Nutrilite: 100% Prirodni Vitamini, Minerali i Dodaci Prehrani

Rast svijesti o potrebi uravnotežene prehrane i brz tempo današnjeg života stvorili su hitnu potrebu za dodacima prehrani koji bi se pobrinuo za balnsiranje zdravlja.

Možete početi sa Nutrilite proizvodima. Dizajnirani da osiguraju potpuno uravnoteženu prehranu, Nutrilite proizvodi sadrže dobrotu biljnih sastojaka i ishranu odabranih minerala i vitamina koji su neophodni za vaše zdravlje.

Prema potrebama različitih ciljnih skupina, dodaci Nutrilite dostupni su kao osnovna sredstva, ciljane formule, upravljanje težinom i dodaci za djecu.

Nasmijana ženska osoba stavlja u usta Nutrilite vitamin

Što su Nutrilite dodaci prehrani?

Prema svjetskom istraživaču tržišta Euromonitor, Amwayeva Nutrilite linija zdravstvenih proizvoda jedan je od najprodavanijih brendova vitamina, zdravlja i dodataka prehrani na svijetu.

Nutrilite linija zdravstvenih proizvoda sadrži nekoliko formula koje su sve usmjerene na poboljšanje zdravlja.

Nutrilit vitaminski dodaci i proizvodi za mršavljenje uključuju:

 • Multivitamini i pojedinačni vitamini
 • Vlaknasti prah
 • Proteinski prah
 • Blokatori ugljikohidrata
 • Dodaci za kosu i nokte
 • Čokoladice i napitci koji zamjenjuju užinu i obroke
 • Dodatak omega-3 nudi iste zdrave masne kiseline koje se nalaze u ribljem ulju. Dodatak glukozamina dizajniran je kao pomoć u proizvodnji kolagena.

Koji su Nutrilite sastojci?

Vitaminski, mineralni i dodaci prehrani na bazi biljaka čine liniju proizvoda Nutrilite.

Prema literaturi tvrtke, Nutrilite multivitamini proizvode se od organskog voća i povrća i opskrbljuju mnogo istim fitonutrijentima koji se nalaze u tom voću i povrću, opskrbljujući 13 bitnih vitaminia i 11 minerala.

Međutim, stvarni sastojci nisu navedeni na etiketi.

 • Nutrilite Bio C Plus sadrži 250 mg vitamina C po kapsuli. Prirodni B kompleks pruža 100% preporučenih dnevnih potreba od sedam osnovnih B-vitamina, što uključuje B1, B2, B3, B5, B6, folnu kiselinu, folat i B12.
 • Prirodni B kompleks također sadrži inozitol i PABA, ili para-amino-benzojevu kiselinu, iz potpuno prirodnog kultiviranog kvasca.
 • Proteinski dodatak Nutrilite Lean Muscle ima samo jedan aktivni sastojak: sadrži konjugiranu linolnu kiselinu – biljni izvori konjugirane linolne kiseline ili CLA.
 • Nutrilite Fiber Powder je vlaknasti prah korijena cikorije. Tradicionalno se korijen cikorije koristi za probavne probleme, poput mučnine i uznemirenog želuca. Nutrilite vlaknasti prah dizajniran je tako da pomaže u sprečavanju gladi između obroka.
 • Carb Blocker sadrži prirodno fermentirane ekstrakte soje i bijelog zrna bubrega dizajnirani da blokiraju apsorpciju do 500 grama jednostavnih i složenih ugljikohidrata po obroku.

Da li Nutrilite proizvodi djeluju?

Kao i kod svih zdravstvenih proizvoda, empirijski znanstveni podaci nisu uvijek dostupni o učinkovitosti proizvoda.

Međutim, postoje dokazi da mnogi pojedinačni sastojci u Nutrilite proizvodima pružaju neke zdravstvene koristi.

Koristi i rezultati upotrebe

Postoje dokazi da neki sastojci Nutrilitea, poput fitonutrijenata, mogu pomoći u zaštiti stanica od oštećenja od utjecaja okoline.

Međutim, do danas nema kliničkih ispitivanja kojima bi se dokumentirala zdravstvena korist od Nutrilite linije proizvoda.

