10 Najboljih Besplatnih Aplikacija za Trudnoću i Razvoj Bebe

Beba mijenja sve, počevši od trenutka kada saznate da ste trudni.

Borba protiv jutarnjih mučnina, zakazivanje posjeta liječniku, prisjećanje na uzimanje prenatalnih vitamina , praćenje vaše brzo rastuće bebe – toliko toga morate imati na umu.

Iako aplikacije za praćenje trudnoće zasigurno nisu zamjena za profesionalni liječnički savjet, one mogu biti zabavne i korisne kada je riječ o praćenju rasta i razvoja vaše bebe tijekom vremena.

Zbog toga smo zaokružili najbolje besplatne aplikacije za trudnice i razvoj djeteta koje možete instalirati na sve Android i iPhone uređaje, a odabrali smo ih zbog kvalitetnog sadržaja, pouzdanosti i izvrsnih recenzija.

Mislimo da će vam biti od pomoći tijekom vašeg nevjerojatnog putovanja.

1. Sprout

Sprout aplikacija za trudnice

Sprout je pouzdana i preporučena aplikacija za trudnice od obitelji širom svijeta i vodi vas kroz svaki dan vaše trudnoće. Pomaže vam u organizaciji i učenju o mnogim uzbudljivim promjenama koji se događaju u vašem tijelu i za vašu rastuću bebu.

Uz 3D interakciju u Sprout Pregnancy aplikaciji možete vidjeti stvarne interaktivne pokrete, udarce i otkucaje srca kako biste realno prikazali što se događa upravo sada u tom rastućem trbuhu.

Uživajte u svim dodacima ove sjajne trudničke aplikacije – dnevnim i tjednim informacijama o vašoj bebi u razvoju i tijelu koje se mijenja, i još puno više.

2. Ovia

Ovia aplikacija

Očekujete bebu? Svakodnevno pratite kako vaša beba raste i odbrojavajte do velikog dana sa ovom potpuno prilagodljivom aplikacijom za trudnoću.

Uključite bebino ime, spol i datum poroda. Također, uključite sve svoje ciljeve u vezi sa trudnoćom, te dobivajte personalizirane podatke kako vaša trudnoća odmiče.

Pogledajte ilustracije trenutne veličine ruke i stopala vaše bebe, više od dvije tisuće članaka, alata i savjeta o dojenju, povežite se sa drugim budućim mamama, i pratite prekretnice u vašoj trudnoći.

3. Full Term – Kontrakcijski brojač

Full Term logo

Full Term – kontrakcijski brojač aplikacija za nove mame olakšava praćenje kontrakcija rada poput pritiska na gumb – doslovno.

Dodirnite jedan gumb da biste pratili početak i kraj svake kontrakcije, a aplikacija će pratiti vrijeme, trajanje i učestalost tijekom cijelog porođaja.

Sučelje je jednostavno i bez nereda, a aplikacija također sadrži brojač udaraca, odjeljak sa referencama o trudnoći i tracker težine bebe.

4. Baby2Body

Ostati jak i zdrav tijekom trudnoće ne mora biti nedostižno.

Baby2Body aplikacija dizajnirana je da djeluje kao vaš trener prije i poslije porođaja, tako da možete ostati u formi, pažljivije živjeti i dobro jesti tijekom trudnoće i nakon nje.

Pregledajte trudničke treninge prilagođene vašoj trudnoći i ciljevima, prehrambene smjernice i recepte, poduke i videe o dobrobitima, te vježbe za disanje i jačanje dna zdjelice.

5. Glow Nurture

aplikacija Glow Nurture

Pokrenuta podacima i dizajnirana za jednostavnost, aplikacija Glow Nurture osmišljena je da podrži vašu trudnoću sa potpuno prilagodljivim opcijama.

Primajte upozorenja i uvide na temelju podataka koje unesete, pogledajte tisuće korisnih članaka o trudnoći, koristite inovativni program za praćenje simptoma i ljestvice i svakodnevno dobivajte novosti o svojoj trudnoći i rastućoj bebi.

Aplikacija također nudi podršku nakon porođaja ili pobačaja.

6. Hello Belly

Hello belly app za trudnice

Ostati mentalno i emocionalno zdrav tijekom trudnoće jednako je važno kao i ostati fizički zdrav.

Ova aplikacija za trudnice nudi vam prakse meditacije, satove joge, pa čak i alate za vizualizaciju koje pokreće proširena stvarnost (AR) kako biste vidjeli kako vaša beba zapravo izgleda u vašoj maternici.

Dizajn i crteži čine upotrebu aplikacije pravim užitkom samo po sebi, sa zamišljeno slatkim slikama ljudi i aktivnosti.

7. Baby Bump – Tracker za trudnoću

Baby Bump aplikacija

Uklonite sve poteškoće pokušavajući shvatiti koliko ste daleko i kako izgleda vaša beba: Baby Bump aplikacija sve će to učiniti za vas.

Omogućava vam redovita ažuriranja o tome koliko je velika vaša beba, koje su veličine u usporedbi s voćem, savjete o tome što učiniti tijekom svakog tjedna i tromjesečja te mjerač kontrakcije.

Ova aplikacija za praćenje razvoja bebe je jednostavan, koristan način da pratite gdje god se nalazite i što možete očekivati ​​dok ste trudni.

8. Amila – aplikacija za trudnoću

aplikacija Amila

Amila je jednostavna i vrlo korisna aplikacija za trudnice. Pokazuje veličine vaše bebe u razvoju iz tjedna u tjedan, te daje brojne savjete o tome što se događa u vašem tijelu i djetetovom tijelu tijekom svakog tjedna.

Brojač udaraca, kalkulator datuma poroda i traker težine bebe neke su od značajki koje vam omogućavaju da pazite na svoje ukupno zdravlje dok ste trudni.

Također možete bilježiti bilješke tijekom trudnoće da biste ih podijelili sa svojim liječnikom ili partnerom ako usput primijetite neke nove zdravstvene simptome.

9. Trudnoća+

Trudnoća+ app pruža vam svakodnevna ažuriranja trudnoće, uključujući detaljne slike o tome kako vaša beba izgleda u maternici i koliko je velika, za sve mame koje su apsolutno gladne znanja o tome što se tamo događa.

Aplikacija također nudi popis za kupovinu uobičajenih predmeta koji će vam trebati tijekom i nakon trudnoće, ogroman popis imena djeteta, brojač udaraca i mjerač kontrakcija.

Gotovo sve što biste željeli za mir i pripremu tijekom trudnoće.

10. Kikiriki

kikiriki aplikacija za trudnoću logo

Trudnoća nije laka – čak i sa partnerom, možda nećete moći u potpunosti shvatiti značaj ovog ogromnog životnog događaja.

Zbog toga je Peanut stvorio aplikaciju zajednice za vas i tisuće drugih trudnica koje se žele se povezati s drugima kada se osjećaju same, a možda istodobno prolaze kroz iste tjeskobe, stresove i radosti.

Pridružite se razgovorima, postavljajte određena pitanja i povežite se s drugima u vašem zemljopisnom području – postoji čak i funkcija daljinskog video chata kako biste ostali povezani čak i kad ste zaglavili kod kuće.