Najpovoljnije L.O.L. Surprise! Lutke za Vašu Djevojčicu/ce

Što su L.O.L Surprise! Lutke?

LOL lutke su malene lutke za djecu koje dolaze umotane u kuglu za iznenađenje igračaka. Svaka lopta ima slojeve koji sadrže naljepnice, tajne poruke, pribor za miješanje i slaganje – i na kraju – lutku.

Ne znate koju ćete lutku dobiti dok ne dođete do posljednjeg sloja. Lutka na kugli gotovo nikad nije lutka unutra. Lutke se izdaju u serijama, tako da nisu sve lutke dostupne cijelo vrijeme.

LOL lutke

Postoje li različite veličine LOL Surprise kuglice?

U trgovini i na mreži vjerojatno ste primijetili da postoje kuglice različite veličine. Veća svijetlo zelena kugla drži LOL tot ili veliku sestru i ima 7 slojeva. Srednje zelene kuglice imaju sestre lil (lutke za bebe) s 5 slojeva.

Srednje žute kuglice su za kućne ljubimce i imaju 7 slojeva. Najmanja kugla namijenjena je šarmantnim bombaškim kupeljima i ima 3 sloja.

Tu je i ogromna svjetlucavo smeđa kugla za ograničeno izdanje lol iznenađenja koja ima 50 slojeva za otpakiranje. Počevši od Series 3 Confetti Pop, neke loptice za lutke za lutke su veće jer u sebi imaju više slojeva ili mehanizama. Ali omjer veličina i dalje vrijedi.

Serija 4 Spremnici pod Wraps Eye Spy topovi uopće nisu kuglice – one su kapsule! Međutim, kućni ljubimci i sestre Lil još uvijek dolaze u klasičnom balu. Dakle, osim ako ne želite Series 5 Makeover Series Lils… onda imate još jedan cilindar.

Najnovija LOL serija lutka, serija 5 makeover serije, dolazi čak i u spremniku u obliku limenke za kosu. (Ova serija je nevjerojatna jer lutke zapravo imaju kosu!)

Poanta je ovdje da proizvođači LOL lutki stalno inoviraju oko teme LOL lutki. Svakako potražite vodič naših roditelja za seriju koju želite kupiti kako biste imali sve potrebne informacije.

Što su Lil Outrageous Littles?

LOL označava Little Outrageous Littles. Originalno pakiranje za prve LOL lutke (Serija 1) nazvalo ih je LOL Little Outrageous Littles, a ne LOL Surprise lutkama.

Pri drugom pokretanju proizvodnje, etiketa je promijenjena u LOL Surprise. Dakle, one s oznakom “Lil Outrageous Littles” su LOL lutke, samo rane verzije.

Kako lol igračke rade?

Svaka LOL kugla ima nekoliko slojeva za ljuštenje. Broj slojeva za lutku napisan je sa strane loptice. Obično su slojevi: tajne poruke, kolekcionarske naljepnice, boce, pribor (odjeća, cipele, trake za glavu, naočale, itd.), I na kraju, lutke.

Koliko LOL iznenađenja treba prikupiti?

U većini velikih serija, najmanje 45. Neke ambalaže lutki serije 1 glase 35, a lutke iz serije 2 čitanje više od 45 godina. To znači da se NAJBOLJE 45 lutki skuplja u lutke 1, seriju 2, seriju 3 i seriju 4.

Međutim, svemir LOL se neprestano proširuje. Serija 1 imala je 28 lutki. Serija 2 imala je 83 kombinirane velike i velike sestre. Bilo je 34 kućnih ljubimaca lansiranih kao ljubimci serije 3. U seriji blistavih i iznenađenih specijalnih izdanja bilo je ukupno 16 lutki. Od tada su pokrenute najmanje 5 ograničenih serija ili glavnih serija. Do sada je lansirano više od 250 različitih LOL lutka.

Koliko LOL dječjih lutki u seriji 2?

Serija 2 ima ukupno 83 lutke velike sestre i male sestre. Ima 36 velikih sestara i 47 lil sestara.

Što rade lutke?

LOL lutke mogu biti jako zabavne! Velike sestre mogu promijeniti boju, piškiti, plakati ili pljuvati.

Glava, ruke i noge se kreću tako da se lutka može staviti u različite položaje. Svaka igračka iznenađenja dolazi s odijelima i dodacima u koje se lutka može obući.

Lil sestre mijenjaju boju kada ih stave u hladnu ili toplu vodu. Iako se njihove noge i ruke ne kreću, glava se može prilagoditi. Sestre Lil dolaze s dodatkom koji može nositi svaka velika sestra.

Koje LOL lutke mijenjaju boju?

Sve LOL sestre lil mijenjaju boju. Samo neke lutke izrezuju boju. Obavezno pogledajte plakat za kolekcionare ili putem interneta ili s lutkom da biste vidjeli može li promijeniti boju.

Koje lutke mogu piškiti?

Samo neki LOL-ovci (velike sestre) piške. Ponekad postoje različite verzije iste lutke koje će piškiti ili pljuvati. Dovoljno je koristiti bocu da napunite glavu vodom i stisnite glavu da vidite!

Koje lutke plaču?

Samo neki LOL-ovci (velike sestre) plaču. Ponekad postoje različite verzije iste lutke koje plaču, pljuju ili piške.

Koje su LOL lutke rijetke?

Nisu sve LOL lutke proizvedene na isti broj. Neki se smatraju rijetkim.

Evo popisa nekoliko rijetkih LOL lutki:

 • Cosmic Queen (Serija 1 i serija Glitter)
 • Kitty Queen
 • Sugar Queen
 • The Queen
 • Cozy Babe
 • Crystal Queen
 • Glitter Queen
 • Queen Bee (serija 1)

Postoje čak i ultra rijetke lutke poput:

 • Queen Bee (serija Glitter)
 • Purple Queen
 • Stardust Queen
 • Splash Queen
 • Splash Meow-Maid
 • Fancy Haute Dog
 • M.C. Hammy
 • Cherry Ham

Kako se izrađuju LOL lutke?

Tijelo LOL lutke je tvrda plastika. Noge i ruke su zglobni tako da se okreću. Glava je napravljena od gume, tako da se može stisnuti kako bi lutka plakala ili pljunula. Glava iskoči i kreće se po tvrdom plastičnom vratu s kuglom na vrhu. Na dnu lutke nalazi se mala rupica za “pišanje.”

Jesu li LOL lutke popularne?

Definitivno! Svaka proizvodnja ovih lutki rasprodana je širom svijeta u nekoliko tjedana.

Roditelji iz Des Moinesa u Dubaiju traže LOL lutke.
 
Oko božićnog vremena, LOL-ove velike kuglice iznenađenja najpopularnija su verzija igračke, a slijede lutke velike sestre (tots). Čini se da su šarmeri najmanje popularni jer ih lako možete pronaći u trgovinama.

Jesu li LOL lutke stvarne?

Da, krivotvoreno tržište razvilo se oko lutki LOL. Sve lutke koje kupujete od većih trgovaca su stvarne. Većina lutka na Amazoni je stvarna. Međutim, čuli smo izvještaje da su pakiranja od 3 lutke obično krivotvorena. Pogledajte fotografije i uvjerite se da lopta ne kaže LQL.

Što se tiče lutki koje se prodaju na EBayu i drugim web mjestima, kupac pazi.

Koliko košta lutka LOL?

Cijena za lutke jako varira. Posjetite donje veze kako biste provjerili najnovije cijene na Amazonu.

Koliko je lutaka u kutiji?

U 1 LOL lopti nalazi se samo 1 lutka. U LOL Big Surprise Ball su 4 lutke. Cijela kutija ili futrola trebaju imati 18 krupnih kuglica (sestre) u sebi.

Gdje mogu kupiti LOL lutke?

LOL lutke možete kupiti u svim većim trgovcima i Amazonu. Preporučujemo prvo provjeriti Amazon jer ćete definitivno moći lutku, iako je možda skuplja od kupovine u trgovini.

Provjerite na mreži u trgovinama PRIJE vožnje u trgovinu. U suprotnom ćete biti razočarani.

A ako ikada u trgovini vidite lutke LOL … kupite ih odmah!

Vrijede li LOL lutke?

To ovisi o tome što smatrate vrijednim. Jesu li to samo trendi plastične lutke? Da. Hoće li vaša djevojčica voljeti otvoriti loptu i igrati se s lutkama? Definitivno.