Snaga Uma i Moć Pozitivnih Misli

Vaš um jedan je od najvećih i najkorisnijih moći koje ste dobili na dar kada ste se rodili.

Ta moć vašeg uma sastavljena je od vaših misli, a kada uz to dodate fokus i osjećaje, one postaju snažne.

Misli koje vam prolaze kroz um svakoga dana odgovorne su za sve što se događa u vašem životu. Svaki aspekt vašeg života je pod kontrolom vašeg mentalnog sklopa.

Način razmišljanja koji dominira u vašem umu utječe na vaše ponašanje i stav i kontrolira apsolutno sve vaše postupke, uvjerenja i reakcije.

djevojka leži na lišću i razmišlja pozitivno

“Ono o čemu razmišljaš, takav ti je i život!”Mudre izreke

Pazite o čemu razmišljate

Misli su poput video projekcije koji se reproducira na ekranu vašeg uma.

To što tamo igrate, određuje vrstu života koji živite i iskustva koja susrećete. Da biste promijenili svoj život, morate reproducirati drugačiji film, onaj koji vam se više sviđa.

Vaše misli su kreativna snaga

Možete trenirati i ojačati ovu snagu. Možete koristiti moć misli za promjene u svom životu, kao i za utjecanje na druge umove.

Ako posadite sjeme, zalijevate ih i date im gnojivima, izrast će u zdrave i jake biljke.

Misli, poput sjemenki, imaju prirodnu tendenciju rasta, snaženja i očitovanja u vašem životu. To se događa kada ih hranite pažnjom, zanimanjem i entuzijazmom.

Vaše misli prelaze iz vašeg svjesnog uma u vaš podsvjesni um, što zauzvrat utječe na vaše postupke u skladu s tim mislima.

Vaše misli prelaze i na druge umove, a prema tome, ljudi koji su u položaju da vam pomognu, ponekad vam mogu ponuditi svoju pomoć, a da sami ne znaju zašto.

Ovo bi moglo biti čudno i nevjerojatno. Ne morate prihvatiti ove riječi, ali ako analizirate vrstu misli koje mislite i vrstu života koji živite, otkrit ćete zanimljivosti o umu.

Moć vašeg uma dio je stvaralačke moći univerzuma, što znači da vaše misli djeluju zajedno s njim. Vi ste manifestacija univerzalnog uma.

Kad iznova i iznova ponavljate istu misao, na ovaj ili onaj način, ova silna snaga pomaže vam da svoje misli ostvarite.

Učinkovito korištenje moći misli čin je „praktičnog sanjarenja“.

Pozitivno koristite snagu uma

Zamislite savršen prizor onoga što želite ostvariti. U ovu mentalnu scenu stavite puno detalja, boja, zvuka, mirisa i života.

Ponavljajte svoju vizualizaciju često, s vjerom i pažnjom, i vaša će podsvijest te mentalne scene prihvatiti kao stvarna iskustva.

Podsvjesni um ne razlikuje stvarna od imaginarnih iskustava i prihvaća oba kao stvarna. Počet će unositi promjene i privlačiti prilike, kako bi se vaša stvarnost podudarala sa slikama u vašoj podsvijesti.

Radnje, situacije i objekti koje često vizualizirate, na kraju se na prirodni način manifestiraju na materijalnoj razini.

Ova manifestacija se ne događa preko noći. Treba joj vremena i ovisi o tome koliko ste ambiciozni i iskreni i koliko vremena i pažnje uložite u ovu akciju.

Ovaj postupak možete koristiti za promjenu negativnih navika i izgradnju novih, pozitivnih navika ili vještina.

Možete ga koristiti i za privlačenje novca i imovine, za napredovanje na poslu, za izgradnju poslovanja, poboljšanje zdravlja i odnosa, za promjenu okolnosti i za gotovo sve.

Obratite pažnju na misli koje mislite. Dajte sve od sebe da odbacite negativne misli i da u svoj um pustite samo one misli koje donose dobre, sretne i pozitivne rezultate.