7 Najboljih Načina za Skidanje Muzike sa YouTubea u 2024.

Pitate se kako skinuti muziku sa Youtubea? Pogledajte 7 najboljih načina za besplatno skidanje muzike sa Youtubea bez registracije.

Dali vam se ikada dogodilo da preslušavate YouTube i odjednom se zaljubite u neku pozadinsku muziku? Ili želite slušati omiljene pjesme na svom telefonu bez interneta?

Pa, YouTube vam jednostavno ne dopušta izravan download njegovog sadržaja i to je nešto što smo svi iskusili.

Srećom, još uvijek postoje načini kako skinuti muziku sa YouTubea u MP3 formatu na svoj telefon.

Sve što trebate je vjerodostojna YouTube aplikacija za preuzimanje glazbe da biste obavili posao.

Iz tog smo razloga smo napravili uži izbor najboljih aplikacija za besplatno skidanje Mp3 muzike sa YouTubea bez registracije. Pogledajte naše prijedloge u nastavku!

Osoba drži mobilni uređaj za zaslonom od YouTube
Skidanje Muzike sa YouTubea

Pravna pitanja: Kako možete legalno skidati muziku sa YouTubea?

Odgovaramo na najčešći upit korisnika: je li legalno koristiti YouTube glazbeni downloader za skidanje YouTube sadržaja? Odgovor ovisi o tome kako planirate koristiti preuzeti sadržaj.

Ako želite slušati na vašem telefonu ili je postaviti kao pozadinsku melodiju, nema razloga za brigu. Ali ako netko koristi YouTube glazbu u komercijalne ili novčane svrhe, to može dovesti do kršenja autorskih prava.

Važno je napomenuti da skidanje glazbe s YouTubea bez odgovarajućeg ovlaštenja ili korištenjem alata trećih strana može predstavljati kršenje zakona o autorskim pravima.

Bilješka :

  • Uvijek je najbolje osigurati da glazbi pristupate i preuzimate je iz legitimnih izvora.
  • Preporučujemo da legalno preuzmete zaštićenu muziku s YouTubea pomoću značajke YouTube Music Premium.
  • Obavezno koristite donji program za skidanje YouTube muzike za osobnu upotrebu kako biste izbjegli pravne probleme.

Službena metoda: korištenje YouTube Premiuma za skidanje YouTube Mp3 pjesama

YouTube Premium usluga je uz plaćanje koju nudi YouTube kako bi korisnicima pružio iskustvo bez reklama.

Uz YouTube Premium možete preuzeti Mp3 za slušanje muzike izvan mreže i reproducirati bilo koju YouTube pjesmu u pozadini dok koristite druge aplikacije.

Osim toga, omogućuje vam preuzimanje vaše omiljene YouTube glazbe na vaš telefon bez ikakvih problema.

Slijedite korake u nastavku za preuzimanje muzike s YouTube Premiuma:

  • Korak 1: otvorite aplikaciju YouTube Music. (Provjerite jeste li se pretplatili na njegov premium plan)
  • Korak 2: Odaberite pjesmu ili muziku koju želite skinuti.
  • Korak 3: Dodirnite ikonu s tri točke i odaberite Preuzmi.

Odmah će spremiti Mp3 datoteku i možete slušati muziku bez interneta.

Najbolje besplatne aplikacije za skidanje muzike YouTubea

U ovom odjeljku ćemo opisati najpopularnije YouTube MP3 aplikacije za download muzike zajedno s njihovim ključnim značajkama te prednostima i manama.

VidMate

Podržani OS: Android, Windows

Ovo je moćna YouTube MP3 aplikacija za skidanje koja vam omogućuje spremanje YouTube videa u MP3 bez napora.

Korisnici mogu upotrijebiti opciju pretraživanja ugrađenu u aplikaciju ili zalijepiti URL videozapisa s YouTubea kako bi započeli.

Osim MP3-a, YouTube glazbu možete preuzeti i u M4a formatu. Jedna posebna značajka VidMatea je njegovo jednostavno sučelje. Pri upoznavanju s njegovim osnovnim funkcijama nećete imati problema.

Snaptube

Podržani OS: Android

Snaptube je aplikacija popularan izbor za korisnike koji žele brz i jednostavan način za skidanje bilo kojeg YouTube videozapisa u audio formatu. Program nudi nekoliko opcija pretraživanja za pronalaženje vaše omiljene YouTube glazbe.

Ima odjeljak koji prikazuje videozapise s najviše pregleda, plus dnevne preporuke. Ili možete jednostavno pretražiti naziv videa. Kada pronađete određeni isječak, kliknite ikonu strelice za preuzimanje i odaberite Mp3 ili M4a format.

Osim toga, ova aplikacija za besplatno skidanje sa YouTubea u MP3 također omogućuje korisnicima spremanje YouTube isječka u više rezolucija.

YGlazba

Podržani OS: Android

Aplikacija YMusic program je bogat značajkama koji korisnicima omogućuje jednostavno spremanje YouTube videozapisa u MP3 formatu. Pomoću ove aplikacije možete slušati YouTube glazbu u pozadini bez brige o prebacivanju na druge aplikacije na telefonu.

Ako vam se sviđa glazba, jednostavno upotrijebite ugrađenu opciju preuzimanja da je spremite u audio (ili video) u visokoj kvaliteti. Aplikacija dolazi s dobro dizajniranim sučeljem koje se može prilagoditi u 81 različitoj boji kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo.

Y2Mate

Podržani OS: Bilo koji web preglednik na pametnom telefonu ili računalu

Tražite učinkovit online alat za skidanje YouTube isječaka u MP3 formatu? Ne tražite dalje i pogledajte Y2Mate program za download glazbe. To je učinkovito web mjesto koje nudi proceduru jednim klikom za preuzimanje tisuća videozapisa s YouTubea i drugih web mjesta.

Sve što trebate učiniti je zalijepiti URL videozapisa u okvir za pretraživanje i kliknuti Start.

Prikazat će poveznice na audio i video formate u kojima možete preuzeti isječak. Što je još važnije, potpuno je besplatno. Ne morate platiti ni cent da biste počeli koristiti ovu online uslugu.

Ukratko, ako želite brzo rješenje za download muzike s YouTubea, Y2Mate.com može biti idealan izbor.

MP3 Downloader, YouTube Player

Podržani OS: Android

Sa više od 100 milijuna downloada, to je jedna od najjednostavnijih, ali najučinkovitijih aplikacija za preuzimanje muzike s YouTubea. Sa samo nekoliko klikova možete spremiti svoj omiljeni YouTube video u MP3 formatu za izvanmrežno slušanje

Imajte na umu da MP3 downloader YouTube preuzima glazbu za offline slušanje s Podcasta, Dropboxa i Jamenda. Ne može izravno spremati glazbu s YouTubea.

Odaberite App i besplatno skidajte Mp3 sa Youtubea

Ovo su najbolje aplikacije za besplatno skidanje Mp3 muzike sa YouTubea bez registracije.

Sljedeći korak je odabir aplikacije koju želite koristiti za preuzimanje glazbe s YouTubea. Savjet: ako želite, možete preuzeti više aplikacija.