Najtočnije Besplatne Aplikacije za Praćenje Letova Aviona Uživo

Zanima vas praćenje aviona live? U ovom članku saznajte koje su najbolje besplatne aplikacije za praćenje leta aviona online u realnom vremenu.

Budući da je putovanje zrakoplovom postalo je prilično uobičajeno u današnje vrijeme, pojavile su se razne mobilne aplikacije s kojima možete pratiti radar letova online uživo, saznati vrijeme letova, kašnjenja, upozorenja, promjene izlaza, stanja na aerodromu, te još puno drugih informacija o letovima.

Također, možete provjeriti povijest letova, najbolje iskoristiti preporuke letova i dobiti savjete o hotelima koji bi mogli biti idealni za vaš boravak.

Bez obzira jeste li česti putnik ili zaljubljenik u zrakoplovstvo, satelitsko praćenje letova online najbolji je način da vas informira o vašem sljedećem letu.

Ako uskoro planirate svoje putovanje avionom, u nastavku smo podijelili neke najbolje besplatne aplikacije za praćenje avio letova live za Android i iPhone pametne telefone.

aplikacija za praćenje aviona online

Aplikacije za praćenje leta aviona live online

Budite ispred svih s ovim aplikacijama za praćenje leta za iOS i Android:

Flightradar24

Flightradar24 je najbolje ocijenjena besplatna aplikacija za praćenje letova online u više od 130 zemalja.

Dobra stvar kod Flightradar24 je ta što ima sve ključne značajke bilo kojeg standardnog uređaja za praćenje leta, poput mogućnosti praćenja statusa leta uživo, identifikacije letova iznad glave, vidjeti što pilot zrakoplova vidi u 3D i više.

Ovo je izvrsna aplikacija za praćenje letova, pregled trenutnog statusa kašnjenja, provjeru vremenskih uvjeta na vašem odredištu i još mnogo toga.

Osim toga, Flightradar24 nudi detaljnije informacije o letu od bilo koje druge aplikacije. Na primjer, aplikacija može provjeriti do 12 mjeseci povijesti letova.

FlightAware

Ako tražite aplikaciju za praćenje statusa leta u stvarnom vremenu i gledanje karte uživo i trase letova komercijalnih zrakoplova, onda potražite FlightAware.

FlightAware je besplatna aplikacija za praćenje letova uživo za Android i iOS koja vam omogućuje praćenje letova prema registraciji, ruti, zrakoplovnoj tvrtki, broju leta, ili kodu zračne luke.

Dobra stvar kod FlightAwarea je ta što pruža upozorenja o letovima sa push obavijestima u stvarnom vremenu. Također možete vidjeti kašnjenja u zračnoj luci, letove u blizini i još mnogo toga.

FlightAware izvrsna je aplikacija za praćenje letova koju biste trebali iskoristiti.

FlightView

FlightView je još jedna odlična aplikacija za traženje letova u live opciji i tražilica letova.

FlightView možete koristiti za dobivanje informacija o letovima u stvarnom vremenu, praćenje nadolazećih letova i trenutnih letova u zraku, te primanje upozorenja o letovima.

Neke korisne značajke FlightViewa uključuju informacije o zračnoj luci uživo, upute za vožnju do zračne luke, raspored letova, kašnjenja u zračnoj luci i još mnogo toga.

FlightStats

FlightStats izvrsna je besplatna aplikacija za praćenje avio letova uživo online za one koji žele kontrolirati svoj dan putovanja.

Ova aplikacija ima izuzetno profesionalan dojam, s mogućnošću provjere statusa vašeg leta, vremenske crte i gledanja njegove putanje putem ugrađene karte.

Aplikacija također pruža informacije koje se odnose na bilo kakva kašnjenja u vremenu polaska ili dolaska leta, kao i informacije o izlazu i vremenskim uvjetima, uključujući sedmodnevnu prognozu, skeniranje bitnih informacija o vašem letu, poput vremena polaska/dolaska, indeksa kašnjenja i više.

Plane Finder – Flight Tracker

Ovo je vrlo jednostavna besplatna aplikacija prilagođena korisniku omogućuje vam traženje letova i zrakoplova uživo pomoću 23 različita markera i prikazuje logotipe zrakoplovnih kompanija pored aviona radi lakšeg prepoznavanja.

Možete jednostavno dodirnuti zrakoplov kako biste vidjeli informacije o letu, uključujući fotografije, i dodali knjižne oznake i filtre u aplikaciju za jednostavnu upotrebu sljedeći put.

Plane Finder – Flight Tracker također koristi ADS-B signale za pružanje točnih informacija o letu aviona u live opciji.

Aplikacija također koristi proširenu stvarnost kako bi vam pomogla identificirati avione iznad glave pomoću kamere vašeg telefona.

Planes Live – praćenje letova

Tražite jednostavnu aplikaciju za praćenje leta i zrakoplovni radar za Android i iOS, tražite Planes Live – Flight Tracker.

Ovo je popularna besplatna aplikacija za praćenje avio letova uživo koja vas pokušava informirati o statusu leta.

Uz Planes Live, možete brzo dobiti detaljan raspored letova, informacije o odlascima i dolascima zrakoplova u stvarnom vremenu, pronaći ažuriranja terminala i izlaza itd.

Također šalje push obavijesti o svim kašnjenjima letova i drugim promjenama. Dodatno, postoji mogućnost provjere vremenske prognoze vašeg odredišta.

Planes Live – Flight Tracker izvrsna je aplikacija za praćenje letova online.

Flight Board

Flight Board razlikuje se od svih drugih aplikacija za uživo praćenje aviona navedenih u članku. To je aplikacija koja vam omogućuje praćenje odlazaka i dolazaka letova.

Ploču leta s nadolazećim polascima možete pogledati u načinu odlaska. Flight Board također ima moćnu tražilicu zračnih luka, te može pronaći tisuće zračnih luka diljem svijeta.

Osim toga, opcija vam omogućuje pretraživanje letova prema njihovim brojevima zrakoplova, odredištu ili zrakoplovnoj tvrtki.

Aplikacija je također dostupna za Android i iOS, te ju je besplatno preuzeti i koristiti.

Trip.com

Trip.com nije potpuna aplikacija za praćenje avio letova, ali je izvrsna aplikacija za putovanja koju biste voljeli imati.

Pomoću ove aplikacije možete pronaći međunarodne i domaće letove po povoljnim cijenama bez naknada za rezervaciju.

Dakle, ovo je aplikacija koja vam može pomoći u planiranju putovanja. Možete pronaći i rezervirati karte, pronaći hotele u kojima ćete odsjesti itd. Možete čak rezervirati karte za vlak i još mnogo toga.

Ako govorimo o praćenju statusa leta aviona, Trip.com omogućuje praćenje statusa leta u stvarnom vremenu i omogućuje vam da provjerite status leta u aplikaciji.

Također, možete odmah dobiti push obavijesti o svim najnovijim ažuriranjima vašeg leta.

App in the Air

App in the Air ne naziva se aplikacijom za praćenje letova, ali ima sve značajke bilo koje standardne aplikacije za praćenje leta aviona.

Aplikacija je manje popularna od ostalih, ali pruža sve relevantne informacije koje su vam potrebne.

Također možete upravljati svojim bodovima vjernosti među zrakoplovnim tvrtkama pomoću App in the Air.

Ako govorimo o praćenju leta uživo, App in the Air vam omogućuje da odaberete let i pratite zrakoplov kako biste vidjeli točnu rutu zajedno s kašnjenjima.

Aplikacija je dostupna za Android i iOS i sveobuhvatna je besplatna aplikacija osobnog pomoćnika za putovanja.

Live Flight Tracker

Live Flight Tracker najbolje je ocijenjena Android aplikacija u Google Play Storeu koja pruža značajku praćenja letova online uživo za avione na interaktivnoj karti.

Aplikacija je besplatna, a letove možete pretraživati prema ruti, broju leta, repnom broju, zračnoj luci itd.

Jedina mana Live Flight Trackera je to što nema bazu podataka. Umjesto toga, prikuplja i dijeli podatke o letovima iz drugih izvora. Zbog toga bi mogla malo kasniti s ažuriranjima o vašim letovima.

Koristite aplikacije za praćenje aviona uživo

Dakle, ovo su neke od najboljih besplatnih aplikacija za praćenje avionskih letova online u stvarnom vremenu za Android i iPhone. Gotovo sve aplikacije u članku su dostupne na Google Play i Apple App Storeu.

Izlistane aplikacije za praćenje aviona live
  1. Flightradar24
  2. FlightAware
  3. FlightView
  4. FlightStats
  5. Plane Finder – Flight Tracker
  6. Planes Live – praćenje letova
  7. Flight Board
  8. Trip.com
  9. App in the Air
  10. Live Flight Tracker