Waze Aplikacija: Najbolja GPS Navigacija za Android ili iOS

GPS navigacijske aplikacije omogućuju nam lakše nego ikad doprijeti do mjesta gdje trebamo ići sa preciznim uputama.

Ali što je s prometom? Zatvorenim cestama ili radovima? Mogu li vam ove prometne aplikacije pomoći da izbjegnete ove neugodnosti i dovesti vas tamo gdje idete bez glavobolje?

Srećom, odgovor je da. Ako tražite najbolju besplatnu aplikaciju za online ili offline GPS navigaciju, Waze app nudi sve što vam treba kako bi imali uvid u apsolutno sve detalje o stanju na cestama na vašoj ruti … i još puno više.

Unutrašnjost automobila sa waze aplikacijom na ekranu

U nastavku pročitajte sve o Waze mobilnoj GPS navigaciji.

Što je Waze aplikacija?

Waze (ranije poznata kao FreeMap Izrael) je društveno fokusirana prometna i GPS navigacijska aplikacija u vlasništvu Googlea. Radi na pametnim telefonima i tabletima koji imaju GPS podršku.

Ova aplikacija pruža sve informacije o navigaciji i detaljima rute koje korisnik treba, dok preuzima podatke o lokaciji putem mobilne telefonske mreže.

Kao i Google Maps ili Apple Maps, najosnovniji način upotrebe Waze je dobivanje uputa za kretanje. Možete, na primjer, odabrati najbržu rutu, izbjeći cestarinu ili podijeliti svoje informacije sa grupom.

Budući da je ova aplikacija nešto poput društvene mreže dizajnirane za vozače, korisnici također mogu primati ažuriranja o lošim i neasfaltiranim ili sklizavim cestama tijekom zimskih vremenskih događanja, upozorenja o prirodnim katastrofama, obavijesti o policijskim kontrolama ili opasnostima na cestama, pa čak i odrediti najbolje vrijeme za polazak kako bi se izbjegla najgora usporavanja.

Waze se razlikuje od toga koliko je neobično društveno fokusiran za GPS alat. Aplikacija ne samo da omogućuje da vidite ostale Wazere na putu s vama, već pruža dvije različite mogućnosti za razgovor.

Jedno vam omogućuje da komentirate nezgode na cesti izravno na karti, bilo da objašnjavate uzrok prometne gužve ili samo dijelite svoje frustracije. Druga je značajka privatnog slanja poruka koja vam omogućuje izravno razgovor sa prijateljima.

Osim navigacije i chata, Waze vam također omogućuje povezivanje vašeg omiljenog računa za streaming glazbe ili sinkronizaciju događaja s Facebooka ili vašeg kalendara. Pronađite najbližu benzinsku postaju, pogledajte koliko imate pređenih kilometara i više pomoću aplikacije Waze, Abbey White / Business Insider.

Taj fokus na komunikaciji znači više od interakcije između osoba. To je okosnica Waze-a koja omogućava korisnicima pružiti ažuriranja za vozače u blizini koji slikaju cijelu kartu iskustva na putu.

A radi dodatne zaštite, Waze ima tim određenih urednika karata koji provjeravaju podatke kako bi osigurali da su informacije koje korisnici dodaju u aplikaciju najnovije i što točnije.

Waze grafika sa ikonama aplikacije
Waze

Što ga više upotrebljavate, više shvaćate što može ponuditi. Kada počnete koristiti aplikaciju, poznati ste kao Waze dijete, ali kako se odlučite sve više i više navigirati s njim, Waze vas preobražava u Wazer, Waze Knight i na kraju Waze Royalty.

Svojim nadahnućima sličnim igrama, Waze vam pruža priliku da “podignete nivo”, zaradite bodove i otključavate postignuća dok vozite.

Dali moram kupiti Waze?

Ne, Aplikacija Waze dostupna je potpuno besplatno za Android, iOS, Windows Phone i Windows Mobile platforme.

Waze opisuje svoju aplikaciju kao GPS navigacijsku aplikaciju u zajednici koju je besplatno preuzeti i koristiti. Aplikacija generira prihod od hiperlokalnog oglašavanja za oko 130 milijuna mjesečnih korisnika.

I vlasnici iPhonea sa zadovoljstvom će primijetiti da će, počevši od iOS-a 12, Google Maps i Waze, biti podržani putem Appleovog CarPlay-a, budući da se infotainment sustav otvara prema softveru za mapiranje treće strane.

Tko je bolji, Waze ili Google Maps?

Waze se obično učitava brže od Google Mapsa jer koristi manje podataka. To znači da može brže ažurirati vašu lokaciju i učinkovitije vam ponuditi mogućnosti ponovne rute dok ste na putu.

Korisnici su primijetili da se Waze povremeno smanjuje, a njegove GPS funkcije zasad nisu toliko sofisticirane kao Google Maps.

Zašto je Waze navigacija najbolja?

Uz Waze aplikaciju uvijek znate što se događa na cesti. Čak i ako znate puteve, Waze vam odmah govori o prometu, izgradnji, policiji, padalinama, i još mnogo toga. Ako je promet na vašoj ruti loš, Waze će ga promijeniti radi uštede vremena.

Evo još nekoliko razloga zašto je Waze aplikacija odličan izbor:

  • Društvena i kolaborativna aplikacija za navigaciju i promet sa društvenom mrežom uz čitav niz značajki vožnje.
  • Prometna i navigacijska aplikacija u središtu zajednice koja koristi podatke koje pružaju vozači kako bi poboljšali iskustvo putovanja.
  • Waze pruža ažuriranja u stvarnom vremenu o opasnostima u prometu i rutama, poput nesreća, kamera za brzinu i vremenskih uvjeta.
  • Omogućava vam preuzimanje karata za mogućnost offline navigacije i nudi značajke poput načina “motocikla” i mogućnosti vožnje autobusom.

Preuzmi besplatnu Waze GPS aplikaciju

Waze navigacija logo

Preuzmi besplatnu aplikaciju ovdje: