanje 30 sekundi.

Usluga ima više od 100 tisuća korisnika i među njima je platila više od 1,5 milijuna dolara. Slijedite poveznicu da vidite više.

9. FamilyClix

FamilyClix je prostor koji se plaća za klik i koji je motiviran za uključivanje cijele obitelji. Ono što ga čini drugačijim je to što omogućuje pridruživanje više korisnika pod jednim računom. Mnoge PTC stranice to ne dopuštaju jer zabranjuju da se više ljudi prijavi i radi pod istim računom.

Jednostavan razlog je taj što biste mogli eksponencijalno povećati svoju zaradu i na neki način prevariti sustav. Međutim, s FamilyClixom svatko se može pridružiti i zaraditi klikanjem na veze, gledanjem oglasa ili igranjem igara.

Nude do 0,02 $ po kliku, a možete isplatiti putem Payeera, Netellera ili Bitcoina kada dosegnete 2 USD. Kao i većina drugih PTC stranica, potrebno je mnogo klikova da bi se zaradilo, ali je dobra opcija za povremeno korištenje.

10. Ojooo WAD

Ojooo WAD-ov najpopularniji oblik zarade je gledanje video oglasa. Možete zaraditi od 0,001 USD do 0,04 USD po kliku i pregledu.

Što se tiče pogodnosti, Ojooo WAD ima nizak minimalni iznos isplate od 2 USD. Možete zaraditi putem PayPala, Payze ili Bitcoina.

Ako ne želite samo gledati reklame, možete zaraditi prijavom na web stranice, igranjem igrica i rješavanjem kvizova. Uz to, isplata za obavljanje ovih zadataka mnogo je niža od iznosa koji možete zaraditi od gledanja oglasa.

Budite plaćeni za klikanje na reklame online

Ideja zarađivanja putem interneta s nekoliko jednostavnih klikova djeluje primamljivo.

Ipak, važno je biti realan. Mnoga od tih mjesta zahtijevaju plaćanje za korištenje, a uz plaćanje od nekoliko centi po kliku, trebat će neko vrijeme da se zaradi bilo što značajno.

Ipak, to ne znači da ove stranice nisu održiva opcija za zaradu malo više sa strane. Prijavite se danas kako biste usput zaradili nešto novca.

MOŽDA VAS ZANIMA