Najpopularniji Besplatni Sajtovi za Online Dating

Besplatne mobilne aplikacije i stranice za upoznavanje najbolji su način za chat, flert ili traženje partnera preko interneta.

Sajtovi za dopisivanje bez sumnje su odlična prilika za sve samce i razvedene osobe koje žele upoznati nove ljude, povećati šanse u pronalaženju potencijalnog partnera za avanturu ili čak ljubavi svog života.

Odlična vijest je da je instaliranje aplikacije na pametni telefon i besplatna prijava najbrži način za početak vaše ljubavne priče.

Kada uzmemo u obzir koliko su društvene mreže i internetska druženja trenutno super vruć trend širom svijeta, ni malo ne čudi što ima tako velik broj korisnika.

Ženska osoba nasmijana leži na krevetu i pretražuje aplikacije za upoznavanje na mobitelu

Prednosti traženja partnera preko interneta

Online upoznavanje postalo je prilično popularno, jer se savršeno uklapa u užurbane živote koje svi vodimo.

Kako bilo, razlog tomu je što su društvene mreže i internetska druženja trenutno super vrući trend širom svijeta jer pružaju mogućnost ljudima da se virtualno upoznaju, čak i ako se nalaze na udaljenim područjima.

Ako ste samci i spremni za druženje, onda su te stranice za upoznavanje najbolji način da stupite u kontakt s drugim samcima u vašem području.

Ovdje stvarno nema granica, možete se povezati s nekim u vašem gradu ili nekoj drugoj zemlji.

Možete koristiti proširene kriterije pretraživanja kako biste pronašli osobu određene dobi, spola, lokacije, a također na temelju interesa i hobija.

Online upoznavanje je jednostavno

Evo još nekih razloga zbog kojih biste se trebali registrirati na web mjesta za dejtove na mreži:

  • Jednostavne za prijavu i korištenje – Korištenje stranica za upoznavanje obično je vrlo jednostavno. Osnovni se postupak obično sastoji od prijave s adrese e-pošte, popunjavanja profila i pretraživanja vašeg potencijalnog podudaranja.
  • Sjajan način kako upoznati nove ljude – pružaju mogućnost da upoznate ljude izvan postojećeg kruga prijatelja, čak i ako se nalaze na udaljenim područjima.
  • Potpuno besplatan chat, flert i date – još jedna dobra stvar je što većina dating web sajtova i app-ova pružaju potpuno besplatnu uslugu i članstvo na svojim portalima, što pruža komfort druženja i dopisivanja bez ikakvih troškova.
  • Bolja šansa da nađete nekog kompatibilnog – podaci i interesi koje ste naveli na svom profilu uspoređuju se sa drugim singlovima na temelju sličnog interesa, hobija itd., što omogućava bolju podudarnost, odnosno “match”.
  • Štedi vrijeme – U ovom brzo tempom i nikad nedovoljnom svijetu u kojem danas živimo, izlazak na slijepe sastanke može biti vrlo dugotrajan, pogotovo ako ste jako izbirljivi prema vrsti osobe koju tražite.

Jednostavno, najbolji odgovor na pitanje “kako upoznati nove ljude i povećati šanse u pronalaženju potencijalnog partnera za avanturu ili čak ljubav svog života”, leži u odabiru prave aplikacije ili stranice za upoznavanje.

ljubavna tipkovnica od kompjutera sa crvenim srcem

Koji site/app za online upoznavanje odabrati?

Dakle, što učiniti kada odabirete dating site, tj. app, te kako znati da je određena aplikacija dobar izbor za vas?

Iako većina tih dating mreža funkcionira na sličan princip, najveća razlika koja postoji je ona u plačanju članstva, dok svaka od njih ima svoje jedinstvene značajke poput demografske kategorije, etničke skupine, profesije ili razine obrazovanja.

Također, ovisno o vašim željama, prilikom odabira dating sajta trebate odrediti što tražite. Stranice poput eHarmony su specijalizirane za brak, dugotrajne veze, povremene izlaske.

Naša preporuka je pridružiti se besplatnom članstvu na 2, 3 ili više stranica za upoznavanje i tijekom određenog razdoblja odlučiti se za one koje odgovaraju vašim očekivanjima i potrebama.

U nastavku pročitajte naš popis najboljih besplatnih aplikacija i sajtova za stvaranje poznanstava preko interneta.

10 najboljih stranica i aplikacija za internet upoznavanje

1. Tinder

Tinder internet upoznavanje

Tinder je nesumnjivo najbolja svjetska besplatna stranica za upoznavanje novih ljudi sa oko 50 milijuna korisnika i preko 30 milijardi podudaranja.

Ako tražite aplikaciju sa što više moguće dostupnih opcija, instalirajte Tinder.

=> Posjeti Tinder

2. OkCupid

OkCupid aplikacija
OkCupid

OkCupid je također popularna i potpuno besplatna aplikacija za upoznavanje koja vam omogućuje pregledavanje profila i uključujući slanje i primanje poruka potencijalnim podudaranjima. 

=> Posjeti OkCupid

3. Bumble

Bumble

Bumble je site za upoznavanje na kojem žene imaju kontrolu i pokreću komunikaciju! Većina korisnika su u dobi od 26 do 35 godina, pa je super i za mlađe osobe.

Ako ste žena koja zna što želi, isprobajte Bumble app.

=> Posjeti Bumble

4. Coffee Meets Bagel

CoffeeMeetsBagel

Ako niste prirodni sa online upoznavanjem, Coffee Meets Bagel vam pomaže u tom procesu, nudeći vam nježne podsjetnike da odgovorite na vaše poruke na čekanju.

“Bagelsi” se dostavljaju svaki dan u podne te ne morate očekivati “match” nakon toga.

=> Posjeti Coffee Meets Bagel

5. Plenty of Fish

Plenty of fish app za poznanstva
PlentyofFish

PoF je stranica koja ima najmlađu korisničku bazu nakon Bumble-a, a više od polovice prijavljenih korisnika je mlađe od 36 godina.

Website tvrdi da je jedan od najvećih svjetskih platformi za upoznavanje.

=> Posjeti PoF

6. Hinge

Hinge online druženje
Hinge

Hinge koristi sistem za pomicanje sličan Tinderu, ali stranica potiče bolje upoznavanje kroz robustan profil i odgovarajući algoritam.

Kao takav, više se fokusira stvaranju čvrstih veza – riječima web sajta, radi se o aplikaciji koja je “dizajnirana za brisanje”.

=> Posjeti Hinge

7. Happn

Happn

Osim što ima široku bazu korisnika, postoji mnogo više momaka nego žena koji preuzimaju Happn, aplikaciju za druženje na temelju lokacije.

Omjer djeluje u vašu korist, dame.

=> Posjeti Happn

8. Facebook upoznavanje

Facebook upoznavanje
FacebookDating

Facebook Dating još nije dostupan svugdje u svijetu, osim u SAD-u.

Ako se ne možete prijaviti na Facebook Dating, vratite se kasnije i isprobajte neku od ostalih aplikacija na ovom popisu u međuvremenu.

=> Posjeti Facebook

9. Upoznavanje preko Vibera

Upoznavanje preko vibera
Foxsy

Foxsy je tvorac za nove prijatelje! Povezivanje chatbota Foxsy sada je dostupan na platformi za razmjenu poruka Viber.

Povezuje ljude za razgovor i druženje na temelju lokacije, zajedničkih prijatelja i hobija. 

=> Posjeti Foxsy

10. Grindr

Grindr

Grindr je aplikacija za geosocijalno umrežavanje i internetsko druženje, usmjerena prema gay, bi i trans osobama.

=> Posjeti Grindr

Savjeti za brzi flert, chat i date

Online upoznavanje je zabavno i jednostavno, ali morate sudjelovati i biti uključeni, naravno u vašu korist.

Prirodno, opušteno i dakako stvarno predstavljanje samog sebe svijetu preko vašeg profila je pun pogodak. Baš kao i kod upoznavanja i druženja u stvarnom svijetu, online dating je također izlazak.

  • Pripremite atraktivan profil – ako imate vrlo atraktivan profil, sigurno možete privući internetske davatelje i uspostaviti vezu s vama
  • Pripremite dobru sliku – trebali biste pripremiti vaš profil sa nekim cool i laskavim fotografijama
  • Razmislite o osobi koju želite na date – navedite opis i kvalitete osobe koju tražite zbog boljeg poklapanja sa vašim profilom
  • Napravite dobar user name – Dobro korisničko ime na vašem profilu je bitan dio virtualnog upoznavanja

Prijave na većinu stranica i aplikacija za upoznavanje je besplatan i zahtjeva samo vaše osobno računalo, mobilni telefon i internetsku vezu.

Pročitajte također: