11 Najboljih Društvenih Mobilnih Online Igara za Dvoje

Dosadno vam je u subotu navečer? Ili možda pokušavate ubit malo vremena dok se opuštate na godišnjem odmoru.

Bez obzira gdje se nalazili i što god radili, mobilne online društvene igre za dvoje jedan su od najboljih načina da se zabavite u svoje slobodno vrijeme.

Dakle, imajući to na umu, evo najbolje mobilne online igrice za dva igrača koje možete igrati na istom uređaju, zasebnim telefonima ili putem interneta.

Online društvene igre u dvoje na istom mobitelu

1. Crossy Road

Crossy road igrica za dvoje na jednom zaslonu
Crossy Road

Žanr: Arkada

Crossy Road uzima inspiraciju iz klasične retro igre Frogger, pružajući isti frustrirajući i zarazni gameplay sa zabavnom estetikom bloka.

Način rada za dva igrača omogućuje vam reprodukciju na istom uređaju koristeći format podijeljenog zaslona za unos.

Istovremeno se možete natjecati i sabotirati svog protivnika. Igra također radi s Android TV-om, omogućavajući vam igranje na većem zaslonu.

Preuzmite: Crossy Road za Android | iOS (besplatno)

2. Glow Hockey 2

Glow Hockey 2 besplatna mobilna igra za dvoje
Glow Hockey 2

Žanr: Arkada

Još jedan klasik iz stvarnog svijeta koji se pretvorio u zabavnu mobilnu igru je Glow Hockey 2, donoseći zračni hokej na vaš telefon.

Iako je zaslon pametnog telefona ili tableta fizički savršena veličina što ga čini izvrsnom igrom za dva igrača.

Igra je jednostavna, a opet nevjerojatno zabavna. Pomoću prsta vodite napadača. Zatim pokušajte zabiti gol protivničkog gola, istodobno braneći vlastiti gol.

Preuzmite: Glow Hockey 2 za Android | iOS (besplatno)

2. Badland

Badland avanturistička igra za dva igrača na isto aparatu
Badland

Žanr: Avantura

Ako tražite nešto malo drugačije, Badland je jedinstven naslov sa izvrsnim umjetničkim stilom koji su kritičari nahvalili. Cilj igre je voditi vašu mrlju kroz prepreke dok ne dođete do kraja pozornice.

Igra ima i suradničke i konkurentne načine za više igrača. Igranje na istom uređaju je najbolji način za koordinaciju likova u stvarnom vremenu.

Preuzmite: Badland za Android | iOS (besplatno)

3. Točkice i kutije

Točkice i kutije igrica za dvoje na istom telefonu
Dot & Boxes

Žanr: Strategija

Točkice i kutije pretvara tradicionalnu igru olovke i papira u djetinjstvu u prikladan način za ubijanje vremena na svom telefonom. S lokalnim multiplayerima dvije osobe mogu igrati igru koristeći oba i Android ili iOS uređaj.

Ova izvanmrežna funkcionalnost korisna je kada nemate pristup Wi-Fi-u. To je jednostavna, a opet konkurentna i zarazna igra.

Preuzmite: Dots and Boxes za Android | iOS (besplatno)

4. Duel Otters

Duel Otters mobilna društvena igra za dvije osobe na jednom zaslonu
Duel Otters

Žanr: Kompilacija

Duel Otters savršena je lokalna mobilna igra za više igrača za brzu, natjecateljsku zabavu. Prepuna je jednostavnih mini igara koje se oslanjaju na reflekse, vrijeme i koordinaciju.

Duel mini-igara uključuje igre tipa ping pong, podudarne igre, utakmice sa brzim klikom, brojanje igara i razne druge brze i frenetične igre.

Preuzmite: Duel Otters za Android | iOS (besplatno)

Mobilne igre za dva igrača koje možete igrat online

5. Clash Royale

Clash royale online mobilna igra za multi igranje
Clash Royale

Žanr: Akcija / strategija

Clash Royale potječe od stvaralaca Clash of Clansa i mješavina je napada i obrane. Protivnici izvlače napadače i branitelje iz svoje palube karata, s ciljem da unište natjecateljeve tornjeve prije nego što oni unište vaše.

Trebat ćete završiti udžbenik prije nego što možete igrati protiv prijatelja. Jednom kada otključate ovaj način rada, jednostavno možete dodati svog prijatelja i započeti utakmicu.

Preuzmite: Clash Royale za Android | iOS (besplatno)

6. Battlelands Royale

Battlelands Royale borbena online igrica za dvoje igrača
Battlelands Royale

Žanr: Akcija

Battlelands Royale je akcijska igra slična Fortniteu i PUBG-u, ali ne zahtijeva toliko strategije ili kvalitetu mobitela. Izvrsna je za kratke igre sa prijateljima, s kojima se možete udružiti online.

Kontrole su jednostavne, a igre kratke, što ga čini savršenim kao brzo gubljenje vremena za dva igrača.

Preuzmite: Battlelands Royale za Android | iOS (besplatno)

7. Boggle With Friends

Boggle With Friends online društvena igra riječima za igrat u paru
Boggle With Friends

Žanr: Igra riječi

Boggle je još jedna tradicionalna igra riječi koju je Zynga pretvorila u mobilni uspjeh. U programu Boggle With Friends cilj je pronaći što više riječi iz nasumično generiranog skupa slova.

Međutim, možete spajati samo slova koja idu jedna uz drugu (okomito, vodoravno ili dijagonalno). Pobjeđujete ako postignete veći broj bodova od vašeg protivnika prije isteka vremena.

Dok je svaki krug tempiran, timer se pokreće tek kad započnete skretanje. To znači da možete igrati igru kad god imate vremena na pretek.

Preuzmite: Boggle With Friends za Android | iOS (besplatno)

8. Bowmasters

Bowmasters online mobilna igrica za dva igrača preko mreže
Bowmasters

Žanr: Akcija / borba

Bowmasteri kombiniraju ragdoll fiziku, šarmantan umjetnički stil i crtano nasilje kako bi stvorili igru koja je nevjerojatno zabavna.

Cilj je eliminirati protivnika bacanjem oružja prema njima. Izračunavanje putanje vašeg oružja pola je zabave.

Prije nego što možete otključati PvP modove igara, morat ćete dovršiti vodič i nekoliko utakmica. Nakon toga, dva igrača mogu se natjecati na istom uređaju ili online.

Preuzmite: Bowmasters za Android | iOS (besplatno)

Igrice za dvoje igrača koje igrate preko WiFi-ja ili Bluetooth-a

9. Soul Knight

Soul Knight igra za dva online igrača
Soul Knight

Žanr: Akcija

Soul Knight je nevjerojatno zabavna igrica koja podsjeća na igre poput Enter the Gungeon. S obzirom na jednostavne kontrole i ponavljajući ciklus igranja žanra, ove akcijske igre na mobilnom uređaju su savršen paket.

Možete se igrati s prijateljima povezivanjem na istu Wi-Fi mrežu. Igra će automatski otkriti da li netko koji je povezan s vašom mrežom.

Preuzmite: Soul Knight za Android | iOS (besplatno)

10. Sea Battle 2

Sea Battle 2 igrica u paru preko bluetootha
Sea Battle 2

Žanr: Strategija

Sea Battle 2 je igra nadahnuta Battleshipom sa zanimljivom estetikom olovke i papira.

Možete se igrati s prijateljem na istom uređaju, povezivati se putem Bluetooth-a, slati pozivnicu za igru ili se pridružiti online. Budući da je tajnost glavni element igranja, bolje je ne igrati igru na istom zaslonu – ali opcija je tu.

Preuzmite: Sea Battle 2 za Android | iOS (besplatno)

11. Tank Stars

Tank stars taktička igra za dvije osobe
Tank Stars

Žanr: Taktika / akcija

Tank Stars je taktička igra nadahnuta crvima koja ima vrlo sličan grafički stil kao Bowmasters. Raznolikost tenkova i oružja, u kombinaciji s elementom preciznosti ciljanja, čini igru ispunjenim načinom da izazovete svoje prijatelje.

Možete igrati na istom uređaju ili povezivanjem preko iste Wi-Fi mreže. Međutim, oba načina potrebno je otključati dovršavanjem nekoliko AI mečeva.

Preuzmite: Tank Stars za Android | iOS (besplatno)