Odricanje Od Odgovornosti

Ažurirano: 06. kolovoza 2022.

Tumačenje i definicije

Tumačenje

Riječi kod kojih je početno slovo sa velikim slovom imaju značenja definirana u sljedećim uvjetima.

Sljedeće definicije imaju isto značenje bez obzira pojavljuju se u jednini ili množini.

Definicije

Za potrebe ovog odricanja od odgovornosti:

  • Tvrtka (koja se u ovim Pravilima o kolačićima naziva “kompanija”, “mi”, “nas” ili “naša”) odnosi se na Ribizla Magazin.
  • Vi misli se na pojedinca koji pristupa usluzi, ili tvrtku ili drugu pravnu osobu u ime koje ta osoba pristupa ili koristi uslugu, ako je primjenjivo.
  • Web stranica se odnosi na https://www.reebizla.com/ (Ribizla Magazin).
  • Usluga se odnosi na internetsku stranicu.

Odricanje

Podaci sadržani na Usluzi samo su za opće potrebe.

Tvrtka ne preuzima nikakvu odgovornost za pogreške ili propuste u sadržaju Usluge.

Ni u kojem slučaju Društvo neće biti odgovorno za bilo kakve posebne, izravne, neizravne, posljedične ili slučajne štete ili bilo kakve druge štete, bilo da je riječ o ugovornom postupku, nepažnji ili drugom oštećenju nastalom kao rezultat ili u vezi s korištenjem usluge ili sadržaj usluge. Tvrtka zadržava pravo na dodavanje, brisanje ili izmjenu sadržaja na Usluzi u bilo koje vrijeme bez prethodne najave.

Tvrtka ne jamči da je Usluga bez virusa ili drugih štetnih komponenti.

Izjava o odricanju odgovornosti za web mjesto

Informacije koje pružaju _ („mi“, „mi“ ili „naši“) na _ („Web mjesto“) samo su za opće informativne svrhe. Sve informacije na Stranici pružaju se u dobroj namjeri, no mi ne dajemo nikakvo izričito ili podrazumijevano jamstvo, izričito ili podrazumijevano, u pogledu točnosti, primjerenosti, valjanosti, pouzdanosti, dostupnosti ili potpunosti bilo kakvih podataka na web mjestu. POD NEMOĆIM OKOLIŠEM NE SMO PREDSTAVLJENI VAM SVE ODGOVORNOSTI ZA BILO KOJI GUBITAK ILI ŠTETU BILO KOJE VRSTE UGROŽENO KAO REZULTAT KORIŠTENJA STRANICE ILI ODNOSA NA BILO KOJE INFORMACIJE PREDUZEĆE NA SAJTU. VAŠE KORIŠTENJE SITE-a i VAŠE POVEZANOST S bilo kakvim informacijama na web mjestu je SAMO SVOJIM VLASTITIM rizikom.

Izjava o odricanju odgovornosti za vanjske poveznice

Web lokacija može sadržavati (ili vam može biti poslana preko web mjesta) veze do drugih web stranica ili sadržaja koji pripadaju trećim stranama ili potiču od njih ili veze do web mjesta i značajki u banerima ili drugom oglašavanju. Takve vanjske veze ne istražujemo, ne pratimo ili ne provjeravamo točnost, adekvatnost, valjanost, pouzdanost, dostupnost ili cjelovitost od strane nas. NEMAMO GARANCIJE, ENDORSE, JAMSTVA ILI PREUZIMANJE ODGOVORNOSTI ZA TOČNOST ILI pouzdanost bilo kakvih informacija ponuđenih putem web stranica trećih strana povezanih s web stranicom ili bilo kojim web mestom ili značajkom povezanom s bilo kojim novcem ili drugim oglasima. NEĆEMO BITI STRANICA ILI NITI NAČIN DOSADA ODGOVORNI ZA PRAĆENJE BILO KOJE TRANSAKCIJE IZMEĐU VASA I TREĆIH DOBAVLJAČA PROIZVODA ILI USLUGA

Pogreške i propusti Izjava o odricanju odgovornosti

Podaci koje Usluga daje su samo za opće upute o pitanjima od interesa. Čak i ako tvrtka poduzima sve mjere opreza kako bi osigurao da je sadržaj Usluge aktivan i točan, može doći do pogreške. Uz to, s obzirom na promjenjivu prirodu zakona, pravila i propisa, može doći do kašnjenja, propusta ili netočnosti u podacima koji se nalaze na Usluzi.

Društvo nije odgovorno za bilo kakve pogreške ili propuste ili za rezultate dobivene korištenjem tih podataka.

Odricanje od odgovornosti za fer upotrebu

Društvo može koristiti zaštićene autorskim pravima materijal koji nije uvijek izričito odobrio vlasnik autorskih prava. Tvrtka stavlja takav materijal na raspolaganje za kritiku, komentare, izvještavanje vijesti, podučavanje, stipendiranje ili istraživanje.

Kompanija smatra da ovo predstavlja „poštenu upotrebu” bilo kojeg takvog materijala zaštićenog autorskim pravima kako je predviđeno u odjeljku 107 američkog zakona o autorskim pravima.

Ako želite koristiti materijal zaštićen autorskim pravima iz Usluge u svoje svrhe koje nadilaze pravednu upotrebu, morate dobiti dozvolu vlasnika autorskih prava.

Prikazi Izraženog odricanja

Usluga može sadržavati stavove i mišljenja koja su od autora i ne odražavaju nužno službenu politiku ili položaj bilo kojeg drugog autora, agencije, organizacije, poslodavca ili tvrtke, uključujući i Društvo.

Komentari koje su objavili korisnici su njihova isključiva odgovornost i korisnici će snositi punu odgovornost, odgovornost i krivicu za bilo kakvu klevetu ili parnicu koja proizlazi iz nečega napisanog ili kao izravnog rezultata nečega napisanog u komentaru. Društvo nije odgovorno za komentare koje objavljuju korisnici i zadržava pravo brisanja bilo kojeg komentara iz bilo kojeg razloga.

Obavijest o odricanju bez odgovornosti

Podaci o Usluzi pružaju se uz razumijevanje da Društvo nije ovdje uključeno u pružanje pravnih, računovodstvenih, poreznih ili drugih profesionalnih savjeta i usluga. Kao takav, ne bi ga trebalo koristiti kao zamjenu za savjetovanje s profesionalnim računovodstvenim, poreznim, pravnim ili drugim nadležnim savjetnicima.

Ni u kojem slučaju Društvo ili njegovi dobavljači neće biti odgovorni za bilo kakve posebne, slučajne, neizravne ili posljedične štete nastale zbog ili u vezi s vašim pristupom ili upotrebom ili nemogućnošću pristupa ili upotrebe usluge.

Izjava “Koristite na vlastiti rizik”

Sve informacije u Usluzi pružaju se “onakve kakve jesu”, bez jamstva za potpunost, točnost, pravovremenost ili rezultate dobijene korištenjem tih podataka, i bez bilo kakve garancije, izričite ili podrazumijevane, uključujući, ali bez ograničenja na jamstva za izvedbu, mogućnost prodaje i prikladnost za određenu svrhu.

Društvo neće biti odgovorno za vas ili bilo koga drugoga za bilo kakvu odluku ili radnju poduzete u skladu s podacima koje je pružio Usluga ili za bilo kakvu naknadnu, posebnu ili sličnu štetu, čak i ako je obaviještena o mogućnosti takve štete.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s ovim Izricanjem odgovornosti, možete nas kontaktirati:

E-poštom: [email protected]