Top 10 Stranica za Zaradu Novca Ispunjavanjem Anketa Online

Ispunjavanje anketa online izvrsna je prilika za dodatnu zaradu novca od kuće ako imate slobodnog vremena.

Budući da velike svjetske kompanije i brandovi uvijek vole znati što javnost misli i osjeća o njihovim proizvodima ili uslugama, mnogo je njih spremno platiti istraživanje radi prikupljanja podataka i informacija kroz anketiranje ljudi.

Plaćene ankete funkcioniraju na način da potiču potrošače da ispunjavaju upitnike, a tvrtke zauzvrat nude nagrade u obliku novca ili poklon bonova svaki puta kada ispunite anketu do kraja.

Činjenica je da postoji niz web stranica plaćenim istraživanjem na internetu, međutim, nije svaka od njih pouzdana, a neke su čak i unosnije od drugih.

presearch

Dakle, ako želite biti plaćeni za vaše mišljenje, pogledajte u nastavku najbolje stranice za ispunjavanje anketa online i zaradu novca.

Za početak vam je potrebna samo internetska veza i računalo ili mobilni uređaj.

10 Najboljih stranica za ispunjavanje anketa i zaradu novca online

1. Swagbucks

SwagBucks nudi desetke tisuća mogućnosti plaćenih anketa svaki dan i jedna je od najvećih i najlegitimnijih dostupnih stranica za ispunjavanje anketa online.

Jednom kada se prijavite, možete započeti anketiranje kako biste podijelili mišljenja i zaradili Swagbucks (SB) bodove.

Osim što nudi gomilu anketa, Swagbucks je zabavan program nagrađivanja koji vam omogućuje da zaradite bodove kupnjom putem interneta, pretraživanjem weba, gledanjem videozapisa itd.

Prosječna isplata po anketi iznosi 40 centi do 2 USD a isplata je obično u roku od 24-48 sati. Novčana sredstva izravno se polažu na vaš Paypal račun. Poklon kartice dostavljaju vam se u obliku elektroničkih bonova putem e-pošte, koje možete iskoristiti ili pohraniti u svoj digitalni novčanik.

2. SurveyMonkey

SurveyMonkey je možda najpoznatija i najčešće korištena stranica za Internet anketiranje koja vam pomaže u stvaranju i provođenju profesionalnih online anketa.

Ova platforma je u rangu sa industrijskim standardima, ali dodaje puno drugih značajki koje čine prikupljanje i analizu podataka izuzetno jednostavnim.

Survey Monkey je usluga na webu na kojoj možete lako izraditi ankete o različitim temama i sa različitim stilovima. Ne morate imati nikakvo prethodno iskustvo, jer je sučelje je vrlo jednostavno za navigaciju i korištenje.

Većina anketa vrijedi između 100-200 bodova, a vrijeme trajanja je između 5-20 minuta. Ponekad možete pronaći ankete u vrijednosti do 1000 bodova koje bi vrijedile 10 USD, ali većinu vremena zarađujete 1-3 USD po anketi.

3. MyPoints

MyPoints vuče porijeklo kao web stranica za kupovinu te ima fantastičan izbor načina za zarađivanje bodova putem kupovnih ponuda, promotivnih kodova, kupona, i još mnogo toga.

MyPoints nudi mnoštvo mogućnosti za zaradu novca od anketa. Većina anketa plaća 30 do 500 bodova, ali naći ćete i one koje plaćaju više.

Za pridruživanje dobiti ćete besplatni bonus od 10 USD. Da biste dobili bonus, potrebno je potrošiti 20 ili više dolara kod bilo kojeg istaknutog trgovca na MyPointsu (ima ih više od 2000), a na vaš račun sjest će 1.750 bodova koje možete iskoristiti za besplatnu poklon karticu od 10 dolara u online trgovini po vašem izboru .

Također, MyPoints nudi mogućnost isplate i na Visa poklon kartice. Omjer bodova i dolara može varirati, ali općenito je 175 bodova = 1 USD.

4. Opinion Outpost

Opinion Outpost je još jedna izvrsna stranica koja vam nudi priliku da zaradite novac popunjavanjem anketa, gledanjem oglasa i testiranjem proizvoda.

Većina online platformi za anketiranje bombardiraju korisnike informacijama i mogućnostima – ali ne Opinion Outpost. Njegovo jednostavno i intuitivno sučelje omogućuje odabiranje anketa bez puno razmišljanja.

Opinion Outpost funkcionira tako što surađuje sa raznim tvrtkama kako bi im pomogao da steknu uvid u marketing i razvoj svojih proizvoda, a to rade tako što vam nude ankete, upitnike i fokusne skupine osmišljene da dobiju vaše mišljenje.

U zamjenu dobivate novčane nagrade (Amazon, Visa, PayPal, itd.). Ankete na ovoj platformi mogu vam donijeti bilo gdje između 0,50 i 5 USD za svako ispunjavanje. Za svaki zarađeni bod dobivate 0,10 USD.

Također, ne postoji mobilna aplikacija, ali ankete možete ispunjavati i na tabletima i na mobilnim uređajima jednostavno odlaskom na službenu web stranicu.

5. i-Say

Ipsos i-Say je globalna tvrtka za istraživanje tržišta koja pruža novu perspektivu o pitanjima i trendovima današnjice.

I-Say je pružatelj izravnih anketa putem Ipsosa, svjetske tvrtke za istraživanje tržišta sa sjedištem u Francuskoj. Budući da je i-Say izravni davatelj usluga, ostajete na web stranici za sve svoje ankete, što čini mnogo čistije iskustvo pregledavanja.

Iznos bodova koje ćete zaraditi razlikuje se od ankete do ankete, ali ovisi o brojnim čimbenicima, uključujući vrijeme trajanja ankete. Nakon što popunite anketu, bodovi će se dodijeliti vašem računu.

I-Say vam omogućuje iskorištavanje bodova za dobrotvorne priloge, poklon kartice ili gotovinu, ovisno o tome koliko bodova napravite. Vrijednost svakog boda mijenja se prema nagradi koju ste odabrali: jedan bod vrijedi 1 cent ako odaberete poklon karticu i 0,98 centa ako želite isplatu novca putem PayPal-a.

6. OneOpinion

OneOpinion nadaleko je poznato kao legitimna web stranica za ispunjavanje anketa online na kojoj čak i tinejdžeri mogu zaraditi novac.

OneOpinion nudi velik broj anketa, tako da biste mogli zaraditi puno u danu. Ankete se razlikuju u vremenskom trajanju, ali kod većine potrebno je 30 minuta ili manje za dovršavanje.

Za svaku ispunjenu anketu zaradit ćete određeni broj bodova. Bodovi zarađeni po anketi variraju, a 1.000 bodova jednako je 1 USD. Za isplatu gotovine morate imati akumuliranih 25 000 bodova ili 25 USD.

Nakon što osvojite najmanje 25 000 bodova, možete ga zamijeniti za nagrade poput poklon kartica. Postoje i opcije virtualnih poklon kartica koje možete odmah dobiti.

Također, uz svaku anketu dolazi i pred-anketa kao dodatna sigurnosna mjera kako biste osigurali da dobijete samo one ankete za koje ispunjavate uvjete.

7. Toluna

Pokrenuta 2000. godine, Toluna Influencers izrasla je u jedno od najutvrđenijih, najpouzdanijih i najpopularnijih web stranica za online ankete.

Toluna je globalna zajednica milijuna utjecajnih osoba koje dijele svoje uvide o proizvodima i uslugama brandova koji su im važni. Toluna je najpoznatija po svojim anketama, ali postoji čitav niz drugih načina za zarađivanje nagrada na ovoj web stranici.

Kada ispunjavate ankete zbog zarade novaca, često ste u situaciji da odgovarate na pitanja o temama koje vas možda ne bi zanimale. Ali Toluna vam omogućuje da odaberete ankete u samo onim kategorijama koje vas zanimaju.

Toluna nudi dvije vrste anketa: ankete profila koje traju minutu ili dvije i vrijede 100 bodova, te dulje ankete koje traju 10 do 20 minuta i vrijede više.

8. SurveySavvy

SurveySavvy postoji već više od 20 godina, sa milijunima članova iz cijelog svijeta, a svojim članovima nudi novac u zamjenu za popunjavanje anketa.

SurveySavvy nema zbunjujući sustav bodova. Svaka internetska anketa plaća se u iznosu od jednog dolara, a nakon što počnete prikupljati novac, možete zatražiti ček koji će vam biti poslan poštom. Čekovi se šalju članovima bilo gdje u svijetu i izdaju se u američkim dolarima. Minimalni iznos plaćanja koji možete zatražiti je samo 1 USD.

Profilatori programa SurveySavvy nazivaju se “portreti”, što su kratke ankete pohranjene na vašem računu, a osmišljene su tako da bolje podudaraju vaš profil sa anketama koje postaju dostupne. Također, članovi koji ispunjavaju ove portrete mogu biti izabrani da završe nedovršene studije koje drugi korisnici nisu završili.

Povremeno SurveySavvy svojim članovima nudi mogućnost raznih natjecanja, poput YouTube video natječaja za novčanu nagradu itd.

9. Branded Surveys

Branded Surveys internetska je stranica za ispunjavanje anketa koja korisnicima nudi mogućnost odgovaranja na online ankete u zamjenu za nagrade, uključujući gotovinu i poklon kartice.

Novi članovi Branded Surveysa mogu dobiti bonus od 1.00 dolara (100 bodova) za pridruživanje jednostavnim stvaranjem računa i anketiranjem profila. Nakon popunjavanja ankete, 100 bodova bit će odmah dodijeljeno vašem računu. To je 10% bodova potrebnih za vašu prvu isplatu!

Registracija je brza, a za prijavu možete upotrijebiti svoj Facebook račun ili e-poštu. Za iskorištavanje bonusa nije potreban promotivni kod.

Nakon što zaradite najmanje 1000 odobrenih bodova, gumb za iskorištavanje aktivirat će se u odjeljku “Moji bodovi” na vašem računu, što vam omogućuje da unovčite zaradu i iskoristite bodove.

10. PrizeRebel

PrizeRebel je besplatna web stranica na kojoj su članovi nagrađeni za ispunjavanje anketa i aktivnosti u zamjenu za poklon kartice, novac ili robu.

Nakon što završite registraciju, bit ćete prebačeni na glavnu Prizerebel nadzornu ploču. Stranica je jednostavna za navigaciju koja prikazuje sve mogućnosti zarade koje su vam na raspolaganju.

Postoji niz različitih aktivnosti u kojima možete sudjelovati kako biste stvorili stanje na računu putem PrizeRebela – Ispunite mrežne ankete i budite nagrađeni za svoje mišljenje.

Zarada novaca na anketama nije velika

Općenito može biti teško zaraditi novac na online anketama, pa biste možda trebali razmisliti o istraživanju drugih načina zarade novca preko interneta.

Iako je ispunjavanje anketa jednostavno, isplata je obično mala u odnosu na koliko vremena uložite.