Anegdotska izvješća potrošača pokazuju da su oni koji su uzimali Nutrilite proizvode doživjeli pojačani rast energije. Oni koji koriste dodatke za rast kose i noktiju navode da spojevi imaju pozitivan učinak.

Nutrilite dodaci i mršavljenje

Nutrilite proizvodi za mršavljenje, poput zamjena za obrok i nadomjeska obroka, mogu pomoći onima koji imaju disciplinu da izgube kilograme.

Za ove proizvode nije dokazano da mogu promijeniti način na koji tijelo metabolizira masti ili ubrzati metabolizam na način zbog kojeg ćete sagorjeti više kalorija.

Umjesto toga, ovi se proizvodi mogu koristiti za zamjenu do dva visokokalorična obroka dnevno, to je, prema međunarodnom časopisu za gojaznost, koji pomažu u smanjenju ukupnog broja kalorija koje konzumirate.

To će pomoći tijelu da postupno i prirodno gubi kilograme stvarajući kalorijski deficit, što znači da sagorijevate više kalorija nego što trošite u svojoj prehrani.

Kako koristiti Nutrilite nadopunu ishrani

 • Nutrilite Lean Muscle proteinski prah: Dodajte 10 grama praškastog mišićnog proteina u čašu mlijeka ili soka barem jednom dnevno. Protresite u dobro zatvorenoj posudi jednu minutu. Alternativno, protein u prahu može se koristiti u šejku, posipati žitaricama, u salatama, juhama ili peći bez utjecaja na okus hrane.
 • Nutrilite Slimmetry – pomoć za mršavljenje: Uzmite jednu tabletu dva puta dnevno uz obroke kao dio niskokaloričnog dijetalnog programa koji uključuje redovite količine svakodnevnog vježbanja.
 • Nutrilite Multivitamini: Uzimajte jednu tabletu jednom dnevno istovremeno sa obrokom.
 • Nutrilite vlaknasti puder: Dodajte jedan paketić Nutrilite vlaknastog praha u čašu soka ili vode.
 • Blokator ugljikohidrata: Uzmite tri tablete prije obroka sa visokim udjelom ugljikohidrata, poput tjestenine.
 • Nutrilite zdravlje kose, kože i noktiju: Uzimajte jednu tabletu dnevno sa čašom vode.
 • Nutrilite Health Sleep: Uzmite tri tablete sa punom čašom vode prije spavanja.

Upozorenja o proizvodima

Međutim, pokazalo se da neki sastojci u Nutrilite proizvodima izazivaju zabrinutost.

Uz to, mnoge dijete sa velikim udjelom proteina znatno ograničavaju unos ugljikohidrata koji mogu uzrokovati ozbiljne prehrambene nedostatke, poput nedovoljno vlakana. Komplikacije mogu uključivati ​​zatvor i glavobolju.

Prema istraživanjima, prehrana sa visokim sadržajem proteina može pogoršati rad bubrega kod osoba sa bubrežnim bolestima jer može uzrokovati tijelu probleme sa uklanjanjem otpadnih proizvoda iz prekomjernog metabolizma proteina.

Je li Nutrilite siguran proizvod?

Općenito, čini se da je većina Nutrilite proizvoda sigurna. Međutim, jedna briga je da nekoliko Nutrilite proizvoda sadrži velike količine mliječnog proteinskog koncentrata.

Iako to ne predstavlja zabrinutost, mliječni proteinski koncentrati uglavnom se uvoze iz drugih zemalja, poput Kine i Meksika, koji imaju mali, ako postoji, državni nadzor sigurnosti hrane.

Kalcijev kazeinat izdvaja se iz bjelančevina koje se nalaze u mlijeku i još jedno je važno pitanje sa mliječnim proteinskim koncentratom.

Također, koncentrat proteina surutke je lako probavljiv protein koji se ekstrahira iz mlijeka tijekom procesa siranja.

Iako je koncentrat proteina surutke visokokvalitetni izvor proteina, dodani proteinski supstrati mogu biti potencijalno opasni.

Nuspojave

Zabilježene su neke relativno blage nuspojave korištenja Nutrilite mješavina pića u prahu.

Uglavnom uključuju ove nuspojave: